сродната си душа; към себе си; нещо повече
Любов и партньорство

7 съвета да откриете сродната си душа

Мечтаете ли да срещнете сродната си душа? Ако вярвате и все още търсите своята, тогава не се страхувайте! Защото ще при предложим пълно ръководство за това как да намерите сродната си душа, което ще ви помогне да откриете своя специален човек!

Не може да се отрече, че играта на запознанства понякога е трудна. Ако търсите своята единствена истинска любов, може да бъде обезкуражаващо, когато отивате на среща след среща или започвате връзка след връзка, само за да разберете, че този човек просто не е подходящ за вас. Няма смисъл да губите време за връзка, която е обречена на провал. Но от друга страна, става доста трудно, когато дълго време сте били сами.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Всички говорят за сродни души, но знае ли изобщо някой какво означава това да срещнеш сродната си душа в наши дни?

Според едното определение партньорската двойка души са разделени в духовното слово и се проявяват в две различни човешки тела. И двете тези човешки души в крайна сметка цял живот търсят своя партньор и не могат да намерят покой, докато не се намерят и влюбят една в друга, като по този начин се обединят отново.

Ето няколко съвета как да откриете сродната си душа:

Бъдете най-доброто, което можете да бъдете

Погледнете се в огледалото. Доволни ли сте от това, което виждате? Ако искате да намерите сродната си душа, трябва да предприемете стъпки, за да бъдете и вие перфектни – не за друг, а за вас самите. В края на краищата всички ние носим доста оцветени очила, които ни правят повърхностни от пръв поглед. Винаги е по-лесно да привлечете вниманието на потенциалните сродни души, когато изглеждате по най-добрия начин и се чувствате уверени в това. В тялото ви има едно съвършено „ти“, което чака да бъде изваяно. Изявете този привлекателен външен вид и ще видите как увереността ви ще се покачи до небето. А когато сте уверени и доволни от външния си вид, това си личи.

Бъдете напълно спокойни за себе си

Преди да откриете сродната си душа, помирете се със себе си. Ако влезете в нова връзка, изпълнени със страх или омраза към себе си, и не сте в състояние да обичате себе си, на сродната ви душа ще ѝ бъде трудно да се свърже с вас така, както трябва. Затова освободете се от всички негативни мисли, които ви преследват и ще видите как резултатите ще дойдат.

сродната си душа
7 съвета да откриете сродната си душа

Знайте какво искате

Бъдете наясно с нещата, които искате от една връзка. Какво е важно за вас? Какво ви прави щастливи? Също така знаейки какво не искате, е по-лесно да разпознаете потенциално чудесна връзка от лоша. Така ще намерите по-лесно сродната си душа.

Знайте какво ви кара да се чувствате обичани

Да се чувствате обичани е нещо, което трябва да дойде естествено, когато сте намерили сродната си душа. Настройте се на това, което ви кара да се чувствате обичани, за да знаете кога тези чувства започват да се появяват, ако сте намерили сродната си душа.

Познайте целите на живота си

Важно е да имате ясна визия за бъдещето. Ако знаете целите си и какво трябва да направите, за да ги постигнете, намерете човек, който се вписва в плановете ви и подкрепя това, което искате да направите с живота си. Да имате сходни виждания за живота със сродната си душа е ключово за положителното развитие на връзката.

сродната си душа
7 съвета да откриете сродната си душа

Познайте ценностите си

Всички ние имаме различни ценности и неща, които са ни скъпи. Както и неща, които смятаме за неприемливи. Бъдете наясно с ценностите си още от самото начало. Уверете се, че сте намерили човек, който споделя тези ценности. Така ще знаете, че сте открили сродната си душа.

Приемете няколко провалени връзки

Животът не е филм и за разлика от филмовите снимки, не можете да имате повторения, когато се окажете в компанията на някой, който определено не е вашата сродна душа. Но това всъщност не е нещо лошо. Необходими са малко опити, изпитания, срещи и влюбване, за да разберете от какво наистина се нуждаете от потенциалната си сродна душа. Бъдете готови да целунете няколко жаби и съвсем скоро ще застанете пред сродната си душа. Всяка нова среща, всеки нов флирт или връзка ще ви научат на нови неща за любовта, за вас самите и за вашите желания и потребности в една връзка. Но ще научите всичко това само ако рискувате в любовта.

Вижте още:

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

3 зодии, които вярват в магията на истинската любов

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарсктва? Вижте как

4 златни правила за хармонична и здрава връзка

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Tagged ,
на горе