10 начина небрежно да му покажете, че го харесвате
Любов и партньорство

10 начина небрежно да му покажете, че го харесвате

Ако не сте най-добри във флирта или сте имали няколко неуспешни опита в миналото, то трябва да намерите нов начин да му покажете, че го харесвате. Можете да използвате флирта с визуален контакт, за да съобщите за желанието си и да премахнете стреса! Да, вече никаква паника, никакъв стрес и много повече успехи! Това е най-лесният и сигурен начин да покажете  че го харесвате и да получите обратен знак за кратко време.

Флиртът чрез зрителен контакт е и чудесен инструмент, с който да покажете на някого, че имате интерес към него, но без да правите първата крачка. По този начин ще разберете също дали той е готов да действа и дали, както вие го харесвате, така и той изпитва някаква симпатия. Казано по-просто, ако флиртът ви кара да се изпотите, флиртът чрез визуален контакт е най-лесният начин да заобиколите неловкостта и да постигнете резултат.

infomax-logo-50-15-HW 10 неща, които една детска стая трябва да има

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

Нека да изясним този въпрос, преди да започнем: Има много голяма разлика между това да установиш контакт с някого с очи и да се взираш в някого.

Гледането кара хората да се чувстват много неудобно. Ако се взирате или задържате погледа им твърде дълго, е по-вероятно да ви помислят за страшни, отколкото за привлекателни. В такъв случай флиртът ви с визуален контакт няма да проработи! Вярно е, че ако не задържите достатъчно дълго контакта с очите, също няма да се получи – те може да си помислят, че това е бил случаен поглед. Но ако го задържите за няколко секунди прекалено дълго, това е направо странно.

Какво правите, когато видите случайно човека, по когото си падате, за да му покажете деликатно, че го харесвате?

Ако се притеснявате да действате, използвайте езика на тялото си и най-вече на очите. Без да си мърдате пръста и да ставате от стола си, може да постигнете повече, отколкото с часове разговори. Ще ви кажем и как точно да го направите.

че го харесвате
10 начина небрежно да му покажете, че го харесвате

Поглеждайте небрежно от време на време

Когато за пръв път започнете да установявате съзнателно контакт с очи, вероятно ще ви е неудобно и ще се чудите как точно да действате. Може да се притеснявате, че не действате правилно или че го задържате за неправилно време. Ключът е в това да го правите просто и често. Просто периодично небрежно поглеждайте към човека. Съвсем скоро този, когото харесвате, ще ви обърне внимание в отговори ще разбере, че го харесвате.

Разменете мимолетен поглед

Не прибързвайте, защото ще изглеждате като досаден гадняр. Когато човекът, когото харесвате, ви хване с половин поглед и ви погледне с любопитство, затворете очи за малко и веднага отвърнете поглед. Не е задължително още с първия зрителен контакт да показвате, че го харесвате.

Върнете се назад и повторете погледа

Погледнете отново човека и му дайте знак, че го харесвате. Погледнете го така, че да сте сигурна, че ви е забелязал, но веднага отвърнете поглед, щом той ви погледне обратно. Очите ви не трябва да се засичат за повече от секунда. Разбира се, няма как да си засичате, но схванахте идеята.

че го харесвате
10 начина небрежно да му покажете, че го харесвате

Позволете му да разбере какво мислите

Отначало човекът може да не разбере, че го харесвате, а да приеме, че засичането на погледите ви е просто случайност. Но когато ви улови, че периодично хвърляте по няколко погледа, вече ще знае, че проявявате интерес към него. Бъдете търпеливи и изградете вълнението. Така той пак ще разбере, че го харесвате.

Изграждане на вълнение

Сега, когато харесваният от вас човек се оглежда, за да види дали го гледате, е време да изградите вълнение. Спрете това, което сте правили и просто изглеждайте безразлична. Не го гледайте няколко минути. Изчакайте да ви поглежда от време на време. Всички сме любопитни, така че човекът, когото харесвате, ще се зачуди защо вече не го гледате и може да започне да ви гледа по-често, за да провери дали все още го гледате. По този начин карате този човек да се интересува също толкова, колкото и вие, от изграждането на играта на гледане! А и така вие показвате, че го харесвате.

Знаем, че може да ви изглежда сложно, но когато се с човека, по когото си падате, ще видите, че всичко ще ви дойде отвътре. Не се притеснявайте деликатно да му намекнете, че го харесвате. Може би той също чака това от вас, защото се притеснява да разкрие чувствата си. Ако пък не, това е чудесен начин да разберете дали е готов да направи крачка към вас, без да се разкривате и да се чувствате неудобно след това.

Вижте още:

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Д-р Неделя Щонова със 17 безценни съвета как да влезете във форма и да сте здрави

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Какво да търсим в един партньор

13 признака, че не трябва да се разделяте с партньора

Tagged , , ,
на горе