Даоистки правила за флирт: как да развиете неустоима привлекателност

привлекателност
Любов и партньорство Психология

Даоистки правила за флирт: как да развиете неустоима привлекателност

Как да развиете неустоима привлекателност? На този свят има толкова фантастични жени, които сякаш са родени с таланта да флиртуват: с един поглед те могат да потопят мъжа в страхопочитание и възхищение. Как го правят? Нека да го разберем заедно.
Първо, нека се съгласим: няма универсални техники за съблазняване. Само помнете: всички ние, момичетата, сме различни – и избираме различни мъже.

Искаш да те желае до полуда? Мила, жената е най- привлекателна, когатое уверена

Станете магнетично привлекателна жена с тези 12 тайни

Как да бъдеш неустоимо привлекателна и да нокаутираш всеки мъж

 

Как да развиете неустоима привлекателност?

Това, което звучи привлекателно за един мъж, ще изплаши адски много друг – да не говорим за факта, че ние самите сме просто длъжни да запазим естествеността (поне в името на собственото си психическо здраве), а не да се правим на такива, каквито не сме.

Затова няма да говорим за „ефективни техники за съблазняване“, а за вътрешното състояние. Какво вътрешно състояние ни кара да се чувстваме очарователни?

Силата да си влюбен

В даоистката традиция се смята, че най-привлекателната жена е влюбената жена. Очите й горят, тя заразява околните с щастието си, грее с вътрешна светлина, от която иска да бъде част.

“ Какъв е смисълът да флиртувам с най-различни господа, ако вече съм влюбена в някого?“ – ще попиташ.

В този случай даоистите говорят за стабилна, тиха и уверена любов – в хората, света, себе си, техните професии и други фактори. Една жена, която е щастлива и страстна за света около нея, лесно привлича мъжете. Звучи убедително, нали?

Остава само един въпрос: как на фона на стреса, различни задачи и недоспиване да поддържаме тази привлекателност и да се превърнем в тази нимфа, която е щастлива, енергична и готова да сподели щастието си с другите ?

Енергиен статус

Помните ли как изглеждате обикновено на почивка? Прегледайте вашите снимки от морета, планини или дори летни вили, където наистина сте релаксирали и презаредили. Привлекателност, чиста красота и радост от съществуването, нали?
Именно към култивирането на релаксация и допълнителна сила са насочени различните енергийни практики и има напълно логично обяснение за това в рамките на даоистката традиция:

Енергията Чи – жизненост, нашето вътрешно гориво – трябва да бъде в резерв. Ако има малко сила, ние се чувстваме уморени и със стабилен дефицит на чи започват да се развиват различни заболявания. Ако има поне малко повече сила, отколкото е необходимо за оцеляване, тя отива за поддържане на харизмата ви и онези игривост и любов към света, които толкова очароват всички наоколо.

Привлекателност

Релаксацията като начин на живот

Когато ви кажат „отпуснете се“ – как се чувствате? Вероятно изпитвате някакво раздразнение! Защото, ако можехме лесно да се отпуснем, разбира се, че бихме го направили, както физически, така и емоционално.

Как даоистката традиция вижда отпуснатото състояние? Това не е просто излежаване на дивана или „отпускане“ с чаша просеко. За да подържате спокойното, свободно, течно състояние на тялото и ума, съществуват различни чигонг практики:

Релаксация на ниво тяло – например чигонг за гръбначния стълб Sing Shen Juang е насочен към внимателно, подробно изучаване и отпускане на мускулните скоби в тялото. Като част от упражнението човек преминава с внимание всички натрупани, често дори незабележими, напрежения – и ги отпуска. Удоволствието от такава релаксация може да се сравни с добър масаж или остеопатична процедура, с единствената разлика, че вие ​​го правите сами и са необходими само 15-20 минути практика, за да отпуснете правилно тялото си след работен ден.

Релаксация на ума – когато тялото се отпусне, стресът също намалява, интензивността на емоционалното напрежение намалява. И ако добавим към това практиката на медитация, която е вторият етап на чигонг, тогава емоционалният фон става стабилен и радостта става естествено фоново състояние. А логичен резултат от всичко това е увеличаване на привлекателността ви.

Повече енергия

Даоистите вярват, че имаме само три източника на жизнена енергия: сън, храна и дъх. Всеки знае, че за да имате сила, трябва да спите достатъчно и да се храните правилно (въпреки че не всеки въплъщава това знание).
В даоистката традиция има специални дихателни практики, които ви позволяват да увеличите количеството жизненост в тялото и дори да ги съхранявате. Женските даоистки практики са набор от дихателни упражнения, които увеличават енергийните ресурси. Те включват бавни дихателни практики и доста интензивни упражнения, благодарение на които се регулира циркулацията на енергия в тялото и се развива либидото, сексуалността и привлекателността.

Упражнения за привлекателност

Предлагаме ви да тествате две упражнения, които се практикуват от всички момичета, участващи в женски даоистки практики – тези умения ви позволяват да настроите вниманието си, така че да станете по-привлекателни и по-секси.

Упражнение 1: Колко привлекателна съм в момента?

Как се чувствате, когато някой ви гледа с възхищение? Това е много точно, разбираемо, индивидуално телесно усещане: от него стойката обикновено става по-свободна и по-стройна, в очите се появява игрива светлина. Затворете очи и си спомнете това чувство – усещането за собствената ви привлекателност. Спомняте ли си?
Сега задайте аларма на часовника или телефона си през 2 часа: когато звъни, задайте си въпроса „Колко съм привлекателна в момента?“ и възстановете това чувство.
Това упражнение ще тренира вашето внимание: обърнете внимание на себе си, на своята красота и вътрешно излъчване. А където се обръща внимание, то расте!

Упражнение 2: Приятелска комуникация

Представете си, че идвате на среща не с човек, за когото имате потенциални планове, а със стар приятел. Как бихте изградили разговор, ако се познавате от дълго време?
Вероятно бихте искали да научите повече за живота му, да се уверите, че той се чувства добре във ваше присъствие, бихте искали да се шегувате и да се смеете заедно. Опитайте се да въплътите това състояние на следващата среща (без никакви очаквания и задължения, само като експеримент) – и вижте резултатите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе