11 признака, че сте готови да започнете връзка
Любов и партньорство

11 признака, че сте готови да започнете връзка

Всички отношения започват от вас самите. Трябва да сте емоционално стабилни, за да изградите здрава връзка. Дали обаче това наистина е така? Мислите ли, че ако се появи някой в момента, вие сте готови да го опознаете и да се впуснете в романтични отношения с него?

 

Няколко признака, че сте готови да започнете връзка

 

 

Дори и необвързани, пак сте щастливи.

 

Вие сте достатъчно силни, за да не се нуждаете от човек до себе си, за да бъдете щастливи. Способни сте да се радвате на живота, независимо дали имате партньор или не.

 

Знаете как да поставите другите на първо място пред себе си.

 

Отношенията са свързани с компромиси и жертви и от двете страни. Знаете, че щастието на другия човек е също толкова важно, колкото и вашето собствено и сте готови да поставите интересите му преди вашите.

 

Искате връзка заради себе си, а не защото трябва.

 

Вероятно сте се наслушали на приказки от роднините и приятелите ви, че не може на тези години още да сте сами. Готови сте да започнете връзка тогава, когато вие го искате, а не когато околните.

 

Превъзмогнали сте на бившия си.

 

Трябва да започнете нова връзка тогава, когато напълно сте забравили бившия си, независимо каква е била причината за раздялата. Дори и вие да сте взели решението за нея, трябва да сте му простили и приели, че това вече е минало и можете да продължите напред.

 

Не очаквате перфектна връзка.

 

Да бъдем честни, такова нещо не съществува. Вие сте го приели и знаете, че не трябва да чакате принца на бял кон, за да бъдете щастливи.

 

Знаете, че няма такова нещо като „подходящия“ момент да се срещнете с някого. Любовта не се случва по график, а когато дори не подозирате.

Разбрали сте, че комуникацията е един от най-важните фактори в една връзка.

Можете да се отворите към някого и да се разкриете напълно. Вие също сте се научили да сте добър слушател.

 

Нямате набор от стандарти за потенциален партньор.

 

Вие сте повече от доволни от идеята да намерите някой, който да обича и да споделя живота си с вас. Готови сте да опознаете някой друг, освен себе си.

 

Промяната е нещо, което не ви плаши.

 

Вместо това приемате това като предизвикателство да израствате повече като човек.

 

Омръзнало ви е да флиртувате и да играете игри.

 

Искате ангажираност в една връзка и сериозни отношения с човека до вас.

 

Вие сте финансово независими.

 

Не планирате да влизате във връзка главно, за да имате партньор, който може да купи нещата, които искате и имате нужда. Знаете как да се справяте добре и сами в този аспект.

Tagged , , , , , , ,
на горе