Сватбен хороскоп: най -добрата възраст за сключване на брак според вашия зодиакален знак

Сватбен хороскоп: най -добрата възраст за сключване на брак според вашия зодиакален знак
Астрология Любов и партньорство

Сватбен хороскоп: най -добрата възраст за сключване на брак според вашия зодиакален знак

 

 

 

Овен

 

Чакането може да вбеси всеки Овен. Затова представители на този знак често бързат и се женят доста рано, само няколко месеца след началото на връзката. Но звездите силно препоръчват на Овена да не бърза да се жени преди 28 -годишна възраст. И най-доброто, което трябва да направите първо, е да си отговорите на въпроса: бракът ще ми донесе ли дългосрочно щастие и комфорт.

 

Телец

 

За разлика от импулсивния и енергичен Овен, Телецът изглежда по -стабилен и разумен. Представителите на този знак силно вярват в любовта на живота и са готови да отпразнуват златната годишнина от сватбата със съпруга си. Най -добрата възраст за започване на сериозна връзка е не по -рано от 30.

 

Близнаци

 

Характерното за Близнаците е способността да обожават партньора си, но те се обожават още повече. А партньорството с някой, който не отговаря на всичките им емоционални нужди, може да бъде бедствие и за двамата. Поради тази причина те обикновено се женят няколко пъти. Най -добре е да се женят след 36 -годишна възраст, когато е взето решение да се води по -подреден начин на живот.

 

Рак

 

Раците идеализират самата идея за брак, затова мечтаят да се оженят възможно най -скоро. Те зачитат традиционните семейни ценности и започват да водят независим живот доста рано. Затова астролозите съветват Раците да се женят от 23 до 25 години.

Сватбен хороскоп: най -добрата възраст за сключване на брак според вашия зодиакален знак

Лъв

 

Представителите на този знак бързо започват да мислят за брак. Освен това Лъвовете може спокойно да се нарекат един от най -надеждните съпрузи, които се стремят да живеят с един човек през целия си живот. От друга страна, намирането на партньор, който отговаря на високите стандарти на Лъва, не е лесно. Затова този знак се жени доста късно – между 39 до 41 години.

 

 

Дева

 

Девите са по -фокусирани върху кариерата си и оставят личния си живот на заден план. Това е напълно нормално за тях. Представители на този знак обаче срещат човек, с когото изграждат сериозна връзка в млада възраст. Следователно бракът им до голяма степен зависи от това дали другата половинка е съгласна да изчака. Най-добрата възраст за брак за Дева е 21-24 или 27-29 години.

 

Везни

 

Родените под знака на Везни са готови да се оженят доста рано, дори преди 20 -годишна възраст. Но заслужава ли си да се направи? По -добре да отделите време за изучаване на личността на партньора си и да изчакате малко. Прибързано е, но много хора от този знак стават рано родители. Везните могат да изградят успешен и истински щастлив брак от втория или третия път.

 

Скорпион

 

Скорпионите са доста емоционални, затова лесно се женят, но по -късно губят интерес към партньора си. И това се превръща в истински проблем, който пречи на представителите на тази зодия да изградят силен и щастлив брак. Резултатът е няколко краткосрочни брака. Но ако погледнете тази черта от различна гледна точка, се оказва, че Скорпионът е способен да изгражда здрави взаимоотношения на всяка възраст.

Сватбен хороскоп: най -добрата възраст за сключване на брак според вашия зодиакален знак

Стрелец

 

Един от най-свободолюбивите знаци на зодиака. Тези хора са склонни да отлагат всички решения за неопределено време. В резултат на това Стрелците обикновено се женят късно, на 35 и повече години. На тази възраст те са готови да се съсредоточат изцяло върху любовта. Но ако до тях има партньор, който споделя целите им и обича да пътува много, съюз може да бъде сключен по -рано.

 

Козирог

 

Козирозите обикновено се женят на 25 и стават родители рано. И е правилно. И всичко това благодарение на способността лесно да поемате отговорност и да планирате времето си. За Козирозите е важно околните да се възхищават на семейството си, а лоялността към близките им им помага да преодолеят всякакви пречки.

 

 

Водолей

 

Подобно на Стрелеца, Водолеят жадува за свобода. Те обичат да се чувстват уникални и оригинални, поради което обикновено поставят себе си на първо място. Ако Водолеят приеме брака, обикновено това се случва едва на 40-45 години.

 

Риби

 

Рибата има феноменален вътрешен свят. И въпреки че това е прекрасна черта на тяхната личност, вечното „летене в облаците“, фантазиите и мечтите могат да усложнят живота им. Изглежда, че търсенето на сродна душа отнема много време, но на практика представителите на този знак правят избор в ранна възраст. Най -добре е Рибите да се оженят на 27 години.

Tagged , , , , ,
на горе