Сигурните знаци, че раздялата е правилно решение
Любов и партньорство

Всяка раздяла носи урок! Не плачи, а слушай, мило момиче

Животът ти изглежда съвсем свърши след раздялата, нали. Краят на романтична връзка, продължила месеци или години, може да бъде много трудно. При такива моменти е много трудно да се настоявате да продължите напред, но е много важно да го направите. Самата дума „разпадане“ формира образа на опустошение и униние в съзнанието.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Но опитвали ли сте някога да погледнете на това от другата страна. Ами ако раздялата ви не беше нещо лошо, а най-доброто нещо, което някога ви се е случвало.

Единственото нещо е, че може да не го осъзнаете веднага. Но без значение каква е причината за раздялата, разбитото сърце може да е неизбежен резултат от нея. И във времена като тези трябва да гледате на нещата по положителен начин и да не се поддавате на тъгата и болката за това, което се случва, само ще се почувствате по-зле, а не по-добре с времето.

Както се очакваше, тези, чиито връзки не позволяват саморазрастване, всъщност носят положителни емоции след раздяла, включително: оптимистични, облекчени, силни и уверени. Научаваш какво всъщност означава фразата „Това, което не те убива, те прави по-силен“. Въпреки че тази раздяла няма да ви убие, тя ще бъде доста близо до това. Но разбира се не е, нещо, което завинаги ще остане в живота ви. Трудните моменти отминават така, както всички останали. И когато си отидат – вие става по-силни от преди.

Не разбирате напълно колко сте силни, физически, умствено и емоционално, докато не преминете през нещо, което преобръща света ви с главата надолу. И след като преминете през него и го преодолеете, научавате, че сте много по-твърди, отколкото първоначално сте вярвали, че сте.

Оценявате хубавите моменти много повече. И се радвате на всеки един ден, в който имате възможността да се усмихвате, да дишате, да живеете. Защото животът, въпреки всички трудности и болки – той продължава. И вие трябва да му се наслаждавате. Дори и когато боли. А знаете колко сладка болка е любовта. Може би. Дали?!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Само истинската любов е способна да те накара да се почувстваш жива

Жената никога не изневерява без сериозна причина, замисли се

Да се почувства обичана, красива и щастлива е най-съкровената мечта на жената

Tagged , , , ,
на горе