Може ли „играчът“ да търси всеки ден „жертвата си“, когато не е влюбен

Може ли „играчът“ да търси всеки ден „жертвата си“, когато не е влюбен
Любов и партньорство

Може ли „играчът“ да търси всеки ден „жертвата си“, когато не е влюбен

Защо играчът би ви изпращал съобщения всеки ден? Може да си помислите, че точно такъв тип мъж вероятно няма да ви изпраща съобщения всеки ден, защото не е инвестирал достатъчно, за да положи толкова много усилия, но няма нищо, което да не би направил, за да получи това, което иска.

Един играч може да изглежда замислен и очарователен, докато преследва жената, която харесва. Ежедневни съобщения, сладки приказки, обещания, няма нищо, което играчът да не направи, за да ви омагьоса.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Може ли „играчът“ да търси всеки ден „жертвата си“

Играчът ще ви пише всеки ден, защото иска да спи с вас

Ако вече сте в сексуална връзка с него, той изпраща съобщения, за да се свърже или да се увери, че сте на разположение. Ако все още не сте били интимни, той работи върху това. Типът играч, който е само за сексуални отношения и е откровен, това е всичко, което иска, е най-малко вреден от всички тях. Знаете какво ви чака, така че можете да се защитите, дори ако той загуби интерес, след като спите заедно.

Трябва да се спрете от положителни мисли и фалшива надежда, че той може да промени решението си. Бъдете честни със себе си и приемете, че този човек иска едно нещо и няма да промени решението си. Решете дали искате този вид връзка с него. Има срок на годност и няма бъдеще, но ако търсите нещо подобно в момента, направете го.

Вие сте просто опция

Един играч рядко работи само върху един човек. Има вероятност вие да сте само една от неговите възможности. Той ви изпраща текстови съобщения всеки ден, за да ви напомня за себе си – той изпраща текстови съобщения на други момичета също толкова често. Инстинктите влизат в игра, защото определено ще почувствате, че той наистина не го интересува. Никога не се чувствате като приоритет. Когато сте просто опция:

– Той ви отделя минималното внимание, необходимо, за да поддържа интереса ви.

– Той идва и си отива, когато си поиска, а не когато ти искаш.

– Избягва да прави каквито и да било планове.

– Дава обещания, но никога не ги спазва.

– Нещата изглеждат едностранчиви.

Неговите текстови съобщения са начин да ви задържи там, където сте, за всеки случай. Човек, който ви държи като резервен план, не е достоен за вас. Заслужавате по-добро от това.

Той харесва вниманието

Играчът може да ви използва, за да засили егото си. Не е нужно да сте експерт по връзките, за да разберете, че човек като този ще направи всичко за себе си. Той ви изпраща съобщение за добро утро, за да ви напомни, че е наоколо, а не за да ви пожелае хубав ден. Неговите лични проблеми имат предимство пред всичко, което се случва в живота ви.

Търсещият внимание не прави усилия да ви опознае, но очаква да се интересувате от него. Той ще ви изпраща съобщения, за да се хвали, оплаква и търси комплименти, но няма да ви пита за деня ви. Грубо, но е истина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:
Влюбва ли се някога играчът

  „Гаднярка“ ли е силната жена?

Дължи ли обяснение мъжът за промяната в поведението си

 

Tagged , , , , , ,
на горе