връзката ви; да прекарвате, настоящия момент
Любов и партньорство

9 признака, че е време да направите връзката си официална

В началото на една любовна история вие не спирате да мислите за връзката си и как тя може да се развива. Запознанства – онзи възхитителен етап, в който всеки споделен десерт е приключение, а всеки поглед крие в себе си свят от възможности. Стигнали сте до този вълнуващ кръстопът и ви се иска да извикате: „Ние сме задно!“ Но ето, че се появява проблем: Въпреки че може би сте готови да наемете водещия на централната емисия новини по най-гледаната телевизия, за да обявите актуализирания статус на връзката си, светът е преминал към по-фини методи. Да, дори и да ви се иска да изкрещите: „Чуйте, чуйте, ние сме заедно!“, най-добре е да знаете съвременните и по-малко шумни начини да го съобщите.

Гмурнете се с нас, докато изследваме как да преминете от онова протяжно „И какво сме ние?“ към гордото провъзгласяване на „Ние сме заедно!“.

Когато двама души танцуват около идеята да станат двойка, сърцевината на тяхната несигурност често се съсредоточава върху едно нещо: етикетите.

Спомнете си за онези моменти, когато сте се чудили: „Изключителни ли сме?“ или „Дали те виждат в това нещо сериозно?“. В основата не стои само въпросът за официализирането на една връзка, а за разбирането на вродените ни психологически потребности.

Нека се потопим в това защо мозъците ни жадуват за тези значки за връзка и как стремежът към социално одобрение засилва тази нужда, особено в нашата дигитална ера.

Имали сте такива дни, нали? Взирате се в сутрешното си кафе, питате Вселената за знак и се чудите дали е време да преминете на следващото ниво с този специален човек. Макар че гледането на звезди и картите таро може да имат своето място, понякога Вселената крещи: „Хей, направи тази връзка официална!“ чрез обикновени моменти от ежедневието, когато да покажте, че се гордеете с връзката си.

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Ето някои признаци, че е време да направите връзката си официална:

Вие сте любимата нотификация на другия

Отвъд мимолетното жужене на едно съобщение, става въпрос и за постоянна комуникация. Вълнението от споделянето на малки моменти, търсенето на съвет или просто размяната на емотикони подсказва за връзка, която е нещо повече от повърхностно ниво. Тя показва взаимен интерес и желание да се вплетете в ежедневието на другия.

Разговорите преминават от „аз“ към „ние“

Тази подсъзнателна промяна в езика не е просто игра на думи. Тя показва преход от индивидуалност към партньорска нагласа. Започвате да си представяте решенията, плановете и бъдещите начинания като дует, а не като самостоятелни единици. Така вече приемате връзката си като нещо, което наистина се случва.

връзката си
9 признака, че е време да направите връзката си официална

Запознали сте се с приятелите

Запознаването с най-близкото обкръжение на партньора предполага доверие и желание да ви интегрира в различни аспекти на живота си. Така че, ако сте се запознали с приятелите му, радвайте се, че сте една крачка по-близо до официалното осъществяване на връзката си.

Изградили сте сигурна привързаност

Ако никога не сте чували за стиловете на привързаност, това е теорията на Боулби, според която, когато се свързваме и привързваме към някого, има четири различни стила, които влияят на това как изглежда тази привързаност.

Разбирането и формирането на сигурна привързаност е от ключово значение, ако искате сигурност във връзката си. По същество това е, когато и двамата партньори се чувстват уверени, могат да запазят индивидуалността си без прекомерна тревога за връзката си и подкрепят взаимно своето развитие.

Всъщност спите заедно

Споделяте едно легло, опознавате навиците си за сън и на сутринта все още искате да се гушкате? Това е интимен жест на уязвимост и комфорт, който надхвърля обикновената физика. Освен това, ако все още можете да се понасяте един друг след нощ на неспокойно въртене и гръмогласно хъркане, явно имате нещо силно!

Оставяте другите възможности висящи

Лоялността започва още преди ангажиментите да бъдат изказани. Ако установите, че не се интересувате от други романтични перспективи, това показва дълбоко вкоренено предпочитание към връзката си, която имате в момента.

връзката си
9 признака, че е време да направите връзката си официална

Вижте още:

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Най-древният метод за възстановяване баланса в организма: 6 техники от Аюрведа за повишаване на вътрешната енергия

Боли ви гърбът? Лекувайте зъбите си!

9-те най-вредни реакции при стрес. Как да ги промените?

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер

Tagged ,
на горе