Как да си изкарате приятно вкъщи с любимия
Любов и партньорство

Как да си изкарате приятно вкъщи с любимия

Ако ви е омръзнало да излизате и да планирате нови дейности всеки път, когато искате да прекарате време с половинката си, имаме добри новини – наистина не е нужно. Можете да се забавлявате и вкъщи. 

Разбира се, най-тривиалното, което можете да направите заедно, е да си организирате вечеря пред телевизора, но вероятно това вече ви е омръзнало. Затова може да разнообразите програмата си в уюта на вашия дом. 

 

  1. Играйте настолни игри

 

Глупаво е схващането, че настолните игри са само за деца. Има толкова много настолни игри, на които можете да се насладите и като възрастни. Списъкът им е достатъчно голям, за да изберете нещо по своя вкус. 

 

  1. Тренирайте съвместно

Ако вие и приятелят ви обичате да спортувате, можете да организирате нови тренировки и да ги изпробвате заедно. Това ще ви сближи и мотивира. 

 

  1. Направете си домашно спа

Купете ароматни масла и свещи, за да направите спа центъра по-автентичен. Редувайте се да бъдете масажисти един на друг и релаксирайте. Пуснете си подходяща за целта музика. 

 

  1. Вземете си вана или душ заедно

Няма нищо, което великата баня да не може да излекува в края на дългия ден. Можете да прекарате времето в разговори помежду си или просто да се отпуснете, за да забравите всичките си притеснения. 

 

  1. Играйте видео игри

Ако приятелят ви е голям любител на видеоигрите, можете също да ги изпробвате, за да му направите компания. Ако е обратното, трябва да го въведете във вашия фантастичния свят.

 

  1. Кино вечер

Това дори може да се превърне в седмична традиция, ако и двамата обичате да гледате филми. Пробвайте различни жанрове, докато откриете вашия. За предпочитане е да избирате забавни филми, за да си създавате добро настроение, докато сте заедно. 

 

  1. Закуска в леглото

Направете си закуска в леглото. Дори да не е нещо особено, ще бъде приятно да похапвате, докато се излежавате. Това ще придаде допълнителна романтика. 

 

  1. Направете си фотосесия

Редувайте общи с индивидуални снимки, създайте колаж и го поставете в рамка.

 

  1. Танцувайте

Не е нужно да сте професионалисти, за да се отдадете на танци – бързи или романтични, зависи от настроението ви. 

 

  1. Пикник в градината

Ако имате двор, направете си домашен пикник. Така ще можете да прекарате време на открито, сред природата, без да напускате дома си. 

 

  1. Гушкайте се и поспете

Да, правилно сте прочели. Получаването на 8 часа спокоен сън не винаги е възможно, поради забързаното ни ежедневие и увеличеното време пред екрана. Но добрата дрямка може да направи чудеса за тялото и връзката ви, ако се направи по подходящ начин. Изключете светлините (или ги приглушете) и си останете в леглото в прегръдките на любимия. Ще спите по-добре и ще се събудите освежени. 

 

Tagged , , , , ,
на горе