Споделено от мъж за мъже: Какво възбужда жената и я прави по-заинтересована в леглото

какво възбужда жената
Любов и партньорство

Споделено от мъж за мъже: Какво възбужда жената и я прави по-заинтересована в леглото

Да, точно така – това, което ще прочетете тук е писано от мъж. За другите мъже. Да знаят и да могат.

Но този мъж очевидно се е поровил доста из женската душа. Със сигурност има мъже наоколо, които ще потвърдят написаното, както и ще има такива, за които това може да е повече от полезна и непроучвана гледна точка. Или пък нещо, с което са запознати, но им куца в практиката. За трети пък може да е тъпо някой да им казва подобни неща, защото те си знаят и интелектът им отдавна им е показал правилният път.

Ама написаното едва ли е популярно като приложение, та може да пробват да си сверят:)

„Как да възбудиш жената? Как да пробудиш в нея желание за любов? Как да направиш така, че да не угасва женствеността и страстта в жената? Да не стига до състояние на фригидност?

Сега ще ви разкажа как да възбудите жена, дори без да я докосвате с ръце. Как да я възбуждате с постъпките си.

Това е техника, която работи при който и да е мъж, с всякаква професия и обществено положение.

Благодарение на тези практически съвети вие ще можете да демонстрирате такава мъжественост и сила, че до жената до вас винаги ще се намира в състояние, в което да е готова да откликне с взаимност.

Защото потребността от интимност не трябва да се пренебрегва. Да, за мъжете тази близост е физиология. За жените обаче – не. За тях това е чувственост, емоции, дълбочина, ритуали и обреди.

Мъжът е поискал близост. Готов е на секундата. Жената обаче не мисли така. Едното й полукълбо спори с другото.

От една страна тя не е против, а от друга има свои планове.

Какво правят повечето мъже?

Чуват отказ, виждат съмнението и започват да си мислят разни неща от рода на „Всичко е ясно, все трябва да те уговарям, все на мен само ми трябва.“

Но жената не очаква такова отношение към себе си, защото интимните отношения за дамите са нещо съвсем различно.

Какво е то?

За жената интимност е, когато сте се събудили сутрин и сте ѝ приготвили кафе. Може би дори сте ѝ го занесли в леглото. Или сте ѝ направили закуска и сте ѝ казали: „Скъпа, ставай. Имам изненада“.

Точно в този момент започва да се подготвя страстното изпълнение в леглото. Защо? Защото, когато се наслаждавате един на друг, тя се чувства жена в прекия смисъл на думата. А в рутинното ежедневие забравя за това.

Когато правите любов с жена си, вие сте внимателни и нежни. Когато обаче не си взаимодействате в леглото, често това не се реализира. Това състояние на женственост и събуждане на страстта трябва да преследва жената постоянно.

Събуждайки се сутрин, приготвили ли сте кафе или закуска на жена си, поухажвали ли сте я, сложили ли сте на гърба ѝ палтото?

Обърнали ли сте внимание на обувките ѝ – чисти ли са?  Ако сте се поинтересували дали всичко е взела със себе си, също е добре.

Това не говори, че се превръщате в баща и трябва да правите това всеки ден. Мъжката загриженост и внимание са напълно естествено поведение. Ако вие през деня не пишете и не звъните на любимата си жена, не говорите с нея за нищо, не се интересувате как се чувства, не се вълнувате от деня и делата ѝ, състоянието ѝ, за каква страст в леглото може да става дума ?

Подготовката за незабравимите мигове за жената започва в момента, в който й напишете малък смс, например: „Ти си ми най-хубавото. Сега мисля за теб и ми е топло на сърцето.“

За нея прелюдията вече е започнала. Вече е възбудена и в състояние на готовност. Ако сега се окажете до нея и я прегърнете, това ще бъде най-хубавото нещо.

Страстта в леглото не се постига докато лежите с дни и не ставате от леглото, а когато я поканите да се разходите. Когато може да отидете с нея в магазина и да не крещите: „Айде по-бързо, омръзна ми.“

Вместо това помислете: „И на мен не ми е хубаво, но след като любимата ми го иска, ще го направя. За нея е важно.“

Оставете жена си в пространство, в което изпитва удоволствие – за нея това също е интимна близост. А самият акт е вече кулминацията – нещо като „черешката на тортата“. Най-малката част.

Любовните страсти са бутилката шампанско, която се разбива в кораба. За жената близост е, когато се е възбудила във всички възможни състояния, много преди да са ѝ съблечени дрехите. Физическият контакт е последен.

При мъжете всичко е различно. За тях е важно по-бързо да се случи кулминацията и по възможност с по-малко обяснения. 1, 2, 3, 4, 5 и отива на работа.

Някога сядали ли сте до жена си и питали ли сте я „Какво е за теб интимната близост? Тя ще ви разкаже. Почувствайте го. Ако ви го казва, значи за нея е важно. А нали искате на нея да ѝ е хубаво и на вас да ви е хубаво?

Тогава говорете с нея. Чуйте я! Позаинтересувайте се!

Още нещо – много мъже си мислят, че ако излязат от банята голи и размятат достойнството си, жената ще припадне от удоволствие. Ще се затича и каже: Дай, дай! Не, няма такова нещо.

Или пък: „Сега ще мина отзад и ще я хвана където трябва“. За Бога, не си мислете, че жената се възбужда от това. Запомнете го. Не я хващайте там, където може би не иска. Когато я докосвате, докосванията ви трябва да са много нежни. Отдалеко. Полека. Не докосвайте веднага ерогенните ѝ зони. Докосвайте се до нея така, сякаш нищо не искате. Погалете раменете й. Докосвайте местата, които не познавате, а не онези, които познавате.

За съжаление, представите ни за интимна близост са формирани от предимно от филми за възрастни. И от разкази между мъже. Когато чуя подобен разговор, в който мъж пита: „Как е тя в леглото“ и ми призлява. Това да не е кола? Говориш за жив човек. За Вселена. За 50 години (половин век) живот с една жена, мъжа не е способен да разкрие интимния ѝ потенциал напълно, а едва около 8 процента от него.

Представяте ли си ? За 50 години – 8 процента? Дори и при огромно желание. Защо? Защото и времето не стига, стресовите ситуации, хормоналната система и промени, здравето и още много.

Не защото мъжът е глупав. И за жените важи същото. Статистиката казва, че едва 18-20 процента от жените са способни да бъдат желани за мъжа си.

Изводът е един – искаш ли да видиш страстна в леглото жена, нужни са постъпки и действия!

Дадох ви идеи как да възбуждате жената, а вие скъпи приятели и събратя, дайте да помислим заедно с вас как да възбуждаме жените така, че това да не зависи дали сме до тях или не.

Автор: Марк Бартън

Специално за приятелите на happywoman.bg –  коментар от психолога и психотерапевт Аксиния Цветанова:

Тази гледна точка на осъзната мъжественост може би ще ви накара да се замислите и ще докосне нещо във вас. Но не мислете, че имате право да стоите и чакате нацупено: Я, да те видя какво ще направиш! Интимността не е битка за власт или оръжие (макар, че често е използвана точно по такъв начин). При жената тя започва и се подхранва в пространството, в което изпитва удоволствие. Готвене, рисуване, всякакъв вид творчество, срещи с приятелки или шопинг.

Тя е покана за удоволствие за мъжа. Ако не умеете да се отпускате и зареждате, да оставате в тишина или женска компания, ако сте сковани от стрес и страхове, вашата чувственост ще страда.

Нито мъжът, нито жената са длъжни с нещо към партньора си. Да използвате чувствеността или липсата на такава за изнудване и властване над другия няма да ви направи щастливи.

Бъдете отговорни и любящи към себе си. Признайте своите нужди и потребности.

Чувствеността е вашата жизнена и творческа енергия. Прегръдките и докосването са едни от основните ви нужди още от бебе. Те дават сигнал на мозъка, че сте приети и обичани.

Осъзнайте, че търпейки липси, мълчейки и отмъщавайки си за своето нещастие вие всъщност наранявате и себе си. Имайте смелост, ако между вас няма радост, удоволствие и любов да потърсите помощ и ако въпреки това не се получи, да си тръгнете.

Защото тогава всеки от вас ще има шанс да опита отново да бъде щастлив. Ще има двама свободни души с нови възможности. В противен случай се превръщате в двама полуживи затворници, вкопчени в мъртва хватка.

Tagged , , , , , , ,
на горе