8 неща, които жените искат да чуят от половинката си
Любов и партньорство

8 неща, които жените искат да чуят от половинката си

  1. „Съжалявам, скъпа, аз бях виновен – не трябваше да казвам това“

 

Извинението е едно от нещата, които момичетата обичат да чуват от гаджетата си, ако грешат. Жената ще прости, ако види, че мъжът е искрен и честен към нея. „Извинявай, скъпа, забравих, че днес е твоят рожден ден. Как мога да компенсирам това? “ вместо – „Щях да ти се обадя, но трябваше да отида на спешна бизнес среща, която продължи с часове и …“

 

  1. „Ти си първата истинска жена в живота ми“

 

Това е, което момичетата искат да чуят, когато нещата станат сериозни във връзката ви. Разбира се, трябва и да е вярно. 

Именно такива думи могат наистина да затвърдят връзката ви и да я направят трайна.

 

  1. „Ти си най-близкият човек, когото някога съм имал“

 

Едно момиче иска да се чувства обичано, доверено и уважавано в една връзка. Като й кажете, че тя е най-добрият ви приятел, вие изграждате това доверие и вяра в нея, че можете да споделяте неща с нея и че тя участва в живота ви.

 

  1. „Уау! Изглеждаш прекрасно!”

 

Всяко момиче обича да получава комплименти, особено когато е положило огромни усилия за външния си вид. 

Мъжът, оценяващ всички усилия, които полага жената, за да изглежда страхотно за него, винаги ще е на почит. Няма представителка на нежния пол, която да не иска да изглежда най-страхотната в очите на любимия си!

 

  1. Обичам, когато…

Дори да става дума за тривиални неща, е прекрасно, когато видите, че има кой да ги забележи и оцени. Приятно впечатление прави, ако избраникът ви е запомнил точно как пиете кафето си, кои са любимите ви храни, хвали ви, че сте сготвили вкусно, цени и отбелязва онова, което правите за него. 

 

  1. Липсваше ми

Едно от нещата, които момичетата обичат да чуват, е, че са в ума на партньорите си. Жените обичат, когато мъжете са в състояние да изразят чувствата си и наистина да разкрият какво се случва в главите им. Това ги кара да се чувстват по-близки до тях, както и да се уверят, че любовта им е взаимна.

 

  1. „Обичам начина, по който…“

“Отмяташ косата си”, “Ме гледаш с красивите си очи”, “Се усмихваш”. Приятно е да чуем, че мъжът се интересува и е забелязал нещо по-нагоре от деколтето ни. Това показва интерес и към личността ни, а не само към физическите ни качества.

 

  1. „Обичам те!“

Разбира се, няма как да пропуснем най-прекрасните думи на света, които можем да чуем! Няма нищо по-хубаво от това да бъдем обичани, но дори да го усещаме, имаме нужда да ни го казват достатъчно често. Защото любовта е нещото, което ни прави истински щастливи, когато е споделена, взаимна и искрена!

Tagged , , , ,
на горе