Топ 5 на най-суетните зодии
Астрология Здраве и красота

Топ 5 на най-суетните зодии

Няма нищо лошо в това да се стремите да изглеждате добре и да държите на външния си вид. Прекаленият стремеж към външната красота обаче понякога може да не се приеме добре от околните, особено ако за сметка на нея, пренебрегвате останалите качества на околните. Някои хора са по-суетни от други и това не се дължи единствено на характера им или на възпитанието, което са получили. Както в много други аспекти, зодиакалният знак на всеки също има своята роля.

 

Как изглежда Топ 5 на най-суетните зодии

 

Везни

 

Везните оглавяват нашия списък за най-суетните зодии и това не би трябвало да изненадва никого. Причината е, че с Венера като тяхна управляваща планета, тези хора имат естествен афинитет към визуалната красота по начин, който не притежава нито един от останалите зодиакални знаци. Макар Везните да знаят, че външният вид не е всичко, те са склонни да търсят привлекателни хора, както за свои приятели, така и в любовните си взаимоотношения.

 

Близнаци

 

Близнаците обичат да изглеждат добре. Те са хора, които харесват да бъдат оценени от другите и затова заемат високо място в списъка. Като една от най-гъвкавите и екстровертни зодии, представителите на Близнаци с радост ще променят настройката си, ако това означава да се сдобият с приятелството на някой друг. Те ще кажат дадено нещо на един човек и след това ще дадат напълно различна версия на мнението си на друг, ако това означава, че повече хора ще ги харесат.

 

Телец

 

Надежден и непоколебим в най-добрия си вид, но повърхностен и с безцеремонен в най-лошия – така може да се опише Телецът. Той е сложна смес. Докато хората от този знак обикновено са трудолюбиви и земни, те имат и неподозирана за мнозина материалистична страна, която може да излезе на преден план, когато околните дори не подозират. Когато е в това настроение, може да ви бъде трудно да се справите с Телеца, защото тогава той чувства, че заслужава само лукса на живота и няма да иска да се задоволи с нищо по-малко.

 

Дева

 

Девата е снизходителна по природа. За зодия, която влага толкова много мисли в нещата, може да се окаже шок да я видите под светлините на прожекторите, търсейки внимание. Като една от най-интелигентните зодии, Девата държи на високи стандарти и опитва да предава тази своя представа и върху другите около нея. Тези хора често преценяват останалите по първото впечатление, което са си направили за външния им вид или интелекта. Това им оставя малък шанс да променят мнението си на по-късен етап, каквито и усилия да полага човекът срещу тях.

Лъв

Лъв живее за вниманието и изненадата тук не идва толкова от присъствието му в класацията за най-суетните зодии, а по-скоро от това, че заема чак петата позиция в нея. Като една от най-лоялните зодии, не трябва да има съмнение, че тези хора ценят морала. В същото време те също са родени крале и кралици и трябва да получат заслуженото внимание, което смятат, че им се полага. Като толкова драматичен зодиакален знак, Лъвът често ще прави всичко необходимо, за да бъде център на вниманието, дори понякога да знае, че това противоречи на това, в което вярва.

Tagged , , , ,
на горе