Нещата, които жените мразят в телата си, а мъжете всъщност обожават

Нещата, които жените мразят в телата си, а мъжете всъщност обожават
Психология Здраве и красота

Нещата, които жените мразят в телата си, а мъжете всъщност обожават

През повечето време мислим, че мъжете харесват съвършенството – перфектно гримирани очи, старателно пригладената прическа, плосък корем, но това всъщност не е съвсем така. Ето няколко неща, които жените трябва да знаят за собствените си тела от мъжка гледна точка.

 

Косата

 

Мъжете намират дългата коса за най-привлекателна при жените, тя ги кара да фантазират. Те обаче не си падат по излишните украшения и помпозните прически, а по свободно разпуснатата коса, може дори небрежно разрошена… И докато вие сте заети да се занимавате с детайлите по нея и да я пригладите, мъжът копнее да развали прическата ви.

 

Устните

 

Модата на плътните огромни устни е сякаш по-предпочитана от жените, отколкото да се харесва на мъжката половина. Затова, ако имате малки, тънки устни, не страдайте от комплекси и не се опитвайте да ги очертаете, смятайки, че ще сте по-красива. Просто дайте най-хубавата целувка на света в точното време на правилното място и нищо друго няма значение. Направете си експеримент: Попитайте мъжа си каква е формата на устните ви, вероятно няма да може да ви каже. Не го питайте и за нюанса на червилото, едва ли ще може да отговори. Но попитайте го харесва ли целувките ви и ще се сдобиете с широка многозначителна усмивка… 

 

  1. Бедра

 

Ако имате фигура тип “пясъчен часовник”, вероятно се притеснявате от долната част на тялото си и всячески се опитвате да я прикриете, дори по време на секс. Имаме добра новина – повечето мъже харесват женствените извивки. И докато вие се притеснявате дали не следи за несъвършенствата ви, когато сте голи пред него, можете да сте спокойни – на мъжа в тези моменти изобщо не му е до това. Не забравяйте също, че и той си има своите комплекси и несъвършенства. Така например Елена се притеснявала за своите стрии и попитала мъжа си много ли са отблъскващи, докато той недоумяващо я попитал “Какво е стрии” и не разбрал къде трябва да гледа. 

 

Крака

 

Някои мъже намират краката за неустоими, но когато видят жена с дълги крака, едва ли са си поставили за цел да преброят по тях разширените вени, по-скоро си представят далеч по-приятни неща. Имате обелен лак на един от пръстите… не си мислете, че мъжът си няма друга работа, освен да го забележи… Колко пъти отказахте секс на партньора си, защото не сте си избръснали краката от вчера? В повечето случаи това притеснява много повече вас, отколкото него.

 

Ушите

 

Много жени не си харесват формата на ушите и старателно я прикриват с косата, но щом сте с мъж, забравете за този навик и му дайте възможност да ви прошепне нежно, не ги крийте в леглото от страх да не забележи причудливите им форми, гарантираме, че това не го интересува.

 

Гърдите

В тях най-много се фокусира мъжкото внимание. И тук ние, жените, сме изключително критични, докато през това време мъжете се радват, че има… гърди! Сложете си подходящо бельо и деколте и притесненията ви ще се изпарят, като видите реакциите. 

 

Дупето

 

Добре заобленото дупе е изключително привлекателно за мъжете и те не могат да му устоят. Тонизирайте го малко, за да го приведете в добра форма и сте готови! 

 

Гърбът

 

Жените изглеждат страхотно с дрехи, които разкриват малко от гърба им и оставят останалото на въображението. Дори да не смятате тази част на тялото си за привлекателна, не бъдете сигурна, че и мъжът е на това мнение.

 

Каквито и да сте, бъдете уверени в себе си като личност, а това включва както тялото, така и ума. Няма по-привлекателна жена от тази, която се чувства секси.

 

Tagged , , ,
на горе