Бъди с този мъж, който ще те избира всеки ден без да му омръзнеш

Бъди с този мъж, който ще те избира всеки ден без да му омръзнеш
Любов и партньорство

Бъди с този мъж, който ще те избира всеки ден без да му омръзнеш

Нещата, които прави мъжът, който истински те обича за теб, ще те накарат да се чувстваш истински щастлива. Може би звучи като мечта за повечето дами, но истината е, че все още се срещат такива мъже. Да, рядко и не всяка има привилегията да сподели живота си с любящ партньор, но ние пожелаваме на всяка една от вас да срещне по един такъв мъж, който да преобрази по красив начин живота ѝ.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на най-добрата връзка

Той те цени

Излезте с някой, който ви цени, защото знае, че жени като вас трудно се намират в днешно време. Някой, който обича всичките ти плюсове и минуси и вашите малки несъвършенства, защото за него те те правят толкова перфектна. Някой, който няма никакъв проблем да пропътува десетки и хиляди километри, за да те направи щастлива. Мъж, който поставя твоето щастие на първо място, защото ако ти си щастлива, той също ще бъде.

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Той те подкрепя

Излезте с мъж, който ви подкрепя с всичките ви мечти. Този, който не ви задържа и който ви позволява да правите всичко, което ви прави щастлива. Бъдете с мъжа, който ще ви помогне да израснете и ще ви помогне да станете най-добрата версия на себе си. Този, който ще види всичките ви недостатъци, но който ще ви избира всеки ден.

Не ти прави чест да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич

Жената изневерява тогава, когато се чувства неоценена и невидима в една връзка

Той се гордее с теб

Когато вашият мъж се гордее с вас, това означава, че го е грижа и че нещата, които правите, са важни и за него. Такъв мъж винаги ще те подкрепи, дори тогава, когато ти самата не вярваш в себе си. Той ще бъде вашият здрав разум, когато не можете да мислите трезво. Той ще изслуша мнението ви, преди да вземе решение от името на двама ви.

Той е този, който ще подкрепи вашите идеи, дори и да не са най-великите в света. За него е важно само да са ваши.

 

Той полага усилия

Той няма да спре да полага усилия, само защото сте в дългосрочна връзка. Той винаги ще направи всичко възможно за вас, защото се страхува, че друг мъж ще влезе в живота ви и ще ви даде всичко, което той не е могъл. Той ще поддържа искрата жива във връзката ви, като се грижи да растете като двойка. Да се откаже от теб или да те извади от плановете му са неща, които той дори не може да си представи.

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

 

Той ще ви накара да се чувствате в безопасност

Човек, който може да ви накара да се чувствате сигурни, вече е на половината път да спечели сърцето ви. Ако се чувстваш добре в кожата си, когато си с него и знаеш, че той никога не би те наранил умишлено, няма да имаш нужда да търсиш това в друг мъж. Ще имате всички важни съставки за любов, която остава и ще бъдете толкова благодарна, че Бог го е изпратил в живота ви. Винаги ще знаете, че такъв мъж ще бъде на ваша страна и няма да позволи нещо лошо да ви се случи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Мъжът изневерява с тялото си, жената – с душата си – Венцеслав Константинов

Истинският мъж прави и невъзможното, за да задържи жената, която обича

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

Tagged , , , , , , ,
на горе