Бронхи и бели дробове: най-добрите народни рецепти за прочистване

Бронхи и бели дробове: най-добрите народни рецепти за прочистване
Добра форма

Бронхи и бели дробове: най-добрите народни рецепти за прочистване

В разгара на грипа специалисти предлагат статията: Бронхи и бели дробове: най-добрите народни рецепти за прочистване. Избрали са за вас най-добрите народни рецепти, които ще ви позволят да прочистите бронхите и белите дробове.

В резултат на излагане на патогени и чести настинки в белите ни дробове може да се натрупа слуз, която, стагнирайки в дихателните пътища, пречи на нормалното функциониране на бронхопулмоналната система, следователно се появяват кашлица, храчки и дискомфорт в бронхиалната област.

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Здравето е богатство!

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!

Прочистване на белите дробове и бронхите – уникални рецепти:

Прочистване на белите дробове с мляко и овесени ядки: залейте една чаша пълнозърнести овесени ядки с 500 мл прясно мляко, сложете на бавен огън и изпарявайте млякото, докато сместа се редуцира наполовина. След това отстранете състава от котлона, охладете и претрийте през сито, за да получите сладникава маса. Вземайте лечебния състав 2 пъти на ден, сутрин и вечер, половин час преди хранене, в продължение на една седмица.

Закуска за шампиони: шоколадови овесени ядки с пържен банан
Пречистване на белите дробове с отвара от шишарки: необходимо е през пролетта да се съберат килограм млади борови шишарки, да се изсипят в тенджера със студена вода, да заври и да се вари 6-8 часа на умерен огън, като се разбърква и отстранява филма отгоре.

Трябва да получим състав, подобен на обикновеното сладко, след което да го прецедим, да добавим захар и да варим за един час. Лечебната смес трябва да се приема по две чаени лъжички, двадесет минути преди хранене.

Лечебната сила на боровите връхчета (рецепти)

Прочистване на белите дробове с чесън и лук: необходимо е да нарежете голяма глава лук и чесън, покрийте със захар и оставете да се вари около два часа, докато се образува сироп. Лечебният сироп трябва да се пие по една супена лъжица, два до три пъти на ден, след хранене.

Фитонцидите, съдържащи се в чесъна и лука, убиват болестотворните микроби, а етеричните масла имат прочистващ и лечебен ефект.

ДОМАШЕН ЛЕК за астма, пневмония, кашлица, артрит…

Прочистване на белите дробове с етерични масла: инхалациите с етерични масла (евкалипт, иглолистни дървета) имат благоприятен ефект върху бронхо-белодробната система на нашето тяло.

Процедурата е много проста: кипнете тенджера с вода, добавете към нея една чаена лъжичка етерично масло, покрийте главата си с кърпа и дишайте над тенджерата в продължение на пет минути.

Освен това можете да вземете топли вани с добавяне на етерични масла. След процедурите веднага легнете в топло легло и заспивайте. Лечебният ефект на етеричните масла не се ограничава само до бронхите и белите дробове. Те влияят на цялото тяло.

Ако косата ви е мазна, обогатете шампоана си с етерични масла

infomax-logo-50-15-HW В кукленския манастир „Св.Св. Козма и Дамян” стават чудеса,

infomax-logo-50-15-HW Бургаският д-р Хаус: Приспивам хората, но хубаво, че мога и да ги събудя

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе