Астрологичен съвет за 7 май 2023

Астрологичен съвет за 3 май 2023

Астрологичен съвет за 3 май 2023:  Съвет на деня към всички знаци: Преодолявайте препятствията. Разплетете възела, който стои между вас и плодотворния живот, за който мечтаете.

infomax-logo-50-15-HW Взривът срещу главния прокурор Иван Гешев е управляван с военен дрон

„СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Не се притеснявайте, ако не сте там, където искате да бъдете. Имате достатъчно време да стигнете до там и вашето пътуване към величието току-що започна. Днес Вселената предлага на вашето внимание мъдростта: „Когато ученикът е готов, учителят ще се появи“.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Вярвайте, че способността да изразявате себе си възможно най-ясно ще отвори портал към по-дълбока интимност. За някои от вас обвързването може да е важна тема. Не позволявайте на страха от отхвърляне или тежестта на вашето минало да ви попречи да изразите това, което желаете. Заслужавате да бъдете обичани!

Близнаци 21 май – 21 юни

Освободете се от вашите привързаности, зависимости и разни видове ограничения. Пуснете знанието в отвореният ви ум, за да обогатите живота си. Инициативата е всичко. Чувствайте се свободни да бъдете силно активни, да представяте своите идеи, да предлагате решения на проблеми.

Рак 22 юни – 22 юли

Всичко, което трябва да направите в момента, е да се успокоите и да слушате. Вярвайте, че отговорите, от които се нуждаете, ще дойдат при вас. Някои от вас трябва да изпълнят ангажимент или да покажат истина, която не е удобна. Но знайте, че е за добро. Освободете се от вината и направете крачка напред.

Лъв 23 юли – 22 август

Всичко, което ви се случва, е свързано с любов, страст и чувственост. Настъпването на новата година разпалва отново вътрешния ви огън и ви помага да се свързвате с другите, както никога досега. Изразете това, което искате да създадете, въпреки страха от отхвърляне.

Дева 23 август – 22 септем.

Вие сте в центъра от вашето пътуване, където осъзнавате, че правенето на същите неща по същия начин, както сте правили, ще доведе до стандартни резултати. Не забравяйте, че хората около вас могат или не могат да се съгласят с предложените промени и това е добре.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Ако сте на кръстопът имате възможност или да се поддадете на собствените си страхове, или да направите крачка към неизвестното. Спрете и поставете себе си на първо място. Така, както вие цените чувствата на другите, заслужавате същото в замяна. Направете си услуга и намерете изход от токсична ситуация.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Звездите ви съветват да стоите далеч от негативни хора и да не ги следвате. Слушайте сърцето си и ще направите правилният избор, понякога най-трудните решения се оказват и най-правилните.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Вие сте на етап, в който упоритата работа се отплаща. Време е да се похвалите с постиженията си. Може да ви се стори, че банковата ви сметка не отразява вашите усилия. Но това не означава, че няма да получите своя справедлив дял.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Спомнете си колко често сте си „рисували“ най-лошите сценарии за диалог с някого, програмирали сте се да се провалите в някакъв бизнес. Вероятно страховете ви са били неоснователни. Вместо деструктивна интроспекция, използвайте инструмента на преговорите. Доверете се на събеседника си, споделете с него страховете си. Светът наоколо не е толкова ужасен, колкото си мислите!

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Не забравяйте, че от всяка ситуация има изход. И вашият не прави изключение. Бъдете упорити, придържайте се към избраната линия и късметът ще бъде на ваша страна. Знайте, че резултатът ще е пропорционален на вашите усилия, а вие сте положили много от тях. Съсредоточете се и всичко ще бъде така, както искате.

Риби 19 февр. – 20 март

Ако винаги сме съгласни с всичко, никога няма да ни се наложи да пораснем. Никога няма да ни се наложи да гледаме на света по различен начин, което от своя страна би довело до стагнация. Не се страхувайте да спорите и да отказвате на хората. Това само ще подобри нещата. Имайте смелостта да защитите позицията си.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 3 май 2023

на горе