Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си - интимността е важна
Любов и партньорство

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

Любовта е важна – факт. Уважението, доверието и честността между партньорите също. Без тях една връзка не може да бъде успешна, а сами по себе си не са достатъчни за това. В здравите отношения трябва да присъстват и любовта и уважението, доверието, честността, но и интимността.

Може би често подценяваме или от срам не говорим за това. Но не може да пренебрегнем факта, че много двойки имат проблем точно с нея. Редовният полов живот между партньорите е изключително полезен за успешната им връзка, както и поддържа чувствата и емоциите между двамата да не угаснат.

Истински проблем е, когато мъжът дори не докосва жената до себе си. Да, вярно е, че всеки си има своите проблеми и неприятни моменти, но ако неговото поведение и липса на желание за интимност продължи по-дълго, със сигурност причината се крие някъде другаде. И понякога може да се окаже доста по-сериозна, отколкото сме предполагали.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Причини защо той не изпитва желание за интимност с теб

 Той страда от безпокойство за „производителност“

Преди да започнеш да мислиш за себе си, че не си достатъчно секси или вече не го правиш за него, нека обсъдим безпокойството от представянето. Не е толкова необичайно, колкото си мислиш.  Това е една от най-честите причини партньорът ти да не иска да спи с теб. Самата мисъл да ти достави удоволствие в леглото го кара да замръзне. Неговият ум, нервна система и/или тяло просто не са в синхрон, когато става въпрос за това.

Дори и да иска да има сношение с теб, тялото му изпраща други сигнали: „Аз не съм подходящият човек за тази работа“. И това се случва доста често и при много от двойките, отколкото предполагате. Не е срамно, разбира се. Но ако той не осъзнае този проблем и заедно не се опитате да го разрешите, това може да повлияе много лошо на вашите отношения.

Той е емоционално недостъпен

Когато човек е емоционално недостъпен, той блокира честотата на сърдечната си чакра (метафоричен вход към неговата „душа“).  Следващата стъпка надолу в нашето развитие на сексуални ценности и вярвания е гениталната област, която се основава основно на емоционална/сексуална стимулация.

Тоест, когато мъжът има неразрешени проблеми, свързани с емоционална и сексуална интимност, ще бъде по-малко вероятно да се справи успешно в леглото без да има някакви проблеми или притеснения.

Да и на двамата ще ви бъде трудно, но ако го обичаш и се грижиш за него, отдели време, за да му помогнеш. Предразположи го така че да ти сподели своите притеснения и бъди до него през цялото време.

Той изневерява

Упс! Може би не искаше да прочетеш точно това, но няма как да пропуснем една от най-важните и реални причини. Да, той те обича, да той иска е с теб, но… Мила, мъжете са странни. Днес може да се кълне в любовта си към теб, а утре да предложи брак на друга.

Но нека се върнем на темата за изневярата. За някои мъже тя е въпрос на „сексуална честота“. Той не иска да прави любов с теб, защото иска да го прави с някоя друга. И може би вече го прави. Това може да бъде прикрита благословия, защото или ще те мотивира да се изправиш срещу него, или ще събуди вътрешната ти сила и ще потърсиш нещо по-добро.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

Жената отмъщава на мъжа, който не я цени с изневяра

Жената трудно се доверява отново, когато веднъж са ѝ разбили сърцето

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе