Жената трудно се доверява отново, когато веднъж са ѝ разбили сърцето

Жената трудно се доверява отново, когато веднъж са ѝ разбили сърцето
Любов и партньорство

Жената трудно се доверява отново, когато веднъж са ѝ разбили сърцето

Въпреки че е силна по природа и не се спира пред нищо, за да постигне това, което иска. Стане ли дума за любов – и най-силната жена става слаба, крехка и ранима. Всичко в този живот ни се случва с причина. Но понякога е толкова трудно да я разберем, както и да осмислим ситуацията, с която се сблъскваме, че започваме да мислим, че просто ни е писано да бъдем нещастни и някак си се предаваме на тази мисъл и започваме да живеем с нея.

Отказваме се от щастието, от любовта и от живота, поради труден за нас момент, който изглежда невъзможно да го преодолеем. Но трябва да знаете, че Бог изпраща изпитания на всеки един от нас толкова, колкото може да понесем.

Нито повече. Независимо през какво преминавате да затворите сърцето си и да се превърнете в емоционално недостъпна жена ще ви изиграе лоша жега. Защото и най-силният човек има нужда от любов. Има нужда от човек до себе си. И това, че веднъж са ви наранили, не означава, че това е вашата съдба. Хората, които идват в живота ни са просто част от представлението. Уроци, които трябва да разберем, научим и запомним.

След всяка една болка и разочарование, ние ставаме все по-силни и издържаме повече на неприятностите, които ни се случват. Защото не може без тях. Да, и аз искам да бъда щастлива, а не силна, но така е устроен Животът.

Той е дъга от емоции, на които трябва да се насладим. Защото животът ни се дава веднъж. И е крайно безразсъдно, дори бих нарекла престъпно да го прекараме в самосъжаление или страх от поредното разочарование. Защото болката и разочарованието са част от израстването ни като личности.

Независимо колко лоша е ситуацията, трябва да се научите да виждате и нейната добра страна – защото я има. И какво се казва, понякога не знаем от какъв по-лош късмет ни е спасил „лошият“ ни късмет. Затова, мили дами, живейте! Не затваряйте сърцата си, само защото веднъж са ви наранили.

О, да, миналото може и да е болезнено, но ти сама избираш дали да живееш в него или да продължиш напред. В бъдещето, неизвестното, вълнуващото. Защото, мила, има и такива мъже, които могат да обичат. Способни са да обичат една единствена жена с цялото си сърце.

И да я направящ най-щастлива на света. Защото, мила, има и любов без болка. Без тъга и огорчение. Красива и щастлива. И тази любов е споделената.

И ако веднъж си опознала несподелената, неизживяната, то знай, че един ден ще срещнеш другата. Ще я срещнеш в две красиви очи и една усмивка. И ти ще се влюбиш в тях. Повярвай. И никога не спирай да живееш, само защото боли. Всяка болка е урок – не плачи, а слушай.

Вижте още⤵️

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе