Ако обичаш и държиш на жена си винаги ще имаш време за нея
Любов и партньорство

Ако обичаш и държиш на жена си винаги ще имаш време за нея

Няма значение колко зает си ако държиш на жена си, винаги ще имаш време за нея.  Когато си във връзка, твоят партньор е твой приоритет. Да, кариерното развитие е важно, но винаги може да постигнеш баланс между любовните и професионалните отношения. Не пренебрегвай жената, която те обича, заради работа, приятели или каквото и да е друго. Времето с нея е като дар от Бог. Обичай я и я цени. Защото една жена може много да търпи, но реши ли да напусне мъжа, когото обича – прави го и никога не се връща назад.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ако държиш на жена си винаги ще имаш време за нея: Причини, поради които той не те е потърсил цял ден

Задържали са го от работа по спешност

Той беше задържан от нещо, което не очакваше, и все още не беше намерил възможност да ви се обади. Може би колата му се е повредила или е изпуснал автобуса и сега се опитва да навакса цялата пропусната работа. Или може би се е изгубил и е забравил да вземе телефона си със себе си.

Както можете да видите, тези неща всъщност са много психически изтощителни и физически натоварващи, така че съвсем нормално може да забрави за мисълта да изпрати съобщение на вас.

Не ти прави чест да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич

Една на милион: Да отхвърлиш жената, която те обича с цялото си сърце е престъпление

Има прекалено много работа

Една от основните причини, поради които той може да пропусне да ви изправи съобщение е, че е зает с нещо важно. Може би колегите в работата разчитат на него или е поел допълнително задачи, за да спечели повече пари или да помогне на свой колега. Да държи телефона си близо до него през цялото време ще бъде пагубно за концентрацията му, от която се нуждае, ако иска да върши работата си добре. Така че той вероятно ще го изключи, докато не свърши.

Може да си е помислил, че вече ви е изпратил съобщение „добро утро“, но се оказва, че не го е направил. Нормално е, ако се чувствате наранени от него, разбира се. Затова се опитайте да го попитате как е минал денят му и се опитайте да отбележите внимателно, че сте му писали, но не сте получили отговор. Споделете чувствата си, ако смятате, че е подходящо, и се опитайте да проявите взаимно разбиране.

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Той не е натиснал бутона „изпрати“.

Това ще звучи абсолютно тъпо, но е много възможно той просто да е забравил да натисне бутона „изпрати“ и да е прекарал деня си в чудене защо вие не отговаряте.Всеки го е правил в някакъв момент. Някои хора имат толкова много за следене, че понякога им се изплъзва от ума, а други просто са разсеяни.

Някои от нас са се включили в разговор отпреди месеци, за да видят напълно въведено съобщение, което не сме успели да изпратим. Дори и вие самите да не сте правили тази грешка, някой, когото познавате, вероятно го е направил. И разбира се, можете просто да си представите изражението на лицето му, когато най-накрая осъзнава грешката си.

На първа среща: Няма втори шанс за първо впечатление

Загубил е телефона си

Може да е забравил телефона си, или батерията е изтощена или да го е изгубил. Не е нужно да подхождате толкова драматично. Случва се и когато той не ви отговоря, не означава, че ви изневерява. Например, той може да пътува и да се намира на място, където мобилните сигнали са непостоянни или недостъпни. Или може би не си е взел зарядното с него. Тези неща просто се случват.

Той може да иска да говори с вас, но има толкова много неща от драматичните до ежедневните, които просто го затрудняват да го направи. Бъдете малко повече позитивно настроена и не си мислете най-лошото. Това не означава, че той е загубил интерес към вас или просто си играе с чувствата ви.

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Емоционално изтощен

Въпреки че слуховете може да говорят друго, мъжете могат и изпитват силно емоции. Те просто не са толкова отворени да ги изразят през повечето време. И той може да има ужасен ден на работа и се опитва да преодолее емоциите си. Може би е работил упорито за повишение, което заслужава, но шефът му го е подминал и вместо това е повишил някой друг.

Или може би неговият учител му е дал ужасна оценка за нещо, в което е вложил сърцето си, и сега трябва да компенсира за това. Всеки изживява емоциите си по различен начин. Има хора, които търсят някого, върху когото да излеят целия си стрес, и има такива, които искат да прекъснат връзката, докато не се оправят. И се затварят в себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

По-добре сама, отколкото зле придружена Защото той никога няма да се промени

Семейството е най-важното нещо на този свят – то е всичко

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе