съвет за 8.08.2022
Астрология

СЪВЕТ за 8.08.2022 към всяка зодия

Съвет за 8.08.2022: Енергиите потоци, които ни заливат в този ден ще ни настроят да приемаме себе си и тези около нас. Нека приемем всичко, което ни се случва с голяма мъдрост.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)

ЙОД – МОЩНО ОРЪЖИЕ ПРИ ВИРУСИ И ИНФЕКЦИИ

Защо никога повече да не изхвърляме семките на динята?

Защо котките обожават да спят върху хората?

 Вашият съвет на астролога за днес, 8.08.2022, според зодията

Съвет за 8.08.2022 зодия ОВЕН

Ако, днес на пръв поглед ви изглежда, че другите се държат странно, приемете, че това е само тест за това – до колко сте готови да приемете хората такива, каквито са.

Съвет за 8.08.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Ако напоследък чувствате някакъв вътрешен конфликт, опитайте се да развиете собственото си духовно ядро и независимост на мнението – това ще ви помогне да не се заблудите по пътя си.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 8 август 2022: Не допускайте мисълта, че вашият просперитет зависи от някой друг, освен от вас. Така се оставате доброволно в ръцете на манипулаторите.

Съвет за 8.08.2022 зодия РАК

Опитайте се да мислите само за доброто, разширете духовното си развитие. А през това време вътрешна хармония ще се превърне в извор на щастие и вдъхновение!

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Пряката комуникация в кръг от хора, които са тясно свързани с вас, например семейни отношения или общи възгледи и цели в живота, ще ви заредят с много перспективни идеи.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Имате пълната свобода на избор и само вие можете да решите, дали да се самоунищожавате с негодувание или да промените този сценарий за вашето светло благополучие.

Съвет за 8.08.2022 зодия ВЕЗНИ

Ако търсите отговор на дългогодишно дерзание, днес можете да получите много важни прозрения, които ще определят как ще се развие животът ви в бъдеще.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН             

Не се страхувайте да придобивате нови знания – това е принос към вашето развитие, което определено ще даде резултати и ще ви помогне да разберете вашето съществуване.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 8 август 2022: Трупайте знания от тези учители, които ви вдъхновяват – в кръг от хора с еднакви мисли ще ви бъде по-лесно да усвоявате получената информация.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Ако имате някакви колебания, направете всичко възможно да избягвате ситуации, които изискват бързо вземане на решения, отделете време за размисъл.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Не се самокритикувайте, нищо няма да се промени така. Вместо това започнете да се движите, стъпка по стъпка, възприемайки пречките като стимули, а не като причини за отказ.

РИБИ, вашият съвет за днес

Ако можете спокойно, без агресия, да възприемете това, което не ви допада, вие ще можете да извлечете огромна полза от това за себе си.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе