Втори шанс се дава, когато любовта все още я има
Любов и партньорство

Втори шанс се дава, когато любовта все още я има

Понякога раздялата между двама души, не означава, че любовта си е отишла от тях. Има стотици други причини, поради които да настъпи краят на една връзка. Има любови, които нито време, нито нищо може да ги отнеме. Има чувства, които са по-силни от всичко останало. Ако си се разделила с него, но продължаваш да го обичаш и той теб също – не губи повече време. Помни, че имаш само един живот. И ти самата избираш как да го живееш. Дали ще се отдадеш на егото, гнева и отмъщението. Или ще допуснеш любовта, прошката и щастието да бъдат твои вечни спътници. От теб зависи.

Той все още те обича. И никога не е спирал да го прави. Но сега, когато си далеч от него, осъзнава какво е загубил. И какъв късметлия е бил, когато те е държал в ръцете си. Иска отново да бъдеш неговото момиче. Да те целува, докосва, както преди. Но дали ще успее да те върне? Или е твърде късно за всичко това?

Представяме ти знаците, които показват, че той все още те обича и иска да се съберете отново.

Постоянно те търси

Въпреки че са се минали месеци от раздялата ви, не е изминал нито ден, в който да не те потърси. Независимо дали ще ти изпрати съобщение или ще ти се обади по телефона. Той прави всичко възможно, за да поддържа контакт с теб. Не може нито минута без да чуе гласа ти и да разбере как си. Не иска да го забравиш. Не иска някой друг да заеме неговото място. Търси те, защото не те е забравил, мила. И иска отново да си част от неговия живот. Но как да ти го каже в очите, като знае, че има шанс да заболи от твоя отговор?

Разпитва се за личния ти живот

Може би това негово любопитство за личния ти живот не ти харесва особено. Още повече, когато той беше този, който каза „край“. Но той не го прави напразно или просто защото е твърде любопитен. Иска да знае, дали имаш някой друг в живота си и дали има шанс отново да се върнеш при него. Обикновено, когато пита от интерес и с причина, винаги се забелязва разликата. Но ако той все още е необвързан и постоянно те разпитва за личния ти живот и по-скоро за любовния, със сигурност го прави с причина. И тя е, защото все още се надява да го чакаш.

Флиртува с теб

Сега не сте никакви. Нито двойка, нито приятели. Просто познати, които имат общо минало и красиви, споделени спомени. Въпреки раздялата ви, той не спира да флиртува с теб. Прави ти постоянно комплименти и те докосва при всеки удобен случай. Харесва всяка една твоя снимка и публикация в социалните мрежи и редовно отговаря на историите, които си качваш в профила.

Иска да върне искрата помежду ви и да ти припомни страстта, която имаше между вас. Иска да почувстваш отново онази стара тръпка и да осъзнаеш, че все още се обичате. По този начин, шансът да се съберете отново е много по-голям.

Никога не те отблъсква              

Когато той не те отблъсква, а прави обратното, това е знак, че иска отново да сте заедно. Забелязала ли си как винаги, когато го потърсиш, той ти отговаря с добри чувства и е готов да ти помогне? Държи се повече от добре и е мил с теб. И не го прави, защото е добър човек. А защото иска да разбереш, че винаги ще е до теб и ще те чака. Колкото време е нужно. Защото си заслужаваш. Ако и продължава да проявява интерес към живота ти и да иска все още да прекарвате време заедно, въпрос на време е отново да станете двойката, която бяхте преди.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе