Зодиите с най-голяма склонност да шпионират партньора си
Астрология Любов и партньорство

Зодиите с най-голяма склонност да шпионират партньора си

Недоверието в една връзка може да създаде много повече проблеми, отколкото дори сте си мислили. Ако проверявате постоянно с кого говори вашият партньор, какво прави, докато е на работа или искате отчет къде ходи, когато излиза с приятели, това говори, че вие му нямате пълното доверие, което е необходимо за успеха на всяка една връзка. Да, понякога може да имате основания за съмненията си, но друг път става въпрос за абсолютно ненужна параноя.

 

Ето и кои са зодиите с най-голяма склонност да шпионират партньора си

 

Лъв

Като знак, който шпионира най-много партньорите си, 75% от Лъвовете в проучването признават, че са участвали в подобно нещо. Този огнен знак е роден лидер, така че той няма да се поколебае да поеме отговорност във взаимоотношенията си, ако е необходимо. Тъй като Лъвовете са изключително независими и имат харизматична енергия, те търсят партньор, който може да отговаря на техните личности и да отговаря на нуждите им, затова не биха оставили ситуацията без контрол.

Рак

71 % от тези хора гледат телефоните и компютрите на партньорите си. Това не е голяма изненада, тъй като този знак е склонен да обръща много внимание на хората, които обича. Всъщност Раците са безнадеждни романтици, което може да създаде предизвикателства, когато партньорите им искат малко уединение. Имайки това предвид, може да откриете, че те подават по едно ухо почти във всеки разговор.

Риби

Попадайки на трето място в този списък, 69 % от Рибите казват, че са шпионирали партньорите си във всяка връзка. Достатъчно е обаче веднъж да бъдат хванати, за да си научат урока. Рибите са доста емоционални и често са склонни да оставят чувствата си да надделеят над разума.

Близнаци

Представителите на тази зодия са малко любопитни, като 66 % са надничали в телефоните на партньорите си. Дори и да бъдат заловени в крачка, вероятно това няма да ги притесни. Въпреки че Близнаците са недоверчиви, някои от тях също не са склонни да се отдадат изцяло на своите взаимоотношения. Те държат възможностите си отворени и обичат да флиртуват. На този знак му трябва време, преди наистина да се кротне, въпреки че изисква това от половинката си..

Скорпион

В това проучване 62% от Скорпионите разкриват, че са шпионирали своите любими. Те все още имат изключително добри инстинкти и са доста страстни. Тези качества ще бъдат очевидни във всяка връзка, в която са. Тъй като Скорпионите са толкова интуитивни, те могат да ударят, когато най-малко се очаква, особено когато партньорите им са замислили нещо опасно.

Овен

Този знак попада точно в средата на класацията, тъй като 42 % от Овните признават, че са надничали във вещите на любимите си хора. Ако не се доверяват на връзките си, те незабавно ще кажат мнението си за това. Те са известни със своята смелост и сила.

Телец

31% от Телците казват, че са шпионирали своите половинки. Телците не само обичат връзките си, но са склонни да се фокусират върху най-простите удоволствия в живота. Но макар да изглеждат спокойни, те все пак приемат някои неща сериозно и не скачат просто в дълбокия край, особено когато избират някого, когото да обичат.

Козирог

23 процента от Козирозите са проверявали телефоните или компютрите на своите партньори. Този знак е изключително успешен, което помага за повишаване на самочувствието и увереността му във всяка ситуация. Що се отнася до връзките, Козирозите наистина дават всичко от себе си и няма да се задоволят с партньор, който не прави същото. Така че, ако шпионират партньорите си, те може би поне са имали добри намерения.

Везни

19 процента от Везните споделят, че невинаги вярват на партньорите си. Шпионирането определено не е добър навик и представителите на тази зодия не биха направили това без основателна причина. Този въздушен знак е фокусиран върху създаването на стабилни и честни връзки с другите и не се колебаят да търсят това, което искат, когато избират партньор, с когото да бъдат.

Стрелец

По-надолу в класацията са Стрелците, като 19 процента от тях признават, че преглеждат телефоните на партньорите си и най-вероятно не се срамуват от това. Всъщност, този знак обича да живее свободно, да се съпротивлява на правила, разпоредби, ограничения и графици. Те са склонни да правят само това, което искат и това им доставя удоволствие.

Дева

Достойните 15 процента от Девите в това проучване казват, че са шпионирали партньорите си. Като земен знак, известен със своите организационни умения, Девите са изключително изобретателни и винаги ще ви дадат рамо, на което да се облегнете. Те обичат да бъдат възможно най-открити и честни в една връзка, което може да е причината да не ги заварите да ровят телефоните на партньорите си.

Водолей

Като знак, който се доверява най-много на своите значими хора, само 11 процента от Водолеите признават, че са поглеждали телефона на партньора си. Водолеите имат остър ум и се стремят да променят света по всякакъв начин. Тъй като тези свободни духове са заети да постигнат напредък, Водолеите вероятно нямат време да шпионират своите партньори.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе