любовен хороскоп за 31 юли 2022
Астрология Любов и партньорство

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 8 АПРИЛ 2022 – петък

Любовен хороскоп за 8 АПРИЛ 2022-петък: Днес е денят, в който мнозина ще искат да чуят конкретни отговори на въпросите си и затова някой ще бъде притиснат до стената и ще бъде подложен на кръстосан разпит. Хороскопът не ви съветва да проявявате прекомерна упоритост, защото обещанията, дадени под натиск, често се оказват напразни. Но денят е идеален за създаване на нови романтични връзки. Звездите ви дават увереност и гаранция за успех с противоположния пол!

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 8 АПРИЛ 2022 – петък 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец АПРИЛ 2022 г. 

Домашна рецепта за Великденски меденки 

Супер лесен и много вкусен козунак на конци. Без месене! 

ОВЕН

♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 8 април 2022: Днес звездите от хороскопа съветват Овните да се заемат с укрепването на отношенията с любимия човек или (ако той все още е самотен) – търсенето и изграждането на тези отношения. За да направите това, вие може да изберете всякакви, дори много смели и необикновени методи. Например, да организирате романтична среща с балон, да изпеете серенада под прозореца или да отидете с избрания на вълнуващо пътешествие. С една дума, в този ден трябва да сте готови на всичко, само за да прогоните предсказуемостта и скуката от сферата на любовта.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 8 април 2022: Днес, в отношения с противоположния пол, звездите на хороскопа съветват Телеца да остави ситуацията на самотек, позволявайки й да се развива самостоятелно. Не забравяйте, че политиката на натиск и намесата не винаги е успешна – няма да бъдете насила харесани. И ако вашите активни действия не ви носят желания резултат, тогава не почуквайте на затворената врата. Между другото, възможно е веднага щом престанете да проявявате инициатива днес, обектът на симпатия веднага ще го вземе в предвид.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 8 април 2022: Днес Близнаците ще имат нужда да демонстрират твърдост и решителност в отношенията с любимия човек, за да докажат своята правота. Ако целта си заслужава, не се съпротивлявайте на този импулс, но имайте предвид: прекомерният натиск и сигурност в този ден могат много лесно да доведат до конфликт. Ето защо, ако е необходимо, настоявайте за вашето, но бъдете нежни и дипломатични.

РАК                                                  

♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 8 април 2022: Настъпи подходящият момент да се разкриете, може би? Днес звездите на хороскопа съветват Рака в общуването с противоположния пол да отблъсне комплексите и да бъде възможно най-активен. Само така ще можете, да привлечете вниманието на симпатичен човек. Възможно е, но за да постигнете целта, днес ще трябва да нарушите някои условни „общоприети норми на благоприличие“. Но, както се казва, в любовта и във войната всички средства са добри. Давайте!

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 8 април 2022: Звездите на хороскопът съветват Лъва да не слага тигана, докато рибата е още  в морето. Всичко ще бъде навреме и това е денят, в който трябва да се концентрирате върху изпълнението на текущите дела, а не да изграждате грандиозни (но засега абстрактни) планове за бъдещето. Може би партньорът ви ще може да насочи енергията си в правилната посока и да помогне, да погледнете на ситуацията по-реалистично. Но е желателно той да организира съвместно пътуване до близкото селище, романтична среща или вана със свещи и розови листенца.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 8 април 2022: Атмосферата на днешният ден за Девата просто ще бъде наситена с романтика! В такива дни срещите са особено успешни-използвайте момента, за да прекарате незабравими часове с избраника си. Девата във връзка в този ден ще има възможност да се наслади напълно на нежността, топлината и любовта, които партньорът е готов да сподели с нея. Ако сте в търсене на своята сродна душа, то днес ще имате прекрасен шанс да срещнете човек, който ще остави незаличим отпечатък в душата ви. Не забравяйте, преди да си тръгнете, да оставите телефонният си номер!

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 8 април 2022: Днес Везните ще бъдат решителни в любовните отношения и готови да спечелят! Вие ще бъдете толкова уверени в себе си, че няма да можете, да приемате откази или обещания за мислене, ще предпочитате, да действате напред. Разбира се, такова властно поведение може да завладее някого, но може и да го отблъсне, ако човекът реши, че оказвате груб натиск върху него. Затова звездите на хороскопа ви съветват да забавите малко този ден-ако, разбира се, резултатът е важен за вас. Ще се изненадате, но с нежност и обич ще бъде по-лесно да постигнете желаното, отколкото с натиск.

СКОРПИОН                                          

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 8 април 2022: Днес звездите на хороскопа съветват Скорпиона да се отърве от призраците на минали връзки, ако те все още го натоварват. На този ден вие можете да анализирате и да прикриете безплодните си душевни мъки под голям хамбарен замък. В противен случай може да се подведете по старите си разочарования и чувства към човек от миналото за дълго време, с когото никога няма да може да бъде заедно. Изхвърлете това още днес, с един замах. Това е непосилен и ненужен товар, за да се насладите на щастливите моменти и възможностите на настоящето!

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 8 април 2022: Днес в любовната сфера Стрелецът има „ден за планиране на бъдещето“. Звездите на хороскопа с всички сили ще го подтикнат да избере посоката, в която планира да развие по-нататък отношенията си с партньора си. Може би все още се колебаете и не знаете – да спрете или да продължите няколко стъпки, за да изградите нещо сериозно или да останете на нивото на необвързващ флирт? Ако е така, днес е добър ден, за да разберете вашите желания, да очертаете план за поведение и след това да започнете да действате решително.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 8 април 2022: В атмосферата на днешният ден просто ще искри напрежение, така че в общуването с противоположния пол Козирогът трябва да бъде особено дипломатичен. На този ден е достатъчна една небрежна дума, за да избухне огън на недоразумение между него и любимия човек. Ако това се случи, звездите на хороскопа съветват Козирога да намери сили в себе си и веднага да се извини. И в същото време вземете под внимание: гасейки огъня на негативните емоции, можете да сключите мир с избраника си с не по-малко плам!

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 8 април 2022: Днес Водолеят няма да има шанс да остане сам! Той буквално ще бъде залят с предложения за вечерта, да отиде на кино или да посети ресторант. Звездите на хороскопа съветват да не се съпротивлявате и да се забавлявате максимално! Повишената ви привлекателност в очите на противоположния пол ще ви помогне да се превърнете в истинска душа на компанията. И вашата сродна душа има всички шансове да се влюби отново във вас. Ако все още сте самотни, след тази вечер ще трябва да направите график за срещи, за да се срещнете с всички лица от противоположния пол, в сте възбудили интерес към себе си.

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 8 април 2022: Днес звездите на хороскопа предупреждават Рибите да бъдат особено внимателни в общуването с противоположния пол. Да избягват кавги, поради недоразумения, т.е. да се изразяват така, че думите им да нямат двойно значение. В противен случай разговорът с любимия човек може да доведе до недоразумение и да размести общите планове. И всичко това поради факта, че в този ден може да не се сдържате в думите си, а другите изобщо ще тълкуват думите си по свой начин. Нищо, обаче не е безнадеждно. Просто се опитайте да не преувеличавате и когато предявявате искове, спокойно обяснете какво сте имали предвид. Издръжливостта и учтивостта ще поправят ситуацията.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе