любовен хороскоп 23 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп 20 октомври 2022

Любовен хороскоп 20 октомври 2022: За двойките, както и за хората, които току-що са започнали връзка, денят може да мине добре, но при спазване на едно просто условие – не се дръжте иронично с приятел, партньор, сродна душа. Освен това, не се препоръчва да оказвате прекомерен натиск върху партньора. Ако планирате да отидете на екскурзия или разходка, дори и до съседния парк, по-добре е да отложите тези планове за друг ден и да останете у дома днес.

Хороскоп за 2023 зодия Скорпион  

Молитва към Св. преподобни Иван Рилски Чудотворец

Желанията на кои зодии винаги се сбъдват

Кои зодии ще имат най-щастливия край на 2022 г

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

17 лечебни свойства на куркумата

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Любовен хороскоп 20 октомври 2022 – научете какво са ви подготвили звездите на любовта.

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп 20 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 20 октомври 2022, може да се окажете на крачка от постигането на цели, които сте имали от известно време, но не сте могли да направите нищо. Вашата сродна душа ще подкрепи вашите начинания. Въпреки, че може да възникна напрежение между вас и вашия партньор, за което най-вероятно вие не сте отговорни. Помислете, преди да отворите уста, в случай че кажете нещо, което наранява връзката ви. Ако сте необвързани, вие сте близо до излизане от задънената улица, която ви тормози, а любовният ви живот е на път да се прероди като феникс от пламък!

Любовен хороскоп за 20 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп 20 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Телци, днес що се отнася до любовта, имате невероятна възможност да се сближите с партньора си днес. Бъдете безкрайно честни с него, като си позволите да изследвате и обсъждате въпроси, които засягат и двама ви. Ако сте необвързани, пригответе се да блеснете в социалния си кръг! Това ще ви помогне да извлечете максимума от всяка нова среща с важни хора.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

Любовен хороскоп 20 октомври 2022
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 20 октомври 2022, усилията ви най-накрая ще дадат плодове и скоро ще опитате плодовете на успеха в любовта. Това е превъзходен ден да прекарате известно време със семейството. Днес сте пълни с енергия и динамика в личния си живот. Можете да говорите с партньора си за неща, които ще ви помогнат да изведете връзката си на съвсем ново ниво, отваряйки нови възможности и за двама ви. Сега можете свободно да мечтаете за вашето светло съвместно бъдеще, без да се страхувате от разочарование. Ако сте необвързани, това е подходящ ден да направите първия ход и да поставите картите на масата. Днес ще трябва да се доверите на интуицията си, особено когато става въпрос за вземане на важни решения в любовта.

Любовен хороскоп за днес, 20 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп 20 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Изглежда, че всички очакват много от вас. За ваше добро спрете да хабите цялата си енергия за проблемите на другите хора. Опитайте се да избягвате конфликтите с партньора си днес, доколкото е възможно. Говорете премерено и се опитайте да обсъдите всичко докрай. Това е много по-добър начин за справяне с всякакви недоразумения. Ако сте необвързани, не се отказвайте при първите признаци на проблеми. Трябва да опитате, ако искате най-накрая да видите по-добри дни в любовния си живот. Днес можете да постигнете много в любовта!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

Любовен хороскоп 20 октомври 2022
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 20 октомври 2022, се приготви за съвсем ново начало в любовният живот, скъпи Лео! Навлизате в по-динамична фаза, в която сте призовани да вложите цялата си енергия и креативност. Не забравяйте да се отървете от всичко, което продължава да ви влече надолу и ви пречи да продължите напред. Първата ви задача днес е да си починете и да се отпуснете. Това ще ви позволи да видите връзката си в съвсем нова светлина. И ако все още се чувствате стресирани и тревожни къде отивате двамата, сега е идеалният момент да обсъдите темата с някой, на който имате доверие. Споделете вашите съмнения и бъдете сигурни, че съветът, който ще получите, ще бъде правилният. Очакват ви добри новини, ако сте необвързани! Някой, в който сте влюбени, ще ви изпрати щастливо съобщение.

Любовен хороскоп за 20 октомври 2022 г. за зодия Дева

Любовен хороскоп 20 октомври 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

В моментът всичко изглежда страхотно във връзката ви. Можете да обсъждате почти всяка тема с партньора си и да водите разговори, които със сигурност ще подобрят атмосферата между вас. От друга страна, ако сте необвързани, едно е сигурно – няма да срещнете никого, като се заключвате вътре. Отидете някъде, забавлявайте се и кой знае? Може да срещнете някой, който ще ви взриви любовните чувства! Не стойте вкъщи и не чакайте любовта да почука на вратата ви. Излезте. Проявете инициатива!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

Любовен хороскоп 20 октомври 2022
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 20.10.2022, Трябва да признаете грешките си и да бъдете честни с партньора си. Не се опитвайте просто да оправдавате нещо, което е очевидно грешно, в противен случай само ще влошите ситуацията и ще разочаровате този, който ви обича. Денят е добър за да участвате в интроспекция, за да можете да предефинирате точно какво търсите в една връзка. Вашето търпение и постоянство днес ще се отплатят. Нещо изключително важно ще изплува на повърхността и ще трябва да вземете решение. Продължаването на курса сега ще бъде ключът към вашия успех. Борете се и усилията ви ще бъдат щедро възнаградени.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

Любовен хороскоп 20 октомври 2022
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Внимателно сте анализирали всичко и най-накрая е време да продължите напред с изпълнението на всичките си планове. Направете своя ход и не се страхувайте. Звездите са на ваша страна! Днес имате всички шансове да прекарате една прекрасна вечер със сродната си душа. Избягвайте да повдигате неприятни теми в разговор. Няма нужда от спор. Не казвайте не на любовта си. Оставете партньора да върви по свой собствен път, особено ако видите, че това, за което говори, е наистина важно за него. Време е да подкрепите партньора си, а не просто да се поглъщате в собствените си проблеми.

Какво ви очаква днес в любовта           

Любовен хороскоп 20 октомври 2022
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 20.10.2022, планетите са на ваша страна днес. Ще ви зареждат с енергията и увереността, от които се нуждаете, за да продължите напред. Използвайте ги максимално и преодолявайте препятствията по пътя си. Очаква ви малко труден ден във връзката ви. Опитайте се да изчерпите всички възможни решения, преди да вземете неотменимото решение да продължите напред. Уверете се, че сте честни и слушайте какво има да каже партньорът ви. Ако сте необвързани, знайте, че сами създавате своя късмет! Много по-добре е да се стремите към това, което искате, вместо да чакате някой друг да ви го даде.

Любовен хороскоп 20 октомври 2022 г. Козирог

Любовен хороскоп 20 октомври 2022
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Нека сърцето ви бъде водач. Спрете цялото негативно мислене, скъпи Козирози! Умът ви затъва в проблеми и тогава носите цялата тази негативност със себе си, неволно отравяйки атмосферата във връзката ви. Ако сте необвързани, време е да се погрижите по-добре за външния си вид. Напоследък сте си позволили да се отпуснете. Почистете и умът си и нека флиртът започне! Имате невероятен опит в любовният си живот и е време да го накарате да работи за вас.

Любовен хороскоп 20 октомври 2022 г. Водолей

Любовен хороскоп 20 октомври 2022
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Някои хора ще се опитат да ви спънат и да ви отклонят от пътя ви към успеха в любовта. Дръжте очите си отворени и ги спрете, преди да са успели! Връзката ви започва да се стабилизира, а вие се чувствате доста добре в това, всички вие Водолеи сте свързани. В същото време ви очаква приятна изненада от половинката ви – предложение, което ще ви хареса. Кажете „да“ и не се замисляйте! Същото важи, ако все още нямате постоянна връзка. Ще получите покана от някого, когото харесвате и това ще повдигне настроението ви за много дълго време.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп 20 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 20.10.2022, всичко върви добре в личния ви живот и се чувствате доста оптимистично настроени за всичко това. Прекарайте известно време с партньора си и правете неща, които и на двама ви харесват. Можете да предложите дейности, които харесвате, и той или тя няма да откаже! Ако сте необвързани и сте уморени да бъдете сами, време е да направите своя ход. Приближете се до този, който харесвате точно сега, когато личният ви магнетизъм е извън всякакъв контрол! Не позволявайте днес необяснимото поведение на най-близките ви и доверени колеги да ви разстройва. Опитайте се да започнете разговор и да разберете какво ви притеснява.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе