ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 19 ЮЛИ 2022-вторник - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 19 ЮЛИ 2022-вторник

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 19 ЮЛИ 2022-вторник

Любовен хороскоп за 19 ЮЛИ 2022-вторник за всички зодии: Днес е най-добре да оставите съвместните планове да се развиват от само себе си. Всяка планирана дейност може да се промени, така че нека ситуацията да върви по течението – оставете греблата и пуснете платното. Резултатът може да бъде доста неочакван! Ще се изненадате приятно! Не се страхувайте да покажете спонтанност, отдалечете се от стандартните схеми, особено след като денят клони в тази посока.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 19 ЮЛИ 2022-вторник

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Рупите, вихър от космически енергии

Самуилова крепост, паметни „страници“ от българската история

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

ОВЕН

любовен хороскоп за 19 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 19 юли 2022: Днес ще бъдете много уязвими и емоционални. Възможно е да има проблем в отношенията със сродната душа или майката. Вие сте твърде зависими от нейното мнение, така че рискувате да останете леко разочаровани. Няма нужда да се отричате от физиологичният аспект на любовта. Живейте, както искате, а не родителите ви как искат. Не си позволявайте да бъдете самотни днес, в противен случай рискувате да привлечете това състояние към себе си за по-дълъг период от време.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 19 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 19 юли 2022: Звездите ще ви зареждат с чувственост и влияние на емоциите над логиката, докато здравият прагматизъм остава с вас. С други думи, този ден е създаден, за да получите максимална полза и удоволствие, преди всичко за себе си – дори в любовните афери. „Търсим любовта на другите, за да имаме друга причина да обичаме себе си“ – този подход, без да се злоупотребява, обещава много приятни моменти днес. Само не го превръщайте във ваше верую до края на дните ви.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 19 юли 2022: Днес е денят, в който вибрациите на интимността, буквално ще пращят във въздуха! Чувството за привлекателност и повишеният интерес на противоположния пол са специалните знаци на този ден. Ето защо, ако сте в романтично търсене, хороскопът съветва да отворите сърцето си за нови познанства. Бъдете в разгара на нещата, срещайте се, общувайте – и денят има всички шансове да отвори страницата на нова любовна история.

РАК 

любовен хороскоп за 19 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 19 юли 2022: Днес въздухът около Ракът ще бъде буквално наелектризиран от страст и любимият му човек определено ще го усети. Въпреки това, не само той е сам: много представители на противоположния пол ще обърнат повишено внимание на Рака. Той трябва да се възползва от това, за да подари на сродната си душа една незабравима романтична вечер! Ако все още сте необвързани, днес ще имате много възможности това състояние да се промени.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 19 юли 2022: Днес любовният хороскоп благоприятства Лъвовете. Днес нищо няма да ви спре по пътят към щастието в любовта! Необвързаните от вас са способни да бъдат необичайно активни и изобретателни в търсенето си и всичките им стъпки в тази посока обещават да донесат резултати рано или късно – просто трябва да покажете характер. Царят, който вече е намерил своята сродна душа, днес ще почувства всички прелести на постоянната връзка. Партньорът ви ще се държи като привързано коте, приемайки признаците на внимание с благодарност и нежност.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 19 юли 2022: Деви, не забравяйте за онези прекрасни чувства, които съществуват между вас и любимият човек. Спомнете си началото на любовта ви и се предайте на чувствата по начина, по който сте били заедно на първите срещи. В близко бъдеще необвързаните от вас ще се радват на някой, който показва привързаност към вас. Планетата Венера ще се отрази изключително благоприятно на вашите любовни отношения. Пазете се от завистливите хора.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 19 юли 2022: Имате нужда от повече щастие и по-силна любовна енергия, за да повдигнете духа си. Любовта ви помага да се отпуснете по-добре, така че всичко върви в положителна посока. Ако търсите сигурност в живота си и в любовта, отворете правилно очите си, както и голямото си сърце. Вие сте сърцати хора, които заслужават да се чувстват обичани. Любовта е от голямо значение в живота и има много от нея във вашето обкръжение. Ново начало за необвързаните.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 19 юли 2022: Понякога любовта е като минно поле, но на този ден бъдете особено внимателни! Уловката ще е в емоционалната лекота, към която енергията на небесните тела ви правят склонни. В това състояние можете лесно да се влюбите, да направите ново запознанство, но не по-малко лесно е възможно, да загубите ума си, правейки много грешки. Така че, мотото на деня: наслаждавайте се на живота, но не забравяйте за дискретността!

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 19 юли 2022: Днес е страхотен ден за Стрелците, които трябва да се посветят в общуването с любимия човек – те ще могат да постигнат взаимно разбирателство, дори без думи. Звездите от хороскопа ви съветват да се съберете там, където Стрелецът и избраницата му ще се срещнат с изкуството и ще изживеят красивото: на изложба, на концерт или на кино. Е, звездите от хороскопа обещават да дадат шанс на свободния Стрелец за интересна среща в този ден. Това ще изисква минимум усилия от самия него. Само не трябва да бъде като отшелник днес, проявявайки искрен интерес към хората около себе си.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 19 юли 2022: Днешният ден е идеален за разрешаване на вътрешносемейни конфликти и обсъждане на наболели въпроси помежду ви. Освен това, да го направите по такъв начин, че никой да не се обиди. Това се отнася не само за вас и вашия партньор, но и за отношенията ви с родителите, децата и изобщо всички, които са ви близки и скъпи. Ако мечтаете за дете, тогава днес си струва да преминете от думи към действия: денят ще премине под знака на плодородието и доброто здраве.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 19 юли 2022: Прибързаните решения могат да усложнят личният ви живот. Не бързайте да прекъсвате отношенията, заради малката кавга, опитайте се да намерите общ език с партньора си. Добър ден за сватба или годеж. Звездите обещават щастлив семеен живот, но трябва да сте честни и откровени с партньора си. Жизнерадостната енергия е настроена към пламенни признания. Дори силната връзка се нуждае от емоционален тласък, трябва да напомняте на партньора си за любовта си възможно най-често.

РИБИ

любовен хороскоп за 19 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 19 юли 2022: Щастливи времена за игриви истории, много щастливи времена за взаимоотношения, основани на физическо разбиране. Ще можете естествено да наложите леко дързък стил на връзката си или да разпалите нови, изгарящи страсти. Наистина ли искате да бъдете увлечени? Въпреки че не е лесно, ще трябва да изчакате пречките да се отстранят от само себе си, защото не зависи от вас. Наздраве, това е необходимо тази вечер. Небето прожектира филм в силни цветове и температурата на сърцето ви се повишава мълниеносно. Готови ли сте за гореща вечер?

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица