ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 МАЙ 2022 - неделя - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 МАЙ 2022 – неделя

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 МАЙ 2022 – неделя

Любовен хороскоп за 15 МАЙ 2022-неделя: Ако има дни на универсална хармония, днес е един от тях. Днес, дори няма да забележите, че лесно сте преминали там, където винаги сте се спъвали. Този ден е чудесен за търсене на изгубено взаимно разбирателство с любим човек, компромис с несговорчив клиент или контакт с колеги. Хороскопът обещава: направете поне малка крачка и всичко ще се получи! Използвайте положителната енергия на този ден!

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 16 май – 22 май 2022 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 15 МАЙ 2022 – неделя 

Зодиите, които пазят любовта жива и след години брак 

ОВЕН

♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 15 май 2022: Днес за Овенът не е най-добрия ден за участие в нови проекти или запознанства. Освен това, хороскопът съветва, ако е възможно, да не се уговарят срещи и да не се посещават многолюдни събития, дори ако такива изглеждат много съблазнителни! Овенът може да няма достатъчно енергия за пълноценна комуникация, има голяма вероятност да не е на мястото си. Всички днешни разговори трябва да са за приятни и нематериални, несвързани с пари и други материални ценности.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 15 май 2022: Днешното настроение на Телецът ще се отрази пряко върху неговите дела: ако сутринта той се е настроил за положително, тогава всички проблеми ще бъдат решени буквално в движение. И обратно, ако Телецът мисли лошо, рисува негативни сценарии във въображението си, черните мисли и фантазии могат да се превърнат в реалност. Искате ли да получите нещо? Представете си, че вече е в ръцете ви. Хороскопът обещава, че желанията ви имат всички шансове да се сбъднат. Основното нещо днес – не прекалявайте с летвата.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 15 май 2022: Представителите на този знак в изграждането на взаимоотношения са възпрепятствани от раздразнителност и прибързана реакция. Любовният хороскоп за днес вещае, че не трябва да реагирате бурно и болезнено на думите от любимия човек, само така ще запазите стабилността в отношенията и ще си доставите удоволствие в края на деня. Звездите ще ви насочват върху какво да работите във връзката, как да избегнете притесненията и тревогите. Необвързаните ще научат какви грешки допускат, как да ги коригират, кога да поемат инициативата или да се измъкнат от ситуацията.

РАК 

♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 15 май 2022: Любовният хороскоп за днес ще помогне на Раците да срещнат и разпознаят съдбата си. Бъдете смели и днес направете вие първата крачка. Характерно за типичните представители на този знак е да се поддават на волята на вълните в личния си живот, така че астрологическата прогноза ви идва тъкмо на време. Въпреки известна пасивност във взаимоотношенията, Раците носят много грижа и нежност в себе си. Те могат да бъдат предани съпрузи и внимателни родители.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 15 май 2022: Днес звездите препоръчват на Лъвовете да преразгледат основните си планове и цели. Изглежда, че някаква грешка се е промъкнала в любовната ви стратегия и докато не я откриете, отношенията ви с любимата душа ще останат нестабилни. Днес ще трябва да гледате отвън на всичко, което правите и към което се стремите. Достатъчно е да преструктурирате само някои приоритети, за да се развие всичко по съвсем различен начин, в посоката, от която се нуждаете.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 15 май 2022: Девата днес може да разчита, че нещата ще вървят по-добре, отколкото е предполагала. Така че, ако тя се плаши от предстоящите преговори, проверка или изпит – хороскопът предлага да се отпусне малко, да се концентрира и да се покажете в най–добрия си вид. Днес определено в очите на любимият човек и обектът на обожание, ще бъдете оценени като “отличници”, освен ако сами не развалите всичко с вълнение.

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 15 май 2022: Днес Везните ще се отличават със завидна упоритост, особено в рутинните дела, които в други дни биха изглеждали уморителни. Сега монотонността успокоява този знак, така че е време да започнете да анализирате купчината хартии на работния плот или общото почистване на къщата. Шумните забавления днес няма да донесат удоволствие: има смисъл да заложите на уединение или уютен тет-а-тет с любимия човек.

СКОРПИОН                                          

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 15 май 2022: Очертава се слабо напрежение във връзката, опитайте се незабавно да изясните ситуацията. Емоционално нестабилен ден са възможни всякакви крайности: от необуздано забавление до униние. Затова се опитайте да не шокирате любимият ви човек с поведението си. Необходимо е да можете да споделяте плановете и желанията си с партньора и то по-често: всички мечти са осъществими.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 15 май 2022: : Ще срещнете Стрелецът, там където животът кипи, например в бар с екзотична атмосфера, на необичайно парти, по време на вълнуваща екскурзия, която обещава приключение. Той се нуждае от непрекъснато вълнение. Много оригинални личности, изпълнени с увлекателни и свежи идеи. Това може да се превърне в магически ключ към сърцето му. Ако такава идея привлече вниманието му, те ще се заемат с нейното изпълнение. Стрелците са родени лидери, винаги заобиколени от фенове и обожатели.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 15 май 2022: Днес Козирогът няма да има шанс да остане сам! Той буквално ще бъде залят с предложения за вечерта, да отиде на кино или да посети ресторант. Звездите на хороскопа съветват да не се съпротивлявате и да се забавлявате максимално! Повишената ви привлекателност в очите на противоположния пол ще ви помогне да се превърнете в истинска душа на компанията. И вашата сродна душа има всички шансове да се влюби отново във вас. Ако все още сте самотни, след тази вечер ще трябва да направите график за срещи, за да се срещнете с всички лица от противоположния пол, в които сте събудили интерес към себе си.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 15 май 2022: Настъпи подходящият момент да се разкриете, може би? Днес звездите на хороскопа съветват Водолеят в общуването с противоположния пол да отблъсне комплексите и да бъде възможно най-активен. Само така ще можете, да привлечете вниманието на симпатичен човек. Възможно е, но за да постигнете целта, днес ще трябва да нарушите някои условни “общоприети норми на благоприличие”. Но, както се казва, в любовта и във войната всички средства са добри. Давайте!

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 15 май 2022: Обърнете повече внимание на половинката си. Не се колебайте открито да заявите чувствата си, намерете начин да зарадвате любимия човек. Очертава се емоционално напрегнат ден, така че не се сблъсквайте с половинката си и дори не се впускайте в обяснения, просто общувайте по неутрални теми. Ако любовта и взаимното доверие царуват между вас, можете да преодолеете всякакви трудности и да запазите връзката в продължение на много години.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица