СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 16 май – 22 май 2022

Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 16 май – 22 май 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за всички зодии, 16 май – 22 май, 2022: Тази седмица е като истинско пролетно време: капризно и непредсказуемо. Знаете как за какво иде реч: излизате от дома си рано сутринта-птиците пеят, слънцето грее, а вечерта изведнъж гръмотевична буря, като изневиделица! Ето приблизително според този сценарий тази майска седмица ще бъде в порядъка на този дух.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14 МАЙ 2022 – събота 

СЪВЕТ за 14.5.2022 към всяка зодия 

ХРАНИ, КОИТО МОЖЕТЕ ДА КОНСУМИРАТЕ ПРЕДИ ЛЯГАНЕ 

ОВЕН

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 16 май – 22 май, 2022: Овни, през тази седмица ще усетите прилив на жизнена енергия. Това е чудесно време да преминете от планиране към действие. Ако основната ви цел е нещо конкретно в домакинските дела, резултатите от всяко от тези начинания ще бъдат впечатляващи. Хороскопът не препоръчва да губите ценно време в лични въпроси.

През втората половина от седмицата ще стане ясно кой е истински приятел и кой се ползва само с вашето доверие. Не се притеснявайте. Прекъсвайки нездравословни контакти, вие си осигурявате свободно място, за да пуснете в живота си по-достойни за вас хора, а именно: честни и достойни.

ТЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 16 май – 22 май, 2022: Уравновесеността на Телците, ще бъде възхвалявана тази седмица и няма да има случаи, които не биха могли да разрешат. Астрологичната обстановка не изключва необходимостта от гасене на разногласия между роднини, колеги или съседи.

До края на седмицата, скъпи Телци, се препоръчва леко да намалите финансовия си апетит. Опитайте се да обмислите бюджетните аналози на онези неща, които бихте искали да закупите, не отказвайте да се консултирате със специалисти от онлайн магазини. През уикенда човек от детството може да ви напомни за себе си. Неделя ще остави у вас незабравими спомени.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 16 май – 22 май, 2022: Седмицата е благоприятна, не се очаква натоварване проблеми, но не се очакват и силно вълнуващи събития. Хороскопът препоръчва на близнаците да работят върху себе си. Това е чудесно време за учене и развитие, както външно, така и вътрешно. Отложете всички важни решения за следващата седмица.

В края на седмицата Близнаците трябва да избягват подценяването в лични разговори и да се опитват психически да отработват всяка фраза, преди да я изрекат на глас. Хороскопът препоръчва през този период да се избягва лековерността. Съществува риск някой да ви лиши от обективна преценка на събитията, представяйки всичко по изгоден за него си начин.

РАК

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 16 май – 22 май, 2022: Астрологичната прогноза за седмицата благоприятства Раците в прехода към нов етап в романтичните отношения, създаването на бизнес партньорство и откриване на нов начин за подобряване на благосъстоянието. Вие, скъпи Раци, през този период не е нужно да губите време в илюзии, а трябва да действате смело. Такива благоприятни условия за решителни действия се случват рядко.

През втората половина на седмицата ще трябва да дадете окончателен отговор на въпроса, дали някой от последните запознанства има по-нататъшно бъдеще с вас. Обвързаните представители на вашия зодиакален знак ще бъдат заети да търсят нова линия на поведение в отношенията с партньора си.

ЛЪВ

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 16 май – 22 май, 2022: Тази седмица ще имате възможност да реализирате плановете си. Анализирайте кои обстоятелства са изгодни и ще работят във ваша полза и кои изискват корекция. Не се изненадвайте, скъпи Лъвове, ако по време на преговорите ответната страна се опита да дръпне одеялото върху себе си. Също така, не бива да се отказвате от опитите да получите вкусно парче торта. Защитавайте интересите си, намирайки стабилни аргументи.

В личните дела хороскопът съветва Лъвовете да се стремят към обновяване на отношенията. Имате всички шансове вашите желания да бъдат удовлетворени. Не се отказвайте от свежи идеи и нетривиален поглед върху случващото се в основните области на живота ви.

ДЕВА

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 16 май – 22 май, 2022: Тази седмица обстоятелствата около Девите ще се развиват по най-прекрасният начин. Дори онези цели, които са изглеждали, че не могат да бъдат постигнати, сега могат да бъдат реализирани. Затвърдете успеха и продължете напред. Животът в ангажираност не е лесен, но по този начин, преминавайки от една дейност в друга без прекъсване, вие създавате най-доброто си бъдеще.

По-близо до уикенда Девите ще имат възможност да се отпуснат. Звездите съветват напълно или частично да преустановят информационния поток. Направете интроспекция, медитирайте, отделете време за любимото си хоби. Пряката връзка с домашен любимец ще помогне за възстановяване на физическия и емоционалния баланс.

ВЕЗНИ

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 16 май – 22 май, 2022: Тази седмица за Везните ще има интересен характер. Може да се наложи да изчакате по-дълго, отколкото сте предполагали, за отговор на някакъв въпрос. Простото трябва да гладете от положителната страна на нещата. По този начин вие, скъпи Везни, получавате време за допълнително размишление. Анализирайте целта, която сте си поставили. Ако е твърде сложно или изисква жертви, може би трябва да насочите вниманието си към нещо друго.

Положителна тенденция в личните дела за представителите на вашия зодиакален знак ще бъде укрепването на връзката с някой близък, но истинската идилия все още ви очаква. Не стойте със скръстени ръце, правете всичко, което е във вашата компетентност, така че връзката да поеме в правилната посока. Семейните Везни трябва да се застраховах срещу изблици на ревност от страна на брачния партньор.

СКОРПИОН

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 16 май – 22 май, 2022: Събитията от тази седмица ще накарат Скорпионите да защитят успеха, спечелен по-рано. До средата на седмицата ще стане ясно, че това е важен урок, който сте получили. Ще осъзнаете, че сте изкоренили отрицателно качество.

На личният фронт подобни битки са изключени. Астрологичната ситуация благоприятства всякакви прояви на романтика от представителите на вашия зодиакален знак. Не се страхувайте да изглеждате леко наивни или забавни. Искреността, скъпи Скорпиони, може да се превърне в мощно оръжие за въплъщение, дори на небесните събития.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 16 май – 22 май, 2022: Тази седмица Стрелците ще наблюдават трансформацията на отношенията с някой близък. Астрологичната ситуация не изключва две възможности за развитие. Стар опонент ще ви предложи да седнете на масата за преговори и в този случай трябва активно да използвате този момент. Във втория вариант ще ви дойде разбирането, че в светлината на последните събития връзката се е изчерпала напълно.

Енергийните ресурси на представителите на вашия зодиакален знак през втората половина на седмицата ще бъдат доста високи. Не се страхувайте от умората, а се заемете с предизвикателен домашен проект или започнете физическа тренировка. Благосъстоянието ще стане още по-силно, ако се предпазите от негативния фон на новините. Спокойствието и хармонията са най — добрата защита срещу стреса.

КОЗИРОГ

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 16 май – 22 май, 2022: Тази седмица, най-вероятно, няма да избегнете някои неудобни ситуации или личности. Не се опитвайте да поставяте етикети на околните. Този, чиито думи ви нараняват, след кратко време може да ви направи ценна услуга. Бъдете философски мъдри и спокойни. Хороскопът препоръчва да се избягва радикалността буквално във всичко: в областта на комуникацията, в областта на чувствата, при решаване на финансови или ежедневни проблеми.

Втората половина на седмицата ще се състои от обнадеждаващи новини и приятни моменти. Може би техният мащаб не отговаря напълно на амбициите ви. Основното е, че по този начин първата тухла ще бъде положена в основата на потенциалните победи. В края на седмицата проявете малко повече такт към онези, които сте готови да наречете ваши съюзници.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 16 май – 22 май, 2022: Тази седмица Водолеите ще се справят перфектно с всякакви неща и няма да имат препятствия по пътя си. Енергийното ниво на типичните представители на вашия зодиакален знак ще бъде достатъчно високо. Изразходвайте разумно енергийният си потенциал, като не забравяте за задължителната почивка.

Положителната динамика на седмицата ще се разпростре и върху личния живот. Скъпи Водолеи, в много отношения щастието и хармонията на огнището зависят от вас. Не се заяждайте с роднините си, оставете им правото да изразят мнението си. Свободните от вас ще бъдат очарователни и много привлекателни. Отворете се за комуникация и нови познанства.

РИБИ

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 16 май – 22 май, 2022: Тази седмица може да се наложите в много дела. Не оказвайте натиск върху тези, с които трябва да взаимодействате, дори ако тези хора, според вас, не се ръководят от случващото се. Трябва да проявите повече човечност по отношение на опонентите. Сега не можете да стигнете до общо мнение, но просто трябва да искате и ситуацията бързо ще се промени към по-добро.

Астрологичната обстановка на тази седмица ще осигури на Рибите правото на успех. По-близо до уикенда ще стане ясно, че усилията, които сте положили, далеч не са били напразни. Скъпи Риби, не посвещавайте непознати в късмета ви. За представителите на вашият зодиакален знак рискът от завистливи хора и плагиатство на идеи винаги е висок.

0 Споделено
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap