любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда

Любовен хороскоп за 13 ЮЛИ 2022-сряда за всички зодии: Този ден за всички знаци от зодиака ще бъде изпълнен с подаръци и приятни изненади. Приемете ги с радост, с благодарност, изпълнете сърцето си с любов към ближния. Ценете всяка минута, прекарана със семейството си. Насладете се на този ден и се забавлявайте. Не забравяйте, че можете да привлечете подкрепата, не само на близки, но и на колеги.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Роженски манастир, „Храна“ за душата

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 11 юли – 17 юли, 2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда

Признаци, че вашата котка ви закриля

Флиртът им е в кръвта: Трите най-големи съблазнителки, според зодията

Визуален тест: Какво ви очаква до средата на юли?

ОВЕН

любовен хороскоп за 13 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 13 юли 2022: Не се опитвайте да носите две дини под една мишница, т.е. да поставите любимият човек и вашите приятели в една стая. Всички ще са недоволни, вие на първо място. Направете някои планове за бъдещето днес. Бихте могли да си поставите за цел да съблазните някой от противоположния пол или да поканите този привлекателен непознат да прекара малко интимно време с вас. Днес вие решавате!

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 13 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 13 юли 2022: Ако имате планиран важен разговор за днес с любимият човек, но просто не можете да го започнете. Съберете кураж и се опитайте да подходите към този разговор от другата страна. Какво значение има откъде да започнете и къде да приключите – съдържанието ще бъде правилно, необходимо и достойно.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 13 юли 2022: Днес трябва да се опитате да се сприятелите с миналото на любимия човек. Може би това минало ще бъдат неговите приятели от детството. Може би любимите му книги. Или може би бивша страст, която със сигурност ще се окаже интересен човек. Нищо чудно, че са заедно от толкова време.

РАК 

любовен хороскоп за 13 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 13 юли 2022: Днес ще ви се случи нещо много радостно, светло и неочаквано, което ще направи значителни промени в личният ви живот. След това много дълго време ще си задавате въпроса „Защо съм толкова щастлив?“, но няма да намерите отговор на него. Или може би не си струва? Мозъкът ви се нуждае от развитие, точно както тялото ви. Следователно би било съвсем разумно да се предположи, че вашите чувства също понякога трябва да организират лека „загрявка“.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 13 юли 2022: Днес на любимият човек ще му е доста трудно да се примири с факта, че някой следващ етап от връзката ви е приключил. Опитайте се да го убедите, че следващият ще започне скоро и ще бъде много по-добър, по-ярък, по-топъл и по-интересен от предишния. В сънищата ни се крият отговорите на това как наистина се отнасяме към специалните за нас хора. Погледнете внимателно сюжетните линии, символите и настроенията си в съня.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 13 юли 2022: Днес вашият любим човек ще бъде особено нежен, трепетен и романтичен към вас. И понякога дори малко ще ви дразни, защото ще изглежда преувеличено и неправдоподобно, а това е напълно напразно. Оценявайте момента: това едва ли ще се повтори скоро. Именно в такива дни добрата стара подкрепа на близките е най-полезна. Независимо, дали се опитвате да разберете някаква сериозна ситуация в личен план или мечтаете да попаднете в такава ситуация.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 13 юли 2022: Днес ще бъде много трудно за вашият любим човек да коригира настроението ви, дори ако ви се струва, че няма да трябва да полага почти никакви усилия за това. Опитайте се да направите всичко възможно опитът му да е успешен. Много зависи и от вас. Има моменти, когато противоположностите не се събират. Може би ще се интересувате от човек, много подобен на вас.

СКОРПИОН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 13 юли 2022: Не е лош ден за сближаването на две сърца, настроени на една и съща мелодия. Единственият проблем е да поемете риска, да направите първата крачка. Усещате ли сродната душа в някого? Е, започнете да се движите в нейната посока, какво чакате? Време е да подходите малко по-сериозно към опознаването на човека, който ви интересува. Дори не е нужно да му задавате въпроси – просто внимателно наблюдавайте поведението му.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 13 юли 2022: Днес Стрелците ще се изпробват за сила. Неочаквана среща с някого ще ви накара да изпитате вълна от емоции, които може да станат опасни за вашите любовни отношения. Едва ли си струва да си позволите да прекалявате или да инсценирате нещо – тази техника е добра само ако сте сигурни, че човекът, чието внимание искате да привлечете, ще се притече на помощ. Днес бъдете консервативни, когато разкривате лична информация за себе си.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 13 юли 2022: В този ден душата ви ще копнее за творчество, творческа реализация и благодарни зрители или слушатели, които ще оценят всичко това. Вашият любим човек може да действа като такъв, но ако плодовете на вашата фантазия не му харесат, той няма да има достатъчно търпение. Сега общуването с другите ще бъде по-напрегнато от обикновено и изобщо не сте в настроение да понасяте натиск отвън.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13 ЮЛИ 2022-сряда
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 13 юли 2022: Днес вашето лично щастие по някакъв начин ще бъде свързано с огънят на любовта. Може би ще се „опарите“, а при „лечението“ на „изгарянето“ ще ви помогне някой, който завинаги ще потъне в сърцето ви. Но по-вероятно е вълшебна вечер, прекарана пред камината. Или огън. Опитайте се да се организирате. Дори в моменти на тъга, вие оставате свободолюбив и горд човек, но днес ще бъдете изпълнени с невероятна енергия, която ще ви изпълни със самочувствие.

РИБИ

любовен хороскоп за 13 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 13 юли 2022: Бъдете по-оригинални в изразяването на чувствата си, в противен случай на вашата сродна душа може да ви омръзне и това е първата стъпка, за да започнете да мислите за някаква промяна. Опитайте се да направите нещо необичайно. Не измисляйте себе си – консултирайте се с приятели. Те винаги ще се радват да ви помогнат. Няма нищо по-хубаво от това да се забавлявате с приятели – това може да ви помогне да откъснете мислите си от проблемите в личния си живот.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе