Дневен хороскоп за 17 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022

дневен хороскоп 23 октомври 2022
Астрология

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022: Днес трябва да помислите върху плановете ви за бъдещето ви развитие. Ще можете точно да анализирате текущата ситуация и да направите крачка в правилната посока. Звездите препоръчват да останете уверени и да не се отказвате в никакъв случай, дори ако ви се струва, че обстоятелствата са по-силни от вас. Не забравяйте, че тялото ви не е т желязо и здравето не е неограничено! Трябва да намалите интензивността на натоварванията и да отделите повече време за почивка.

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Страхотен КЪСМЕТ през седмицата от 17 до 23 октомври за 4 зодии

Как да не загубиш себе си във връзката! Виж тези съвети (номер 5 ни е любимият)

Зодиите с най-добра интуиция

Хороскоп за 2023 за зодия Лъв

Царска торта – най-вкусната торта!

Какво „казва“ името ИВАН, според зодията?

ЗЕЛЕН ТОНИК, КОЙТО БАЛАНСИРА ХОРМОНИТЕ И ПОМАГА НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022 Овен

дневен хороскоп за 17 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 17 октомври 2022, ще поправите някои от грешките си. Ще поискате да възстановите определени връзки и чувства в сърцето си, които ще ви помогнат да повишите животворната си енергия. Не бихте искали да се откажете от вярванията си, нали? А те, всъщност, са ви връщали и държали толкова много пъти в миналото. Ще ви е трудно да поверите доверието си в ръцете на онези, които са ви предали преди. С правилния човек до вас можете да покажете своята ранима, мека страна, без да се замисляте, но нежността не трябва да е просто следствие от природата и желания на някой друг.

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022 Телец

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Определено обстоятелство нямат за цел да ви спират. Вместо да се спирате пред тях, преодолейте ги с едно просто движение, което не сте обмисляли и предприемали досега. Все пак внимавайте и останете честни. Днес отстоявайте позицията си в истини, които са от значение за вашия вътрешен морален компас. Изборите не трябва да се управляват от преценка на другите, когато имате толкова много да предложите от сърцевината на собственото ви автентично ядро. Вие сте единственият, който може да реши какво има смисъл за вашия собствен вътрешен свят.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 17 октомври 2022, ще се чувствате в пълна готовност да експериментирате. Ще изпитвате необходимост да преследвате ново приключение. Но също така ще се почувствате объркани, относно намеренията на някой друг и начина, по който е виждал вашите избори в миналото. Може би трябва да се запитате за нещото, което сте били готови да преследвате, докато сте изпитвали смесени чувства. Ще определите стойността в дълбоката емоционална същност на някого, но също така сте склонни да рационализирате това, което не разбирате. Концентрирайте се и избягвайте бързата преценка, докато слушате внимателно, за да се опитате да се свържете с интуицията си.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 17 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Лесно се справяте с определени изненади и не се вълнувате много от нещата, които животът може да ви поднесе в момента. Все пак имате нужда от малко време за себе си, за да обработите всички емоции, които се издигат под повърхността и все още не могат да бъдат ясно видени. Във вашият вътрешен свят има повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Въпреки че, днес може да сте стабилни, трябва да подготвите физиологията и умът да се допълват. Само така ще се почувствате напълно спокойни в определени ситуации, които сте пропуснали някъде по пътя.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 17 октомври 2022, отделете необходимото време, за да разберете сериозността на ситуацията си. Всъщност, така ще съзрете някои големи и важни решения. Това ви поставя в странна позиция, в която трябва да приемете последствията от делата си и да започнете да се движите в различна посока. Говорете за вътрешните си процеси и оставете ума да се разгърне пред онези, които могат да помогнат с добри и градивни идеи. Времето е на ваша страна, сега, когато вече знаете истината.

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022 Дева

дневен хороскоп за 17 октомври 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Опитвате се да бъдете в добра форма и да се придържате към здравословен начин на живот. Днес се отнасяйте с чувството за високо личностно достойнство, така най-накрая ще се почувствате на мястото си. Все пак, може да ви е трудно да общувате на тема вашите нужди с други хора. Особено с тези, които вече ви приемат за даденост и не виждат никакъв проблем в действията си. Време е всеки да поеме своя справедлив дял от отговорността и да бъде държан отговорен за изборите, които не са поставени на здрава основа. Някои връзки може да се разпаднат, но любовта към себе си най-накрая ще получи шанс да потече.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 17.10.2022, искате да се съсредоточите върху цел, проект у дома или с някой, който много обичате. Продължете с плановете, които са внесли мир във вашият вътрешен свят в миналото. Все пак, това може да е малко трудно, ако не сте общували добре или не сте разбрали къде се намира другият човек в момента. Бъдете търпеливи и осъзнавайте отговорността, която трябва да поемете, за да се постигне определено ниво на свобода и разбиране. Звездите ви съветват, да не забравяте, че можете да очаквате другите да мислят по същия начин като вас.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 17.10.2022, ще бъде превъзходен ден! Никога не сте знаели за нечии способности и таланти, неща, които могат да се правят без много шум. Изследвайте различни възможности и наблюдавайте внимателно другите хора, защото може да ви изненадат с това, на което са способни. Проектите по време на работа текат, сякаш всичко трябва да се случи навреме и не можете да направите много по въпроса. Следвайте интуицията си и се доверете на процеса, тъй като инициативата може да е безполезна, когато има толкова много обстоятелства, които са извън вашия контрол.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Ако сте загубили нещо, днес то може да бъде намерено. Проверявайте обкръжението си, наблюдавайте и задавайте правилните въпроси, за да получите отговорите, които търсите. Небето е по-ясно, когато се съсредоточите върху истината, с отворени възможности и ум, остър и готов за улавяне на нова перспектива. Забавлявайте се днес, като изберете компанията на тези, с които можете да се посмеете. Една-единствена усмивка може да озари денят ви, ако се чувствате зле, то правилното социално взаимодействие ще ви подкрепи значително.

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022 Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дори и да не знаете какво сте имали предвид, днес ще сте изненадани от много ситуации. Ще ви трябва известно време, за да се адаптирате и да проверите всички възможности за бъдещето и последствията, които могат да възникнат от действията, извършени през последните няколко седмици. Не сте имали възможност да се свържете с любимите хора в задушевна атмосфера. Днес е време да обърнете внимание на личният ви живот и да оставите задълженията и упоритата работа настрана за известно време. Насладете се на потока от емоции и любов, които имате в най-близкото си обкръжение.

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022 Водолей  

дневен хороскоп за 17 октомври 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес ще осъзнаете, че някои неща наистина не изискват вашето внимание, независимо какво предлагат в замяна. Ако, вече не се чувствате част от това и не се чувствате комфортно, не пренебрегвайте убежденията си. Оценете новото ниво на свобода, което сте създали за себе си. Звездите ви приветстват: Справихте се добре, дори ако ви се струваше твърде интензивно или малко извън ръба на разума. Гордейте се от себе си и с постигнатото.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 17.10.2022, ще ви е по-трудно приемете формата на взаимоотношенията, които ви заобикалят в момента. Ще искате да спазвате дистанция, вместо да поддържате тясна връзка и да общувате по наболели проблеми. Уверете се, че изразявате мнението си, за да бъдете разбрани от онези, които имат значение за вас. Понякога мълчанието може да ви накара да се отдалечите. Нещо се нуждае от ново ниво на баланс. Обърнете се към духовни водачи, медитирайте върху темата, която ви вълнува и оставете тялото да ви посочи накъде да се движат вашите инстинкти и интуиция. Вашият избор винаги е във вашите възможности.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица