Любовен хороскоп за 17 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 17 октомври 2022

любовен хороскоп 23 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 17 октомври 2022

Любовен хороскоп за 17 октомври 2022: Днес ще бъде много приключенски ден. Възползвайте се от тази възможност и се потопете стремглаво в царството на любовта. Отношенията ви с партньора ще се напрегнат, но не се притеснявайте: ситуацията ще се промени, когато най-малко очаквате. Днес звездите на любовта ще разпалят необуздана страст във вас. Тази вечер дръжте очите си отворени, тъй като един от вашите приятели мисли за вас като за партньор.

Дневен хороскоп за 17 октомври 2022

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Хороскоп за 2023 за зодия Лъв

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Мъжете от тези зодии правят и немислимото, за да не загубят любимото си момиче

Истинско щастие: Животът на тези пет знака от зодиака скоро ще се преобърне на 180 градуса

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 17 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 17 октомври 2022, личният живот на Овенът може да влезе в противоречие с работните му задължения. Нищо не може да се направи – тук е трудно да се разчита на компромис, което означава, че ще трябва да изберете. Ако вие успеете да изместите работата (или някои други неотложни дела) на заден план, то в любовните отношения, днес, може да разчитате на хармония и взаимно разбирателство. Е, ако не, значи не е време. Или не съдба.

Любовен хороскоп за 17 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 17 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

За да бъде чут от любимия човек, Телецът днес трябва да говори с него възможно най-откровено и винаги с неговите думи. Спрете да общувате с изтъркани фрази, цитати от социалните мрежи, не прикривайте чувствата с мисли на други хора – и ще получите невероятен резултат! Хороскопът обещава: действайки импровизирано днес, Телецът ще успее да достигне до живите емоции на своята сродна душа. Ще успее да реши проблем, който отдавна е назрявал в двойката им. Телецът трябва да е готов за труден, но ползотворен разговор в този ден. Не се страхувайте от искрени, интимни разговори!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 17 октомври 2022, след като сте се били раздавали и разтягали до максимума си в любовта, е трудно да обясните адекватно на другите емоциите ви, които изпитвате напоследък. Не се обезсърчавайте, ако ви е трудно да се свържете с приятелите си или да намерите някой, който да ви изслуша днес. Не позволявайте това да ви спре. Ще узреете и ще станете по-добро човешко същество, и то в резултат на смущенията, които се случват на хоризонта.

Любовен хороскоп за днес, 17 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп за 17 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес по пътя на Рака към единението с любимия човек могат да възникнат препятствия, които при желание могат да се преодолеят с елегантна лекота. Атмосферата на вечерта е обещаваща. Запасете се с хубаво вино и кутия шоколадови бонбони, тъй като душевните разговори (и не само) са много вероятни. Само необвързаните Раци няма да имат голям късмет: всичките им опити да направят ново романтично запознанство или да излязат от приятелската зона днес, според звездите, са минимални.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 17 октомври 2022, Лъвът може да почувства нужда от промени в личния си живот. В такива моменти най-важното е да осъзнаете какво наистина искате. Запитайте се какво ви липсва и какво като цяло очаквате от любовта? Въпросите не са толкова прости, защото всеки човек има нужда от своето в една връзка. Може би Лъвът се нуждае от повече съвместни разходки с партньора, може би от вълнуващи приключения и пътувания, или може би ви липсват спокойни топли прегръдки по време на вечерния сериал? Според хороскопа в този ден ще изясните ситуацията. Е, днес е време да действате!

Любовен хороскоп за 17 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девата е ковачът на собственото си щастие: само от нея зависи дали този ден ще бъде изпълнен с ярки емоции или ще премине като един от многото в поредицата ежедневие. За да върви всичко по най-добрия сценарий, звездите ви съветват днес да не се страхувате, да признаете любовта си. Поканете на среща, купете билет за романтично представление… Е, струва си да решите: хороскопът обещава късмет днес в любовните начинания, така че давайте!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 17.10.2022, има голяма вероятност да се наложи да защитавате любимия човек от нападения. Особено трудно ще бъде, ако агресорът е роднина или приятел. В тази връзка хороскопът препоръчва на Везните днес да се вслушват в собствените си чувства и да не се поддават на провокации. Вероятни са опити да подкопаете доверието си в сродната душа. Напълно е възможно в действията на „доброжелателя“ да няма злонамереност. Днес помнете, че сте напълно способни самостоятелно да оцените думите и действията на любимия човек и не се нуждаете от помощта на консултант.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Скорпиони, пазете се! Днес някой от вашите приятели или роднини може да поиска да играе ролята на сватовник. Вероятно те ще искат да ви съберат с подходящо, според благодетеля, лице. Резкият отказ ще обиди даден човек, така че трябва да внимавате в изказите си. Освен това, изходът от срещата може да се окаже много любопитен. Не позволявайте на мненията на другите да влияят на отношенията с любимия човек, никой не го познава по-добре от вас. На всички, родени под този знак на зодиака, хороскопът препоръчва днес да се вслушват в чуждите съвети, но да не ги слушат необмислено – анализирайте информацията.

Какво ви очаква днес в любовта           

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 17.10.2022, внесете вълнение във връзката, която имате. Такава внезапна промяна може да бъде повратната точка, от която вашият романтичен живот се нуждае точно сега. Вашите взаимоотношения се нуждаят от тласък, за да запалите отново огъня във вашите чувства. Опитайте се да изненадате любимата си сродна душа, когато ни най-малко очаква нещо подобно. Обогатете с малко страст, удоволствие или дори просто стара нестихваща обич, за да направите нещата по-пикантни.

Любовен хороскоп 17 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Козирогът днес може да събуди отчаяна жажда за приключения. В това състояние ще му бъде трудно да седи неподвижно. И всичко би било наред, но работните дела и неуредените отношения с любимия човек най-вероятно ще му попречат да се качи в кабриолета и да се втурне някъде далеч. Хороскопът приканва Козирога да прояви малко търпение днес. Времето за приключения все ще дойде, но в този ден просто трябва да се справите с всички належащи въпроси на място, без да ги отлагате за далеч „по-късно“.

Любовен хороскоп 17 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

За щастливата връзка ефективната комуникация е от съществено значение. Подредете мислите си сами, преди да ги споделите с този, който ви интересува най-много. Без значение каква е темата, изключително важно е да използвате правилните думи, за да изразите гледната си точка. Все пак не изпускайте от поглед големите си планове, това е важно. Ще бъдете посрещнати по-добре, отколкото си представяте, когато сте готови, така че дишайте и действайте.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 17 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 17.10.2022, ще има моменти, в които трябва да направите крачка назад и да наблюдавате. Искате да бъдете оценени и ако не получите това, което смятате, че заслужавате от другия човек във връзката, може да изберете да се дистанцирате от него. Ако сте на място във връзката си, когато смятате, че най-трудното предизвикателство е да се чувствате ценени от някого, време е да направите малко лична самоанализа.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица