седмичен хороскоп 7-13 ноември 2022
Астрология

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022: И отново седмицата ви е подготвила много активност, която включва не само физически действия, но и тясно взаимодействие и общуване с хората. Получаване и предаване на информация, подписване на договори, насърчаване на вашите интереси. Съдбата ви дава умение и възможност да станете свой собствен творец на реалността. Кратка почивка, кратко пътуване или командировка ще ви се отразят много добре. Единствената тънкост – трябва да следите емоционалното си състояние.

Страхотен КЪСМЕТ през седмицата от 17 до 23 октомври за 4 зодии

Кой ще има незабравима среща и кой ще спечели много пари през седмицата 17-23 октомври

Хороскоп за 2023 г. зодия Овен

Хороскоп за 2023 за Телец

Хороскоп за 2023 за Близнаци

Хороскоп за 2023 за зодия Рак

Хороскоп за 2023 за зодия Лъв

Седмичен хороскоп 1723 октомври 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 1723 октомври 2022 Овен

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Можете да почувствате, че е дошло време за балансиране на нещата от живота. Не позволявайте на егото може да ви попречи в това. Уважението към авторитетни фигури може да ви тласне през невидимите граници и да влезете в ново ниво, където ще видите стойността на усилията си толкова ярко, както никога досега. Използвайте талантите си и бъдете креативни. Ако освободите ходовете и изборите си със свободата и чистота, както душа на дете, няма да имате почти никакви пречки по пътя си. Помислете и за алтернативни пътища и промяна в перспективата, която може да ви отведе до нова дестинация.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз съм свободен човек.“

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022 Телец

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Телци, тази седмица, 17-23 октомври 2022, ще се доближите още повече до важен повратен момент, в който нещата ще добият повече яснота. Запазете позицията си. Не се отказвайте от мечтите си, дори ако смятате, че не заслужавате наградите, за които толкова се трудите. Енергията, която сте вложили, трябва да направи път към целите, които са ви вдъхновявали толкова дълго време. Сърцето иска това, за което копнее, по причина, която може би не разбирате в момента. Ако сте влюбени, това е добър момент да се насладите на собствените си емоции без страх, независимо от това, което другият ви говори или предлага. Това, което е във вас, си е ваше. Пазете си, защото скоро ще се гордеете.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Отварям сърцето си за любовта.“

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022 Близнаци

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Първите дни от седмицата, 17-23 октомври 2022, ще усетите, че сте научили важен урок. Приемете го като ясен знак, че имате способността да изразявате себе си сред близкото ви обкръжение. Ако трябва да се отдалечите, това е добър момент да го направите, като открито приемете истинската си роля в света и в собствения си живот. Докато вървите с вяра и упоритост по този път, другите хора ще забележат това, че прави това с много по-голяма лекота от преди. Застоялите води и потисканите емоции ще намерят своят си начин да се появят наяве. Така ще ви дадат ясна представа на какво ниво е вашият вътрешен баланс и как трябва да изглежда перфектната ви невидима визия. Покажете какво мислите и не се страхувайте да се свържете с онези, които винаги са били любящи и подкрепящи вашите истински нужди. Няма какво да губите, когато следвате автентичния си Аз.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Уважавам чувствата си, защото са също толкова важни, колкото и на другите.“

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022 Рак

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Ще забележите, че информацията, постъпваща от външния свят, носи някаква форма на мир във вашия вътрешен свят, въпреки че новините не са съвсем вълнуващи и положителни. Нещо най-накрая си идва на мястото, в много по-широк мащаб, отколкото можете да наблюдавате с пълна когнитивна яснота. Знаете как се чувствате и това трябва да ви е достатъчно. Прекарайте известно време у дома, в топли и подкрепящи взаимоотношения. Изберете да не позволявате на егото да се намесва в неща, които би трябвало да се свеждат до интимността и вашето уязвимо аз. Чувствайте се в безопасност, независимо от цената.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Моят живот  е прекрасен!“

Какво да очакват Лъвовете през тази седмица

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Тази седмица, 17-23 октомври 2022, трябва да се фокусирате върху взаимоотношенията в животът ви. Наблегнете и на комуникацията с партньора, както и към другите хора като цяло. Това е седмица, в която вниманието трябва да се насочи навътре към себе си. Вашите собствени чувства определят напредъка, който се опитвате да постигнете. Ще си заслужава, защото ще постигнете всички цели през следващите седмици и месеци, които искате. Нещо се е обърнало и се е изместило в ново измерение, където не можете просто да продължите по същия начин, който сте използвали досега. Паралелните реалности и проблемите с връзките, които се преплитат, могат да станат непосилни, така че прекарайте достатъчно време сами, за да се съсредоточите върху това, което наистина има значение за сърцето ви.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Моят вътрешен глас винаги ме води в правилната посока.“

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022 Дева

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Споделихте достатъчно информация и сега е добър момент да спрете и да наблюдавате последствията. Ако не сте били изслушани и признати, дръжте се на известно разстояние, докато не сте сигурни в пътя, който поемате и докато не видите ясно човека пред вас. Не сте задължени да страдате от нечии други негативни модели на поведение. Във въздуха има много нежност, която чака да й се насладите. Не се ръководете от груби избори и рационални решения, когато любовта трябва да ви насочи към нещо по-лесно, колкото и крехко или скъпо да се окаже то. Ако са допуснати грешки, можете да се поучите от тях и този път да следвате сърцето си.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Живея“.

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022 Везни

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Везни, през тази седмица, 17-23 октомври 2022, ще разберете, че разстоянията са за преодоляване, дори когато ситуацията изглежда невъзможна. Достатъчно е да има достатъчно любов и вяра, за да продължите напред. Използвайте чувствата си като гориво, вместо да се отдалечавате от тях и да се криете от евентуални неудобства и болка от минали избори. Вие сте надраснали определени ситуации и знаете как да ги разпознаете днес. Не се опитвайте твърде много да отхвърляте нови преживявания, само защото някога не са били това, което сте очаквали да бъдат. Би било жалко да пропуснете някои възможности поради затворено сърце.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз избирам любовта!“

Ето какво вещаят звездите за Скорпионите, според хороскопа за тази седмица

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Скорпиони, от 17.10-23.10.2022, има нещо магическо в тези дни. Ще бъдете готови да изследвате различни светове и възможности, които очевидно се представят пред вас. Изберете мъдро, но се уверете, че не отблъсквате собствените си чувства. Защото сега Венера е със силно влияние, напомняйки ви за вдъхновение и любов, за които си струва да живеете. Връзките с миналото също могат да бъдат вятър във вашите платна, ако погледнете на ситуациите по различен начин. Не позволявайте на негативните чувства да ви обвържат, когато има толкова много да се надявате и толкова много да създавате в този живот. Вижте възможността и я хванете, преди да е изчезнала.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Моят живот е моят избор.“

Хороскоп за тази седмица за всички от зодия Стрелец

седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Едно ново начало се задава на хоризонта на новата седмица, дори и да ви изглежда избледняло или някак далечно в момента. Вашите дълбоки вътрешни желания имат реален шанс да блеснат, показвайки ви емоционалната същност на определени решения, колкото и трудни да са били. Процесът ще отнеме известно време и трябва да сте нежни и търпеливи със себе си, докато приключи. Ако чувствате неразривна връзка с някого от миналото си, това е добър момент да го разпитате още малко и да напишете думите и мислите си на хартия. Има много какво да научите от вътрешния си свят, много повече, отколкото от информацията, която просто се говори във външния свят. Можете да преследвате една мечта и тя не е толкова далечна, колкото някога е изглеждала.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Вярвам в във вълшебната сила на любовта.“

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022 Козирог

седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Тази седмица, 17.10-23.10.2022, някои разходи може да ви се сторят твърде високи. Но пък могат да ви отведат до разстояния, които отдавна сте си представяли. Поставете ги на хартия и проверете различни опции, като се опитвате да преминете отвъд мечтите си. Все още не трябва да поемате рискове, но рационалният подход към финансите и вашия материален свят ще ви помогне да създадете нов план, към който да се придържате. Ситуацията се е променила няколко пъти, оставяйки ви озадачени, когато имате нужда от стабилност. Вътрешният ви мир е ваш приоритет, така че дишайте и се съсредоточете върху емоциите, които изискват време. Вече знаете какво трябва да направите и към какво ниво сте се насочили.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз съм добър“.

Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022 Водолей

седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Седмицата, 17.10-23.10.2022, ще достигнете точката на яснотата. Добрите неща отнемат време, затова и тази ситуация може да отнеме известно време. Опитайте се да не натоварвате ума си, когато сърцето ви трябва да бъде последвано и изслушано. Емоциите никога не са грешни, но те могат да ви накарат да мислите въз основа на някои погрешно установени вярвания. Ако сте се придържали към мрачни мисли, време е да ги пуснете и да видите красотата в собствения си живот, точно такава, каквато е. Възможностите са много, но бихте били готови да оставите всичко зад гърба си за някои от тях. Вие сте израснали и сте надраснали определени взаимоотношения и емоционални връзки, които вече не служат на вашето щастие. Насладете се на пътуването и се освободете от това, което ви е тежало.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Прегръщам идващата промяната.“

Седмичен хороскоп за зодия Риби

седмичен хороскоп 17-23 октомври 2022

Ще бъдете готови да осветите собственият си път, дори ако това противоречи на преценката и мнението на всички останали. Във вашия емоционален свят има новооткрита сила и тя е там, за да остане. Имайте вяра в себе си, вместо да се отказвате, поради минали грешки и слабости, които са ви отвели в грешната посока. Имате силата да сложите край на негативните вярвания и модели в живота си, дори ако това отнема много време. Някой мисли за вас и силните емоции могат да идват и да си отиват на вълни. Някои ситуации са били споделени на по-дълбоко ниво, отколкото сте знаели в даден момент. Отворете сърцето си, за да получите информация, която е нова и подкрепяща бъдещето, за което силно жадувате.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Обичам себе си!“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе