Дневен хороскоп за 30.10.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 30.10.2021 събота

 

Днес логиката ще работи с пълна сила, а интуицията ще бъде мълчалива, следователно в ситуации, изискващи светкавично решение, са възможни грешки. Хороскопът препоръчва да забавите скоростта на локомотива, колкото е възможно повече: въздържайте се от бързане във всяко начинание, с изключение на щафетното състезание. Днес е отличен ден за задълбочен анализ на ситуацията, мислене за проекти и бизнес преговори.

 

ОВЕН

През целия ден Овенът ще се изкушава да споделя и налага собственото си мнение. „Вечерята се разпознава по храната, а умът – по слушането“, казва народната мъдрост и той не трябва да забравя за това, освен ако, разбира се, не иска да прочуе като бърборец и невеж. Да, днес Овенът може и трябва да участва в интересни и полезни разговори за него, но все пак трябва да прояви нужното търпение, да изслушва другата страна, да бъде коректен и премерен в изявленията си, дори и в писането на коментари в социалните мрежи. Хороскопът уверява, че днес за Овена ще бъде полезно да чете научна литература.

 

ТЕЛЕЦ

Днес Телецът ще бъде изключително наблюдателен. Оставайки малко в сянка, той ще може да забележи интересни особености в поведението на околните, да научи нещо ново от и за тях. При желание Телецът ще може да разреши няколко мистерии на душите на други хора – неговите аналитични способности в този ден са на високо ниво. Хороскопът съветва днес, да отделите време за изучаване на хората, които представляват интерес за вас, това ще помогне за установяване на ефективна комуникация с тях. Просто трябва да разберете какви желания и стремежи движат човека, така винаги ще можете да му предложите това, което той иска

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците ще могат да действат бързо и акуратно – истински супергерои, по въпроса за спасяването на човечеството или по решаването на проблемите на хората. И това е страхотно, защото хороскопът предвещава голяма вероятност, че Близнаците трябва да посветят този ден за помощ на колега или близък приятел. Какво да се прави – някой трябва да коригира грешките на другите хора, а днес тази роля е най-подходяща за този знак. От това, разбира се, има и приятни бонуси – образът на всемогъщия спасител или закрилник ще привлече вниманието на противоположния пол към Близнаците. Впечатляващо, нали?

 

РАК

Основното оръжие на Рака днес е точното изчисление. Отделете време, откъснете се от суматохата и определено ще намерите решение на всеки проблем. Хороскопът подсказва да посветите този ден на неща, които не сте се осмелили да започнете – дошло е тяхното време. Интелектуалната дейност ще бъде голямо удоволствие за Рака. В обучението, дори и по най-трудните теми ще се справи отлично. Истинска радост ще бъде възможността за интелигентна комуникация с приятен събеседник, така че за вечерта трябва да си осигурите приятна компания.

Дневен хороскоп за 30.10.2021 събота

Късметче за 30.10.2021 събота 

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ 

ЛЪВ

Днес Лъвът се изкушава да бъде остроумен: в този ден той ще чувства силен интелект, но усещането за такт е сякаш притъпено и затова може да дразни околните с отрицателни коментари и остра критика. Хороскопът ви предлага да не забравяте за дипломацията и да премахнете арогантността от общуването, в противен случай рискувате да нараните нечии чувства и дори да си създадете в лицето близък човек. Още едно предупреждение: внимавайте с алкохола. Днес за Лъва е противопоказан, дори и в препоръчителните дози.

 

ДЕВА

Днес Девата е невъзможно да бъде спряна, тя с бавна газ и и без да бърза ще преследва набелязаната цел. Както се казва, бавно се впрягаме, но вървим бързо. Не позволявайте на никого да ви притиска, отделете толкова време за работата, колкото сметнете за добре. В този ден си струва да помислите внимателно за всичко, а звездите даряват Девата с необходимия интелектуален потенциал за това – основното е да си почине от излишните размисли. Проста рецепта за ефективност, която хороскопът предлага на Девата за днес: по-малко общуване, намерете възможност да останете насаме със себе си. Би било хубаво периодично да изключвате телефона и другите средства за комуникация.

 

ВЕЗНИ

Везните ще бъдат неустоими в компании и в публични изказвания. Днес те ще могат да впечатлят със своята интелигентност и знания, а евентуалните противници ще бъдат победени с помощта на виртуозна дипломация, достойна за самия Макиавели. Слабата точка на Везните е тяхната гордост. Ако предусещат, че ще бъдат наранени и проблемът не може да бъде решен на място, Везните ще почувстват ужасно и ще загубят много енергия, ако направят грубата грешка, да кроят план за отмъщение. Хороскопът предлага да не се увличате по подобни глупости.

 

СКОРПИОН

Липсата на емоции понякога е много полезна. Днес Скорпионът ще има намалена чувствителност към външни стимули, ще може да разсъждава хладнокръвно и това ще е от полза за делата му, ако, разбира се, не са свързани с лични отношения. Могат да възникнат проблеми в общуването с най-близките и любимите хора, те могат да упрекнат Скорпиона, че е студен и отдалечен. За да се избегнат недоразумения, хороскопът съветва Скорпиона, да прояви максимално внимание по отношение на близките.

Дневен хороскоп за 30.10.2021 събота

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Любовен хороскоп за 30.10.2021 събота

СТРЕЛЕЦ

Нежеланието да признае, че греши, може да доведе днес Стрелецът до ръба на прекъсване на отношенията с човек, скъп за сърцето му. Преди да налагате нещо с цената на всичко, помислете какво ви е по-скъпо – да спечелите спора или да запазите мира и нечие сърце. Ако последното е по-важно, изоставете идеята да пречупите събеседника на всяка цена, дори ако разберете, че той греши. Днес Стрелецът има достатъчно аргументи и самочувствие, за да докаже своята правота, но хороскопът го убеждава да остави на победения враг възможността да запази достойнството си. Действай благородно!

 

КОЗИРОГ

Днес ще бъде много интересно, особено за приятелите на Козирога, докато общуват с него: той ще помага със съвети, ще споделя оригинални идеи и ще блесне с интелигентност. Но враговете на знака в този ден трябва да избягват да общуват с него, защото представителят на този знак от Зодиака в словесен дуел е в състояние да ги разбие на пух и прах. Ако Козирогът има нужда да се свърже с властите или ръководството, хороскопът съветва да не отлагате, да комуникирате с тях още днес. Точно в този момент, ще му помогнат спокойствието, разсъжденията и способността да настоява за своето.

 

ВОДОЛЕЙ

Светът може да се върти и върти само около Водолея днес, като парчета стъкло в калейдоскоп. Събитията ще се случват твърде бързо – и Водолеят няма да има абсолютно никакво време да мисли. Хороскопът съветва, да не се предавате: не позволявайте да бъдете прибързани, нито към хората, нито към обстоятелствата. Само като поддържате равномерно и постоянно темпо, няма да правите грешки, само така ще имате време за всичко и навсякъде. Днес Водолеят е добър в мисленето, но това отнема време, така че създайте комфортни условия за работа на мозъка: спокойствие, чист въздух, а малко шоколад определено няма да му навреди.

 

РИБИ

„И най-голямата сила е по-слаба от ума“ – гласи народната мъдрост,  хороскопът на Рибите за днешния ден я доказва. Всеки проблем в този ден може да бъде решен не чрез физическа сила, а чрез високо активна мозъчна дейност. Не сте сигурни как да продължите? Просто си дайте време да помислите. Направете почивка от проблема, успокойте се и се отпуснете, едва след това проучете подробно всички обстоятелства – и решението ще дойде от само себе си. Най-големият враг на Рибите днес е бързането. Не й позволявайте да ви попречи.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе