Любовен хороскоп за 30.10.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 30.10.2021 събота

 

Днес е денят, в който сърцата замлъкват – умът ще говори вместо тях. В този ден можете да се почувствате така, сякаш някой ви е излял студена вода върху главата: връзките (както минали, така и настоящи) ще се проявят в ясна светлина, така че лесно да откриете всичките им слаби места. Звездите съветват да използвате днешната яснота на съзнанието, за да анализирате и подобрите това, което не ви допада. Тези, които са несподелено влюбени, могат да намерят начини да се доближат до обекта на своите чувства или да преосмислят емоциите си: може би е време да се отърват от тази натрапчива зависимост?

 

ОВЕН

Овенът може да се изправи срещу хитростта на партньора си. Изглежда, че любимия човек го води за носа в някои отношения! Но не се тревожете: най-вероятно става дума за невинна шега или дори приятна изненада, а не за коварна измама или предателство. Все пак бъдете нащрек! За необвързаният Овен съществува минимален риск да бъде подведен в очакванията си, относно нечия привързаност към него. Хороскопът препоръчва в този ден да не се подвеждате по илюзии, а да разчитате на логиката и фактите.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът може да почувства лек копнеж по неосъщественото. По-добре си спестете нервите и не й позволявайте да ви поведат към негативното настроение. Истина е, че Телеца  не е с любимия човек в самолета на път за вечеря в Кан или може би последната среща помежду ви е била отдавна. Но, дали личното му щастие се състои само в това? Според хороскопа, Телецът трябва да си забрани да бъде тъжен, а вместо това да се наслаждава и да прекара този ден в компанията на приятен човек. Топлите чувства, близостта и подкрепата няма да позволят на Телеца да премине в кофти настроение, а напротив, ще го накара да се почувства добре дошъл и защитен.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес мъжът Близнаци е коравосърдечен, но абсолютно точен, способен да подлуди всяка красавица: в ролята на Джеймс Бонд той е, просто, неустоим. Жената Близнаци е малко по-загадъчна, но не по-малко привлекателна. Възможно е да бъде изключително пряма, способна смело да задава неудобни въпроси, смущавайки и завладявайки представители на противоположния пол. Хороскопът обещава, че днешната тактика на Близнаците, и от двата пола, гарантирано ще бъде много успешна: можете не само да постигнете целта си, но и да станете обект на внимание на нечии прехласнати очи.

 

РАК

Днес обстоятелствата могат да попречат по всякакъв начин на Рака, за да обърне необходимото внимание на любимия си човек. Това може да доведе до недоразумения с другата половина. Черупчестият знак трябва да прояви сдържаност и да не се разстройва: днес е безполезно да обяснявате, че всичко, което правите, го правите и за двама ви. Опитайте се да направите така, че все едно сте там: съвременните средства за комуникация ще ви помогнат в това. Хороскопът съветва Рака да не хаби енергия си за семейни разправии – в този ден тя е необходима за нещо съвсем различно.

Любовен хороскоп за 30.10.2021 събота

Дневен хороскоп за 30.10.2021 събота 

Късметче за 30.10.2021 събота 

ЛЪВ

Днешният ден на Лъва ще го отдалечи много от ежедневието: той ще се интересува повече от духовната страна на живота и глобалните проблеми на битието. В случай, че любимия човек се опита да свали Лъва от небето на земята, към ежедневните неотложни проблеми, той има малък шанс да го измести от философската и геополитическата му нагласа. Въпреки това, Царят трябва да помни, че един от основните признаци на любов е грижата. Подарете на любимия човек време и внимание и може би, след това той с охота ще отвърне на всяка тема, която ви интересува. Дори за политиката или съдбата на Вселената!

 

ДЕВА

Днес Девата може да почувства нарастващо недоволство от всеки, който я покани да излезе от зоната си на комфорт. Кой, ако не тя, знае, че е много по-полезно да влезеш и да си стоиш в зоната на комфорт! За щастие любимият човек на Девата ще може да сподели своите възгледи, което ще им позволи да се насладят съвместно на спокойствието на уютна семейна вечеря, без излишен стрес и нездравословна активност. Според хороскопа, максималната наслада за душата в на Девата ще бъде просто чаша в ръка пълна с нещо топло, в прегръдката на сродната душа.

 

ВЕЗНИ

Днешните обстоятелства може да накарат Везните, да се замислят за естеството на любовта, как може да изглежда и какво представлява. Основното за тях е да решат от коя версия на многостранната любов се нуждаят. Има тиха и спокойна любов, подобна на Млечния път в небето, има бурна и страстна, като испанската корида. Всеки избира най-добрия вариант за чувства за своя темперамент и характер. Така че, днес за Везните, според хороскопа, е страхотен ден да помислят и да решат – как трябва да изглежда тяхната единствена и идеална любов. С ясното разбиране на това, те по-лесно ще изградят щастлива връзка.

Любовен хороскоп за 30.10.2021 събота

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ 

СКОРПИОН

В днешният ден Скорпионът трябва да държи ушите си отворени: хороскопът подсказва, че ще може да чуе нещо интересно, пряко свързано със сърцето му. Звездите не уточняват откъде ще дойде информацията, затова е препоръчително Скорпионът да се слее с терена и да се опита да не привлича внимание, целия превръщайки се в слух. Коварно? Но ефективно. Също така, за днес звездите съветват Скорпиона да не отказва покана за откровен разговор, ако любимия човек му предложи. Дори темата да не изглежда толкова приятна.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелецът може да бъде по-мек и от облаче, въвлечен по спомени за минала любов – болката в сърцето от позната „обща“ мелодия или само при поглеждане на стара снимка. Изкушаващо е да започнете да сравнявате бившия любовен партньор с настоящия, но запомнете, че това не в полза за никого. Стрелецът не трябва да забравя, че миналото има способността да изниква пред нас в розова мъгла на носталгия: не всичко е точно така, както изглежда сега. Хороскопът препоръчва да се въздържате от безсмислени размишления и да живеете за настоящия ден, в противен случай Стрелецът може да нарани любимия човек.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирогът може да има усещането, че любимия човек свири като на струни по нервите му! Изглежда, че една спокойна, хармонична връзка, за която понякога всеки обича да мечтае, е доста достъпна, но не винаги е лесно. Понякога възникват трудности, неоснователни претенции, при опитите, да се подредят нещата възможно най-скоро. Междувременно всичко, от което се нуждае Козирогът днес, е мъничко спокойствие и нищо повече. Според хороскопа, основното нещо, което трябва да се направи за това в този ден, е да се изключи от преживяванията си. Просто кажете на любимия човек факта, че днес жизнено се нуждате от мир, тишина и лично пространство.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят може да има жажда за общуване с интересни хора и той ще ги търси сред непознатите. За необвързаният Водолей това не е проблем, но за тези, които са обвързани със задължения, това е свързано с изясняване на отношенията с партньора. Като цяло, днешният ден, налага по-дълбоко замисляне върху това. Вичко, което е свързано с рутината, може да му се стори скучно и банално, включително общуването с вашата сродна душа относно „светските“ ежедневни проблеми. Хороскопът предупреждава: днес, изолирайки любимия човек, Водолеят рискува да не забележи, че в отношенията се е появила пукнатина. За да предотвратите това, бъдете внимателни към думите и молбите на вашия избраник.

 

РИБИ

Напълно възможно е, точно днес, Рибите да поискат уреждане на отношенията си с любимия човек. Най-накрая получават шанс да разберат какво ги притеснява напоследък и ще се опитат да го обсъдят с партньора. Енергията на звездите даряват Рибите с деликатност, така че разговорът дори и на най-болезнените теми има шанс да премине конструктивно. От вас се иска просто гледате с топли очи и по-романтично, звездите ви съветват да прекарвате, колкото се може повече време с любимия човек, а комуникацията ще покаже, дали са възможни по-нататъшни бъдещи отношения.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе