Здравата връзка изисква взаимна грижа, уважение и любов
Любов и партньорство

Здравата връзка изисква взаимна грижа, уважение и любов

Всяка двойка мечтае за здравата връзка, която да устоява на всичко във времето. Мечтае за любов, която да е по-силна от всеки проблем, трудност и препятствие. Любов, по-силна от омразата и завистта на заобикалящата токсична среда. Но колко от вас могат с ръка на сърце да кажат, че полагат грижи и усилия за връзката, в която се намират?

Ако искате щастлив семеен живот, не трябва да оставяте нещата на произвола или да чакате отсрещния партньор да се грижи за всичко. Любовта е красива, когато е споделена, а здравата връзка изисква взаимна грижа, уважение и любов.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на здравата връзка

Не се притеснявате от откровената комуникация

Говорите за трудните неща, дори когато предпочитате да не го правите. Независимо дали темата е пари или интимност, знаете, че нищо добро не идва от избягването на тези проблеми. Не се отказвате при първия знак, че трябва да обсъдите нещо трудно.

Вие намирате начин да създадете безопасност, така че всеки да може да говори честно за това как се чувства. Това не е само знак за силна двойка, но също така е знак, че и двамата сте зрели, самоосъзнати възрастни. Знаете, че избягването на трудни разговори не е здравословно за връзката ви. Най-солидните и стабилни връзки процъфтяват от добра комуникация.

В истинската любов няма място за безразличие, гордост и лъжи

Игри играят слабите. Истинският мъж говори в очите

Показвате искрен интерес към хобитата и страстите на другия

Това не означава, че трябва да участвате в дейности, в които обикновено не участвате, а по-скоро оставяте време и пространство във връзката си, за да може всеки от вас да следва мечтите си.

Вие полагате усилия да намерите подаръци един за друг, свързани с нещата, към които сте страстни. Вие сте готови да намерите компромис, когато имате различия. Ще отидете на любимото му събитие, защото обичате, когато той следва мечтите си, а вие го подкрепяте. Както и той ще направи същото за вас.

Обичам те, но не искам връзка с теб

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

Разбираш се с гаджето си така, както и с най-добрия си приятел

Не приемаш гаджето си за даденост, както не приемаш най-добрия си приятел за даденост. Още по-добър знак, че връзката ви е наистина стабилна, е, че вашият приятел е най-добрият ви приятел, а вие сте неговият най-добър приятел. Колко по-сладко от това?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Мило момиче, заслужаваш цялата любов на този свят! Пожелавам ти я от сърце

Неговата целувка ми горчи. Има вкус на несподелена любов

Ако жената е разочарована от теб и света да ѝ подариш – все тая, приятелю

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе