любовен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)

Любовен хороскоп за 5 август 2022: Признайте си – очаквате ли, че днес внезапно пред вас ще се появи принца/принцесата на бял кон? Ще влезе в къщата или офиса ви и мимоходом ще ви плени сърцето? Не е невъзможно. Много вероятно е това да ви се случи днес. Романтика, чувствени страсти, пламтящият огън на любовта – всичко това ще е много актуално днес. Този ден е добър за установяване на семейни отношения, годеж или сключване на брак.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)

ЙОД – МОЩНО ОРЪЖИЕ ПРИ ВИРУСИ И ИНФЕКЦИИ

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Силни молитви към св. Анна за здраве и рожба

ЛЕК ОТ ЗЕЛЕНИ ОРЕХИ: Подобрява зрението, подпомага щитовидната жлеза, укрепва имунната система и…

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 5 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 5 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес звездите препоръчват на Овните да преразгледат основните си планове и цели. Изглежда, че в любовната ви стратегия се е прокраднала някаква грешка и докато не я откриете, връзката ви със сродната душа ще стане напрегната. Днес трябва да бъдете само странични наблюдатели на всичко, което вашият партньор прави и към което се стреми. Достатъчно е да смените само някои приоритети, за да се развие всичко по съвсем различен начин, в посоката, от която се нуждаете и двамата.

Любовен хороскоп за 5 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 5 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Изглежда, че звездите днес ще тестват представителите на зодия Телец за издръжливост, проверявайки на какво е готов в името на любовта. А, той или тя е готов на много! Повярвайте! Въпреки това, за получаването на поставената цел, сваляне на звездите от небето на този ден не е задължително. Достатъчно е да експериментирате малко и да мечтаете, измисляйки някаква необичайна изненада за любимия човек. В същото време днес ще почувствате изключително удоволствие от творческия ви импулс, а искреното възхищение на избраника ще бъде приятен бонус за вас.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес Близнаците не трябва да кръстосват шпаги, готови на всичко, за да докажат правотата си пред красив/красива представител/ка от противоположния пол. Във всеки спор можете да намерите разумен компромис – това призовават звездите на хороскопа. В този ден загърбете гордостта и не налагайте своята гледна точка – това няма да доведе до нищо добро. Запомнете, всяко несъгласие не означава, че сте несъвместими, а само че сте различни. Научен факт: начинът на мислене на мъжа е много по-различен от този на жената, така че великодушно простете на своя романтичен двойник за моментите на неразбиране.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 5 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 5 август, най-успешният начин за вас да спечелите симпатиите на човек, който ви интересува, е не да вървите по утъпкания път, а да намери нестандартен подход! В същото време ще трябва да проявите сериозна изобретателност, но звездите на хороскопа ви съветват: струва си. Резултатите ще ви зарадват и изненадат. Търсещите Раци днес също трябва да са готови да изненадват и да бъдат изненадани. Ще попаднете  на необичайни срещи и запознанства и то точно, когато най-малко очаквате. В животът винаги има място за приятни изненади!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес по всички въпроси, свързани с отношенията и любовта, звездите на хороскопа съветват Лъва да се пусне по течението и да не се разстройва за несъществени неща. Не всички любовни планове в този ден са предназначени да се сбъднат, някои от тях ще трябва да бъдат преразгледани набързо, адаптирани към обстоятелствата или изместени във времето. Закъснения, забавяния и други наслагвания могат да се появят, така че какъв е смисълът да се разстройвате? Философски разчитайте на съдбата – казват, че една врата се затвори, задължително друга се отваря. Търсете вашите гостоприемно отворени врати!

Любовен хороскоп за 5 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес в отношенията с любимият човек Девите ще искат да поемат инициативата в свои ръце. И звездите от хороскопа нямат нищо против! Ще имате чудесен шанс да се докажете като активен и предпазлив партньор, като организирате среща, съвместно излизане или парти. Свободните представители на зодия Дева днес също ще демонстрират смелост и активност на евентуална среща. Това ще ви позволи бързо да установите контакт с обекта на симпатия и ще даде необходимия тласък на зараждащата се връзка.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 5 август, Везните да очакват максимум незабравими емоции и интензивност на любовните страсти. Отдайте се на силата на тези прекрасни чувства! Звездите на хороскопа вещаят: в този ден сте способни на много. Решителността и искреността могат да разтърсят и запалят искра, дори в избледняващи чувства, зареждайки партньора със страст. Е, за Везните, които са на прага на любовта, решителната позиция днес ще даде възможност да се сближат и да преминат към нов етап от отношенията.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес звездите на хороскопа предупреждават да избягвате ненужните спорове. Вие ще трябва да покажете чудеса в дипломацията и да бъдете готови на големи компромиси. Само това е единственият начин да се запази мирът в отношенията и да не се натрупват взаимни обиди. Разпалвайки се в този ден, можете да завършите с пукнатина във връзката. Ако издръжливостта днес не ви промени, тогава по-късно, заедно с любимия човек, ще можете да се посмеете за какви дребни неща почти е щяло да се скарате. И се радвайте, че се доказахте като по-разумни от мимолетните емоции.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

На 5 август Стрелците могат да бъдат погълнати в мисли и разсеяност, което може да доведе до недоразумения в отношенията с противоположния пол. Например, можете лекомислено да забравите за среща или да объркате часа или мястото. Реакцията на партньора в този случай може да бъде непредсказуема. За да се избегнат подобни неприятности, звездите на хороскопа ви съветват да играете на сигурно и да записвате всички важни неща, насрочени за този ден. И в същото време се опитайте поне от време на време да слезете от облаците и да си спомните задълженията си.

Любовен хороскоп за 5 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

„Любовта към другите е невъзможна без любов към себе си!“ – тази фраза трябва да стане мотото на деня за Козирога. Звездите от хороскопа съветват днес за кратко да проявите здравословен егоизъм и да се погрижите за любимия човек. В този ден ще можете да се отдадете на желанията си в най-голяма степен: да купите нещо ново, за което отдавна мечтаете, да отидете в салон за красота или просто да останете в леглото за по-дълго, оставяйки сродната душа сама да приготви закуска. Изненадващо, такава политика ще даде отлични резултати – дяловете на Козирога в очите на противоположния пол ще се увеличат драстично.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес звездите от хороскопа приканват Водолеите да отделят време за връзката със сродната душа и да подредят чувствата си. Напълно възможно е да стигнете до абсолютно невероятни открития. Спрете да се движите по течението на обстоятелствата, време е да анализирате всичко и да направите информиран избор. Може би сърцето ви отдавна е престанало да предизвиква силни тръпнещи чувства у партньора? Дори резултатът от днешният ден да е обрат на отношенията на 180 градуса – добре, това ще бъде съзнателен избор, а не избор, продиктуван от обстоятелствата.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 5 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Игривото отношение на Рибите ще им помогне да внесат лекота и хумор в отношенията днес. Това ще смекчи сериозността на ежедневието и ще ви осигури един приятен ден, получавайки истинско удоволствие от общуването с любимия човек. Необвързаните от вас също няма да останат настрана. Звездите на хороскопа са ви подготвили вълшебна изненада, а именно: да флиртувате за собствено удоволствие, за да привлечете вниманието на противоположния пол.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе