Грандиозни ПРОМЕНИ и УСПЕХ през ЮЛИ 2023 за седем зодии

Грандиозни ПРОМЕНИ и УСПЕХ през ЮЛИ 2023 за седем зодии
Астрология

Грандиозни ПРОМЕНИ и УСПЕХ през ЮЛИ 2023 за седем зодии

Успех през юли 2023 за седем зодиакални знака. Юли ще бъде напрегнат месец, но много зодии ще успеят да постигнат важни цели. Пълнолунието в Козирог ще вдъхнови реализирането на свежи и обещаващи идеи. Щастливият Юпитер и отговорният Сатурн ще подчертаят това взаимодействие и ще създадат отлични условия за получаване на дългоочаквани приходи.

На 10 юли Марс ще влезе в Дева – този транзит с практичен знак ви насърчава да бъдете по-целенасочени и енергични и ви обещава успех през юли 2023. 17 юли е емоционално, но вдъхновяващо Новолуние в Рак. Въпреки това, според астролозите , ретроградната Венера в Лъв ще има най-голямо влияние, което ще доведе до промени в личния ви живот. Ретроградността ще започне на 22 юли и ще продължи до 3 септември. Също на 22 юли ще започне сезонът на Лвов – винаги чудесно време за радост, творчество и нови начала.

Грандиозни ПРОМЕНИ и УСПЕХ през ЮЛИ 2023 за седем зодии

Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 3-9 юли за шест зодии

Много пари и нова работа: две зодии ще имат неочаквано ГОЛЯМ КЪСМЕТ през ЮЛИ 2023

ПЪЛНОЛУНИЕТО през м. Юли ще преобърне живота: кои зодии може да очакват големи промени през юли

Вижте кои зодии ще имат грандиозни промени и успех през юли 2023

Пригответе се за невероятно време в живота си. Северният възел ще влезе във вашия знак на 17 юли, това е първият транзит от 17 години. Ще бъдете на път на бърз, невероятен растеж и успех през юли 2023.

Някои промени ще дойдат толкова неочаквано, че ще ви се струва, че ви „изхвърлят извън релси“, но всичко е за добро. Вие работихте много дълго и здраво за успеха – време е да се насладите на резултатите. Заслужавате го!

Сезонът на Лъва и ретроградната Венера ще ви привлече към семейния уют. Ще искате да прекарате време със семейството или приятелите си за приятни разговори. Ако е възможно, опитайте се да си вземете почивка – посвещавате твърде много време и енергия на работа. След почивката ви очаква и така желания успех през юли 2023.

Пълнолунието в Козирог на 3 юли ще донесе успех през юли 2023 и много светли емоции. Месецът ще започне с прекомерни притеснения, които могат да се отразят на здравето ви. Ретроградна Венера ще ви помогне да осъзнаете важни ценности. Вече няма да искате да хабите силите, енергията, емоциите и времето си за хора, които нямат нужда от вашите жертви.

Пригответе се за грандиозна промяна в личния си живот. Лунен тригон с мечтателен Нептун в романтичния сектор и ретроградна Венера ще предопределят съдбовни срещи и събития, които вещаят успех през юли 2023. Бъдете отворени към нови чувства и не се страхувайте да се доверите отново на някого.

Сезонът на Лъвовете започва на 22 юли и ще отбележи началото на вашето звездно време. Слънцето е вашата управляваща планета. Ще се радвате на всичко, което се случва в живота. Вероятно ще ви бъде възложен важен проект в работата или ще вземете важно решение в личния си живот, което ще ви донесе успех през юли 2023. Във всеки случай вие, както винаги, сте готови да поемете отговорност и уверено да отидете до нови висоти.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Летен хороскоп за СТРЕЛЕЦ: Какво ви очаква през лято 2023

Търсите свежи преживявания и знания, така че започнете да учите нещо ново. Запишете се за курсове или обучение, вземете интервюта, опитайте нови работни места и се свържете с хора, които могат да разширят вашия мироглед. Астролозите прогнозират, че ще имате голям успех през юли 2023. Трябва да работите върху своята увереност. Не вярвате в силата си, но напразно.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Летен хороскоп за ВОДОЛЕЙ: Какво ви очаква през лято 2023

Водолей ти също ще имаш успех през юли 2023. Ретроградна Венера и сезонът на Лъвовете на 22 юли ще донесат много срещи, нови запознанства, срещи и романтика. През следващия месец ще преразгледате текущите си ангажименти и ще предефинирате ценностите си в любовта. Астролозите обаче съветват да внимавате – вероятно някой от миналото ще се появи на хоризонта.

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе