Трите зодии, които трябва да простят на враговете си

Трите зодии, които трябва да простят на враговете си
Астрология

Трите зодии, които трябва да простят на враговете си

Да простиш и да продължиш напред е едно от най-сложните умения, на които, за съжаление, не всеки от нас се е научил все още.Този процес е сложен и ни носи голяма вътрешна борба. Причината е, че едновременно знаем, че прошката ще ни освободи, но в същото време чрез нея изглежда, че сякаш сме оставили някой, който ни е навредил, безнаказан и свободен. Това обаче далеч не е така.

Да простиш на някого е като да изхвърлите боклука – не бихте държали боклука си наоколо, нали? Така че, вместо да го оставите да се разваля, вие признавате на себе си, че трябва да си отиде и го пускате в кошчето. Същото е прошката – освобождаването от присъствието на някой друг, без значение какво е  направил, за да направите своя собствен живот по-добър и да дадете шанс да бъдете щастливи.

Има три зодии, които се нуждаят от това да дадат прошка на враговете си, тъй като само по този начин ще се почувстват щастливи и ще спрат да живеят в миналото. Ето кои са те:

Лъв

Вие не спадате към хората, които обича да бъда ядосани за твърде продължителен период от време – и не правите това заради някой друг, а заради себе си. Просто не ви харесва чувството да бъдете и да останете гневни, защото знаете, че това отнема твърде много енергия и след известно време ще забравите дори какво ви е подразнило.

Въпреки това, понякога може да изпаднете и в състояние, в което да осъзнаете, че сте били сериозно обидени от един или повече хора и да поискате отмъщение. Това желание да си върнете на някого е от желанието ви за справедливост. Навлизате обаче в период от живота си, в който просто трябва да продължите напред. Всичко в тялото ви казва да пуснете миналото да си отиде и вие сте говори да послушате този свой вътрешен глас. Знаете какво е прошката и сте готови да я дадете. Просто понякога да си тръгнете ви поставя в много по-добра позиция, отколкото да останете гневни за цяла вечност.

Козирог

Вие можете да продължите напред, само ако преди това сте казали директно всичко, което е в ума ви, без лицемерие и заобикалки. Това е вашето обичайно състояние – ако вашият враг или врагове са научили какво наистина мислите за тях и то от вас самите, а не от други хора — това е всичко, от което имате нужда, за да продължите.

Не сте от тези, които ще позволят на негодуванието да ги обземе, защото това би източило цялата ви енергия и сте достатъчно умни, за да знаете колко много ви е необходима тази енергия, за да я вложите в добри неща. Така че в този период ще бъдете особено щастливи да простите на онези, които са постъпили зле с вас. Вярвате в кармата и знаете, че природата ще се погрижи те да получат заслуженото си. Ако врагът ви не е научил урока си досега, ще го направи и това ви дава увереност да продължите напред.

Риби

Това, което знаете за себе си, е, че трябва да предприемете големи стъпки, за да запазите психиката си. Осъзнавате, че ако прекарате още дори една секунда в мисли за вашия „враг“, това ще ви побърка и ще избухнете. А вие не искате това в живота си, така че знаете какво трябва да направите – трябва оставите тези хора в миналото си, независимо какво са направили те. Това се нарича прошка и е време да я дадете и вие. Не заради тях, а заради себе си.

В крайна сметка враговете ви вече са ви направили злините и не може да промените случилото се между вас. Няма смисъл да живеете с тази омраза всеки ден и цялото ви съществуване да е с мисъл за тях. Всичко, което правите, е да се нараняване в името на мразенето на врага си. Затова излекувайте сърцето си и дайте шанс на новия си живот, изпълнен с позитивни мисли, щастие и любов.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021-2022 Happy Woman BG
на горе