Тръгнете си, ако не ви бъде дадена причина да останете
Психологически

Тръгнете си, ако не ви бъде дадена причина да останете

Тръгнете си, ако не ви бъде дадена причина да останете, съветват психолози. Имате право да си тръгнете от там и от това, което ви прави наистина нещастни. В края на краищата, има само един живот – няма нужда да го пропилявате толкова глупаво. Тръгнете си, ако не ви е дадена нито една причина да останете… Просто го направете.

Толкова често измисляме нещо за себе си, което дори не съществува. Връзките често са там, където има само удобство и хубави моменти. Виждаме любовта там, където има само желание за притежание и страх да не останем отново сами. Толкова често оставаме, дори когато не ни е останала причина да го направим. И тогава много страдаме от това.

Тръгнете си, ако не ви бъде дадена причина да останете

5 признака, че той гледа сериозно на връзката ви

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

9 причини, поради които една капризна жена получава това, което иска от мъжа

Тръгнете си, напуснете връзката, ако…

Излезте от връзка, в която се чувствате невидими и недостойни за любовта и уважението на партньора си.

Тръгнете си, ако „имате някого, но сте сами“.

Тръгнете си, ако не ви бъде дадена нито една причина да останете

Напуснете тази връзка, ако не можете да се свържете с партньора си, защото той не иска да ви пусне по-далеч от леглото си

Напуснете, ако само вие винаги търсите изход от конфликтни ситуации и компромиси.

Тръгнете си, ако ви кажат, че „вашите проблеми са си ваши и трябва да се справите сами“.

Напуснете, ако постоянно ви казват, че искат да останат сами и да разберат какво изпитват към вас. Напуснете, дайте възможност на човека. Нека остане и разбере, но без вас.

Напуснете, ако никога нямате време, енергия и желание да положите усилия, но всичко това винаги се изисква от вас в пълен обем.

Напуснете, ако не се чувствате важни и наистина необходими на този човек. Тръгнете си преди да е станало твърде късно. Докато все още можете да се съберете, вземете малкото самоуважение, което имате, и продължете напред.

Напуснете, ако видите, че всичко, което правите, е напълно амортизирано и се приема за даденост от другия човек.

Напуснете, ако вече не чувствате сили да се борите и честно казано, също не виждате смисъл да го правите.

Напуснете, ако тази връзка ви носи само болка и разочарование, и ви се струва, че вече сте забравили последния път, когато наистина искрено се смяхте и забавлявахте заедно.

Тръгнете си, ако всичко, което ви държи в тази връзка, до този човек, са твоите спомени и мечти как всичко е било и все още може да бъде, ако само…

Запомнете, че хората не си тръгват от връзка, ако и двамата наистина се чувстват добре заедно, така че не се обвинявайте, че сте решили да се откажете, да поставите бял флаг и просто да си тръгнете.

Така че, не се колебайте дълго, а тръгнете от дадена връзка, ако не ви е дадена нито една причина да останете… Направете го заради себе си на първо място. Ще се справите и този път. Просто не с този човек и не в тази връзка. Късмет!

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе