Топ 10 модни тенденции пролет 2021

Топ 10 модни тенденции за пролет 2021
Лайфстайл Мода

Топ 10 модни тенденции пролет 2021

Време е да представим на вашето внимание и да подчертаем 10-те основни модни тенденции за пролетта на 2021 година!

1. – Ако са цветя, то нека са големи!
Трудно е да си представим пролетната мода без цветя. Изберете дрехи с ярки и големи цветя през този сезон. Този принт може да украси всичко, от рокли до поли и, разбира се, якета.

 

модни тенденции пролет 2021

2. – Широки дънки
Много момичета харесват спортните панталони. Няма съмнение, че са удобни, но спортният вид е подходящ само за разходка или тренировка. Тази тенденция се превръща в спасител, широките дънки също са удобни, плюс това можете да си създадете много стилни визии с тях.

 

модни тенденции пролет 2021

3. – Многоцветни палта
След скучната зима е време да се откроите. Ярките разноцветни палта са идеалната пролетна тенденция за дръзки момичета. Най-важното е палтото ви да излъчва ярки цветове, за радост на очите.

модни тенденции пролет 2021

 

4. – Пастелни нюанси
Успокояващ светложълт цвят, люляково лилаво, божурено червено, розов или друг пастелен нюанс ще направи вашия външен вид пролетен.

 

модни тенденции пролет 2021

5. – Дръзки рамене
Това, което започна като почит към 80-те години, пое собствен живот. Използвайте внимателно тази тенденция, тя може да направи визията ви не само супер модерна, но и изключително нелепа.

 

модни тенденции пролет 2021

6. – Ярки цветове
В допълнение към палтото ви, носете ярки цветни рокли, блузи, поли и др. Засияйте с всички цветове на дъгата и привлечете вниманието на околните.

 

модни тенденции пролет 2021

7. – Широк колан
Подчертайте талията си и си създайте женствена визия. Няма значение дали е пола, панталон или дори палто! Широкият колан хармонично ще се впише в почти всяка визия.

 

модни тенденции пролет 2021

8. – Мрежи
Тази тенденция няма да ви стопли, тези мрежи са само за естетическа визия и нещо красиво за възхищение.

 

модни тенденции пролет 2021

9. – Шлиферите отново на мода
Какво ще се впише идеално в пролетната ни визия през този сезон? Разбира се, добрия стар шлифер! Модерните шлифери са подобни на класическите, но могат да имат интересни кройки и ръкави, съчетани с ниска талия.

 

модни тенденции пролет 2021

10. – Ризи
Сега е време да насочим вниманието си към ризите. В тях ще се чувствате леки и свободни. Опитайте се ризата ви да не е прекалено свободна, в противен случай рискувате да изглеждате небрежно. Изберете нюанси от класическо бяло до ярки и забележими цветове.

 

модни тенденции пролет 2021 (9)

Вижте още и Модни тенденции 2021: Дамски рокли, обувки, цветове, текстури и тъкани

Tagged , ,
на горе