Модни тенденции 2021: Какви поли да носим през пролетта на 2021

Какви поли да носим през пролетта на 2021
Мода

Модни тенденции 2021: Какви поли да носим през пролетта на 2021

През пролетта и лятото имаме доста повече свобода в това да изразим стила си, вместо удобно и тромаво да се крием в големите си палта, от които дори не се вижда какво точно сме облекли. Ето защо дамите, със сигурност, са в очакване на актуалните тенденции за пролет 2021-ва година.

Днес сме ви приготвили няколко от тях, като на фокус ще бъдат любимите поли. Вижте какви кройки, цветове и модели задължително трябва да присъстват и във вашия гардероб.

Полата тип молив

Ако в миналото тя бе само един елемент от задължителния елегантен дрескод за офиса, днес, за щастие, можем да я носим дори с кецове. Това е супер практична пола от гледна точка на това, че оставя на показ силните страни на всяко тяло и прибира несъвършенствата. Полата тип молив тази година е изчистена, с една цепка и обикновено е в тъмен цвят. Доста актуални ще са тези от коприна и сатен, както и дънковите.

Полата до пода…

Това е топ тенденция за тази година. И не се колебайте да я изпробвате поне веднъж, колкото и наивно да звучи предвид не добре уредените улици и тротоари по нашите географски ширни. Струва си веднъж да облечете подобна пола като на принцеса, защото със сигурност, ще съберете всички погледи към себе си.

Летни, къси, флорални и шарени поли

Какво повече да кажем за този страхотен тренд, освен това, че той носи страхотно настроение, без да взима и частица от вашата женственост и усещане за стил. Преливане на цветове и идеалната комбинация с интересни аксесоари безспорно ще разчупи всяка визия, а освен дава поле за изява и на най-развинтеното въображение.

А вие какви поли обичате да носите? Съветваме ви да изпробвате поне два от представените от нас модели, защото ще бъдете и актуални като визия, и в настроение поради страхотните модни трендове на 2021 година!

Tagged , ,
на горе