Топ модни съвета как да носим с джапанки през лято 2021

Топ модни съвети какво да носим с джапанки през лято 2021
Мода Лайфстайл

Топ модни съвета как да носим с джапанки през лято 2021

В летния си гардероб всяка дама трябва да има по няколко чифта обувки – от сандали, до маратонки и добре познатите ни джапанки. Проучихме пролетно-летните колекции и изведохме за вас няколко тенденции, свързани с тези плажни и удобни обувки и с какви дрехи е добре да се съчетават.

Плажно облекло: какво да носите с джапанки това лято

Знаем какво ще облечете през идващото лято, защото всички обичайни варианти остават в сила – леки шифонови рокли, женствени дълги поли, къси панталони, туники. Подсилете визията си с добри и подходящи за стила детайли – плетени чанти, ярки раници, ръчно изработени бижута, летни шапки и други плажни принадлежности.

Градска мода или какво да носите с джапанки в града

Дизайнерите ни предлагат красиви варианти за джапанки, с които можете да се появите през лятото в офиса, както на тематично парти, така и на светско събитие. Това са прости лаконични модели или модели с бродерия, апликация, обемни цветя, чехли с камъни, ресни и т.н.

Какво да носите с джапанки през лятото на 2021:

• Леки ефирни поли и рокли;
• Дънки и топове;
• В ансамбъл с тесни плетени поли и блузи;
• Къси панталонки;

С какво да комбинираме джапанки във вечерния си тоалет

Стилна вечерна визия може да се създаде, като изберете джапанки с подходящи декорации – кристали, пера, камъни и други елементи. Или можете да изберете класически, лаконични едноцветни чехли, които ще направят визията ви не толкова помпозна и ще ви придадат естествен чар.

Разбира се, можете да се възмутите и да кажете, че чехлите и вечерна рокля са напълно различни неща, но с елегантни бижута и добре подбрана чанта, вашата визия ще се окаже много елегантна. Никой не би си помислил, че сте се появили на светско събитие в плажно облекло. В крайна сметка е важно вие самите да се чувствате добре носейки удобните за вас обувки.

Tagged , ,
на горе