Очевидни признаци, че той се опитва да скрие чувствата си

Очевидни признаци, че той се опитва да скрие чувствата си
Любов и партньорство Психология

Очевидни признаци, че той се опитва да скрие чувствата си

Любовта е много особено чувство. Тя понякога може да се опише с две думи, но понякога целият речник не е достатъчен. Да признаеш на някого чувствата си също е деликатен момент, които кара и най- мелите мъже да не намерят подходящия начин за това. Именно този страх кара хората да крият чувствата си и дори да пропускат любовта на живота си, защото не могат да покажат какво изпитват. Тихото страдание по някого може да създаде много проблеми на един влюбен човек. Ето как можете да разберете, че той се опитва да скрие чувствата си към вас:

Чувства се неудобно, когато сте наоколо. Изглежда ли този човек нормално, когато сте наоколо? Ако поведението му стане необичайно, когато знае, че сте наблизо, това по всяка вероятност е знак. Той се разсейва, когато сте около него, защото се страхува, че чувствата му са очевидни.

Той се стреми да се покаже пред вас. Друг знак, че той всъщност ви харесва, но няма смелостта да говори, са неговите действия. Замислете се дали се опитва с поведението си да изпъкне, когато сте наоколо? Ако се хвали с постиженията си, може да иска да ви впечатли.

Внимателно слуша всеки път, когато говорите. Човек, който изпитва по-особена симпатия към вас, със сигурност ще се интересува от това, което казвате. Той намира всяка ваша дума за интересна, затова може да очаквате от него да задава въпроси или да ви насърчава да продължите да говорите.

Той може да си спомни подробностите, които сте споменали. Той има по-особена наблюдателност, когато става въпрос за вас и няма да е изненада, ако всичко, което казвате, най-вероятно остане в паметта му. Ако сте заедно с компания, той би могъл да повтори точно това, за което сте говорили, дори и вие да не си спомняте толкова ясно. Това не е мания за преследване, просто подсъзнателно човек се опитва да запамети всичко за човека, когото харесва.

Облича най-хубавите си дрехи, когато знае, че ще се срещнете. Освен да се изфука с постиженията си, той също ще се стреми да се облича добре, за да впечатли. Всеки път, когато знае, че ще бъдете наоколо, той ще се обръсне, ще сложи най-хубавите си дрехи и обувки, ще си направи атрактивна прическа и ще се напръска любимия си парфюм – всичко, само и само, за да го забележите.

Нервен е, когато говори с вас. Без значение колко уверен е човекът, когато говори за качествата си, би било естествено той да става по-напрегнат, когато говори с вас. Той би звучал притеснено, независимо какво казва, и може да му е малко неловко. Представете си, че сте на интервю за работа, знаете, че притежавате необходимите качества, но в стремежа си да не се провалите и да се изложите пред останалите, започвате да се притеснявате повече от обикновено. Да, различни неща са, но чувството е подобно.

Той се държи добре с всички. Друг признак, че човек ви харесва, е когато започне да се държи изключително мило към хората наоколо, когато знае, че можете да го видите. Дори и в действителност да е такъв, сега се опитва да го покаже още повече. Той става приятелски и джентълменски настроен с всички, особено с вашата компания. Освен това той също е доброволец, когато някой има нужда от помощ. Иска да ви се хареса и по този начин се опива да бъде най-добрият човек на света.

Опитва се да ви избягва. Всеки действа различно, така че някои хора си мислят, че чувствата им вече са станали твърде очевидни, затова се опитва да се дистанцират от вас. Един от начините да направи това, е като ви игнорира или избягва. Ако по никакъв начин не сте обидили човека, но той ви игнорира, много вероятно е това да е причината. Възможно е да започне да минава по друг маршрут или тотално да промени навиците си, само и само да не ви вижда всеки ден, защото се притеснява да не го отхвърлите, когато разберете истинските му чувства.

Приятелите му ви дават жокери. Хората наоколо изведнъж ли започват да ви правят намеци, че с въпросния човек сте нещо повече от просто познати? Приятелите му фино ли ви дразнят с него? Ако ви подсказват, че мъжът ви харесва, тогава вярвайте, че е истина. Вероятно му помагат да получи своя шанс с вас. Възможно е дори той да е помолил за помощ от тяхна страна или те сами да са поели инициативата.

Понякога се прави, че не ви вижда. Той всъщност не ви пренебрегва, но само се прави, че в началото не ви вижда. След това, когато вече сте пред него, той действа сякаш е много изненадан. Това е така, защото той просто иска да направи вашата среща по-драматична и запомняща се. Този елемент на изненада може да бъде по-приятен и за вас и той иска да остане в съзнанието ви за по-дълго.

Ако някои ви харесва и вие споделяте симпатиите му, не оставяйте нещата на случайността. Няма нищо лошо в това да направите първата крачка, затова не губете излишно време.

Вижте още⤵️

Лесни начини да флиртуваш с съпруга си 

Последствията от връзка без интимност за които никой не говори

Как да накарате емоционално недостъпния мъж да се влюби 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе