Как да накарате емоционално недостъпния мъж да се влюби
Любов и партньорство

Как да накарате емоционално недостъпния мъж да се влюби

 

 

Чудите се как да накарате емоционално недостъпен мъж да се влюби? Е, не е толкова сложно, колкото си мислите. Днес ще научите всичко, което трябва да знаете за емоционално недостъпните мъже и какво ТОЧНО трябва да направите, за да им помогнете да се отворят към вас (и да се влюбят във вас).

И така – въпреки че сте се опитвали да го избегнете, сте се влюбили в човек, който очевидно е емоционално недостъпен. Просто не знаете как да му покажете любовта си по правилния начин, как да му покажете, че може да ви има доверие и най -важното – как да докоснете сърцето му. С течение на времето започвате да се чувствате безнадеждни и безпомощни, защото нямате отговор на този въпрос.

 

Но това, което не знаете, е, че има трикове и успешни начини да спечелите този тип мъже. По -долу ще намерите изпитани във времето.

 

Какво иска един емоционално недостъпен мъж?

Емоционално недостъпният мъж обикновено иска да запази нещата непринудени и неопределени. Той е тип мъж, който не е в състояние или не желае да се обвърже с някого емоционално. Опростено, той се страхува от емоционалната ангажираност, която идва с дългосрочните връзки.

Такива мъже прекарват много време в игнориране на емоциите си или в издигане на стени, за да не се занимават с тях.

 

Може ли емоционално недостъпен мъж да се влюби?

Да. Емоционално недостъпните мъже могат да се влюбят, защото все още са хора, които жадуват за емоционални връзки. Просто им е трудно да се отворят за някой нов и да се свържат с тях.

 

Можете ли да го накарате някога да се ангажира със сериозна връзка с вас?

 

Разбира се, можете, но това ще изисква много търпение и отдаденост. Някои емоционално недостъпни мъже се нуждаят от повече време, за да се отворят за някой нов и да изградят доверие, докато други се нуждаят от по -малко време за това.

 

 

Всеки мъж е уникален. Също така, всеки емоционално недостъпен мъж дълбоко в себе си иска любовна връзка и те имат способността да се влюбят, ако правите всичко ПРАВИЛНО. Ето как ще го направите!

 

 

  1. Покажете му, че сте негов приятел

Един от първите съвети за запознанства, когато става въпрос за това да накарате мъж, който е емоционално недостъпен да се влюби във вас, е да не се представяте като негова потенциална приятелка. Ако направите това, този мъж може да се изплаши и може да избяга от вас, преди да ви даде възможност да му покажете всичко, което можете да предложите.

Ако искате той да се привърже емоционално към вас, трябва да му покажете, че искате да бъдете негов приятел. Този мъж трябва да те опознае като човек, преди да те опознае като потенциална приятелка. Това е нещо, върху което повечето жени забравят да се съсредоточат.

Той трябва да види, че сте човек, на когото може да разчита и трябва да види, че има вашата подкрепа.

Когато двамата прекарате време заедно и започнете с емоционална връзка, той ще започне да изпитва чувства към вас, без дори да осъзнава това. Това е единственият начин да влезеш под кожата на този човек. Той просто ще те приеме като част от живота си.

С течение на времето той ще свикне с теб и няма да може да си представи ден без теб

Когато усетите, че моментът е назрял, проведете един сериозен разговор и вижте до къде сте стигнали. След това просто оставете времето да си свърши работата и оставете нещата да вървят по течението. Дайте му малко време да осъзнае сам колко ви обича. Ако забележите, че той се отдръпва, считайте това за червен флаг и забавете нещата.

Факт е, че емоционално недостъпните мъже не обичат да бъдат притискани или принуждавани да правят каквото и да било. Те бягат веднага щом почувстват, че някой се опитва да ги накара да направят всичко, което не им е удобно.

Последното нещо, което искате, е да изглеждате твърде прилепнала, нуждаеща се или отчаяна в очите на този човек. Освен това, дори ако той се съгласи да се обвърже с вас, не искате да знаете, че това се е случило, защото сте го принудили да го направи. Не искате той да прави нещо, което наистина не иска да прави, само за да ви угоди.

 

 2.Не говорете за бъдещето

Ако се чудите как да накарате един емоционално недостъпен мъж да се влюби, трябва да се научите да се наслаждавате на живота си в настоящето.

Трябва да направите връзката си с него възможно най -добра, без да мислите какво може да се случи утре, защото това е единственият начин да го задържите. Да, този човек вероятно е счупен, с много емоционален багаж от миналото. Така че, ако наистина искате тази връзка да се развие, трябва да спрете да мислите за нещата, които са го направили такъв.

 

Запомнете тези три основни неща:

 

Не говорете за сериозни неща на първата среща.

Не очаквайте той да ви каже, че ви обича твърде скоро.

Не насилвайте дългосрочна връзка.

 

Знаете къде се намира този човек в момента и той вероятно много ясно е казал, че не иска връзка в момента. Така че най -добрият вариант за вас е просто да се насладите на настоящето и да живеете ден за ден.

Не ви казвам да пренебрегвате напълно бъдещето си – просто ви съветвам да не се натоварвате твърде много с него, защото това ще съсипе всеки шанс, който имате с този човек.

 

  1. Покажете му, че можете да живеете без него

Когато се срещате с мъж, към когото имате чувства, искате да прекарате всеки момент с него и искате той да знае колко много го обичате и имате нужда.

Но това, което може би не знаете, е, че повечето мъже се влюбват в психически силни жени, които им показват, че нямат нужда от тях, за да ги завършат.

Ето защо, ако искате да накарате някой човек, и особено емоционално недостъпен човек, да се влюби в вас, трябва да му покажете, че той не е ваша необходимост.

Да, имате силни чувства към него, но това не означава, че ще го гоните или че ще молите за неговата любов или внимание. Вие сте независима жена, която може да живее без него, въпреки емоциите, които може да изпитвате към него.

Освен това, независимо дали искаме да си признаем или не, мъжете са родени ловци. Това е просто в кръвта им и това е, което привлича повечето мъже към жените.

Покажете на този човек, че имате свой собствен живот, със или без него. Покажете му, че имате вашето семейство, приятели и други интереси и че той не е вашият основен фокус.

Няма нищо лошо в това да го направите малко ревнив и да му покажете, че има и други мъже, които се интересуват от вас.

  1. Отворете се

Един от признаците на емоционално недостъпния мъж е, че има проблеми с отварянето към нови хора и допускането им. Те действат така, защото се страхуват от хората, особено от жените, причинявайки им емоционална болка, използвайки ги и наранявайки ги по други начини.

И когато влезете в живота на този човек, той вероятно ще ви види като заплаха и няма да ви позволи да преминете през емоционалните му стени.

Ако искате вашият емоционално недостъпен човек да ви обича, той трябва да започне да ви вижда като надежден. Той трябва да ви възприема като жена, на която може да се довери, и жена, която няма да използва неговите слабости или уязвимости срещу него.

Той трябва да ви възприема като човек, който няма да се възползва от чувствата му.

И ако искате да постигнете това, първото нещо, което трябва да направите, е да отворите този човек за собствените си емоции. Малките неща изграждат доверие.

Той трябва да види, че нямате проблеми да споделите тайните си с него и че му се доверявате напълно. Това е единственият начин той да започне да споделя собствените си тайни с вас и да се чувства в безопасност около вас.

 

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе