Седмична Таро прогноза 22-28 май за всички зодии

Седмична Таро прогноза 22-28 май за всички зодии
Астрология

Седмична Таро прогноза 22-28 май за всички зодии

Таро прогноза 22-28 май за всички зодии. За тези, които следят и се ръководят от хороскопите, картите Таро ще ви кажем как най-добре да прекарате дните през новата седмица. Експертите от HappyWoman разкриха какво очаква всеки астрологичен знак поотделно. И определиха обща карта за всички. Разберете какво прогнозират.

Седмична Таро прогноза 22-28 май

Обща карта за всички зодии – Шест жезли

Време е да завършите почетната си обиколка. Изиграхте си картите добре, спечелихте и сега можете да пожънете плодовете на труда си и да се насладите на добре свършената работа. Колкото по-добре отпразнувате успеха си, толкова повече можете да постигнете в бъдеще. Таро прогноза 22-28 май ви съветва да бъдете уверени в себе си и най-вече оптимисти. Поставете си нова цел или по-добре работете върху вече съществуваща такава за по-добри резултати! Можете да постигнете повече, отколкото си мислите!

Овен – Шест пентакли

Късметче за вашата зодия Овен

Вие сте наистина щедър човек и обичате да бъдете добри с другите хора. Давате  лесно и искрено се радвате на успехите на другите. Вашата Таро прогноза 22-28 ви се падна карта Шест пентакли, която ви насърчава да бъдете мили, подкрепящи и щедри. Активно търсете възможности да помагате на другите по пътя. Това ще ви достави радост и ще бъде полезно за вашата карма.

Телец – Отшелник

Късметче за вашата зодия Телец

Вашата Таро прогноза 22-28 май, ви приканва да останете вкъщи, да си починете от ежедневието, да бъдете сами и да се съсредоточите. Минимизирайте контактите си и се вглъбете в себе си. Таро картата Отшелникът е за намиране на просветление, решаване на проблем, разбиране на нещо сложно. Съсредоточете се върху най-трудната си задача, отделете време да се задълбочите в нея и ще успеете.

Близнаци – Глупак

Късметче за вашата зодия Близнаци

Въпреки неприятното име на картата, която се пада за вас в Таро прогноза 22-28 май, всъщност това е радостна карта, която носи ново начало. Най-накрая ще можете да активирате голямата промяна, за която сте мечтали толкова дълго. Не слушайте другите, правете това, което ви доставя радост и вдъхновение, вълнува ви истински и вдъхва оптимизъм. Все още не се притеснявайте за дългосрочния план, просто направете първата стъпка.

Рак – Крал на мечовете

Късметче за вашата зодия Рак

Каквото и да ви притеснява, знайте, че най-добрият изход е да бъдете рационални, логични и да се съсредоточите върху само хубавите моменти. Не се разсейвайте от това, което се случва в момента. Помислете какво искате да правите утре и вложете цялата си енергия в този резултат. Вашата карта от Таро прогноза 22-28 май, ви насочва вниманието към емоциите, които ви контролират, но призовава към внимателни и пресметнати действия. Мислете първо с главата си, а не със сърцето си.

Лъв – Пет меча

Късметче за вашата зодия Лъв

Таро прогноза 22-28 май показва, че преживяхте тежка буря, която ви нарани. Този конфликт ще бъде трудно разрешим в дългосрочен план, така че засега се върнете към спокойни води. Научихте много, станете по-стабилен и силен човек. Заземете се и помислете как да намерите компромиси или решения, как да постигнете примирие. И не провокирайте нови сблъсъци.

Дева – Седем меча

Късметче за вашата зодия Дева

Ако искате да постигнете най-добри резултати, действайте честно и почтено. Според Таро прогноза 22-28 май показва, че за съжаление не всички във вашето обкръжение ще се държат по същия начин и ще имат положителни намерения. Имайте това предвид. Бъдете внимателни, предпазливи и предпазливи с хора, на които нямате особено доверие или не ги познавате много добре. Не е необходимо да проявявате грубост и пренебрежение, ще бъде достатъчно да се въздържате от прекомерна откровеност. Бъдете внимателени. Бъдете разумни. Нека хората сами ви покажат кои са.

Везни – Два меча

Късметче за вашата зодия Везни

Обичате да вземате решения, но не обичате да носите отговорност за техния резултат. Но според Таро прогноза 22-28 май времето дойде. Отново сте отлагали всичко дълго време и сте мислили много. Време е да направите избор и да се изправите пред резултатите. Бъдете сериозни, преценете плюсовете и минусите, поставете краен срок. Ако след свършената работа спите спокойно, значи че всичко е наред. Време е да действате.

Скорпион – Кралица на жезлите

Късметче за вашата зодия Скорпион

Ако се чувствате тъжни и отегчени, направете нещо по въпроса за себе си. Планирайте свободното си време, поканете приятелите си, организирайте парти, забавлявайте се.Таро прогноза  22-28 май ви показва, че трябва да балансирате работата и личния си живот към забавление и приключения. Резервирайте пътуване, срещнете се с някого, когото обичате, посетете ново място, запишете се на курс, опитайте нова дейност, слушайте музика, която никога преди не сте чували. Наслаждавай се на живота.

Стрелец – кралица пентакли

Късметче за вашата зодия Скорпион

Според Таро прогноза 22-28 май – трябва да анализирате вашите сфери на работа, финанси, дом и здраве. Как се развиват нещата? Колко удобно се чувствате? Какви цели си поставяте и как работите за постигането им? Ако няма напредък, тогава защо? Поемете отговорност за живота си, грижете се за себе си, направете необходимите промени. Коригирайте графика си, за да отделите повече време и енергия за неща, които ви носят полза, благополучие и безопасност.

Козирог – Сила

Късметче за вашата зодия Козирог

Вземете житейските уроци, които съдбата ви даде наскоро. Имайте и смелостта да се справите с неблагоприятни обстоятелства. Силата ви обещава успех, обещава, че ще успеете, ще станете по-силни и ще израснете като личност.Таро прогноза 22-28 май ви съветва да не спирате на едно място! Приемайте нови предизвикателства, излезте от зоната си на комфорт, поставяйте си големи цели и работете за големи резултати. Вие заслужавате успех и сега е моментът да поставите основата за това.

Водолей – Кралица на чашите

Късметче за вашата зодия Водолей

Време е да се отпуснете и да се насладите на по-бавен живот. Грижете се за себе си, правете уелнес процедури, грижете се за красотата си. Спете дълбоко, хранете се добре, грижете се за вдъхновението и доброто си настроение. Запознайте се с хора, които ви даряват с добро настроение, планирайте забавна почивка, която според Таро прогноза 22-28 май ще ви се отрази чудесно!

Риби – Седем жезли

Късметче за вашата зодия Риби

Тази седмица вие поемате отговорността. Вие изисквате повече от колкото заслужавате и може дори да се ядосате, когато сте възпрепятствани да го получите. Според Таро прогноза 22-28 май ще трябва да отстоявате себе си или някой, когото обичате. Но ще спечелиш тази битка само, ако се появиш на дуела. Затова бъдете решителни в защитата на интересите си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе