Тайните на идеалната фигура на Адел, която свали 44 кг

Тайните на идеалната фигура на Адел, която свали 44 кг
Интересно

Тайните на идеалната фигура на Адел, която свали 44 кг

Английската певица и автор на песни Адел изуми всички с драматичната си трансформация, отслабвайки 44 килограма по време на пандемията. Ако и вие имате закръглена фигура, методът на Адел за отслабване може да ви помогне да влезете във форма, според сайта pinkvilla.com

Премахването на излишните мазнини по талията изисква дисциплина, решителност и упорит труд. Певицата смята, че именно тренировките са й помогнали да преобрази тялото си. Не става въпрос за това как е изглеждала, а за факта, че тренировките са й помогнали да се справи с безпокойството, каза тя в интервю за британския Vogue.

Тайните на идеалната фигура на Адел, която свали 44 кг

Тайните на идеалната фигура на Адел, която свали 44 кг

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Освен това Адел твърди, че не е спазвала някаква специална диета или периодично гладуване, за да отслабне. Въпреки това тя избира здравословна храна всеки ден, включително пресни плодове, салати и пробиотици (пробиотиците са живи микроорганизми, които могат да повлияят положително на човешкото здраве, да нормализират състава и функциите на микрофлората на стомашно-чревния тракт – бел. ред.). Накратко, Адел отслабна предимно чрез фитнес сесии и два до три кръга екстремни тренировки дневно по време на първоначалната карантина Covid.

Имаше слухове, че Адел може да е била на т.нар. „sirtfood диета“.

Тя включва избягване на преработени, мазни, сладки и нишестени храни. Много планове за здравословно хранене елиминират тези висококалорични, нездравословни мазни храни. Въпреки това, храните, включени в няколко плана за здравословно хранене, често са задоволителни и е възможно тя да ги е включила в диетата си, без да ги смята за специална диета за отслабване.

В много интервюта Адел казва, че никога не е била привърженик на периодичното гладуване или специални диети. От това можем да заключим, че певицата не се е сбогувала със закуската си.

Певицата предпочита чай, а не кафе, като добавяше доста захар и мляко в него. След сутрешния чай, певицата се наслаждава на закуска, която обикновено се състои от соево кисело мляко с горски плодове, смлени орехи и черен шоколад. Когато Адел е на път, тя предпочита зелено смути. То включва зеле, целина, зелена ябълка, лимон и матча.

Адел се занимава с ежедневни и дори три пъти на ден силови тренировки и физически упражнения, когато тревожността й надделява над спокойствието. Тя се нуждае от високопитателни храни всеки ден, за да осигури на тялото си основните витамини, минерали и антиоксиданти.

Типичната диета на Адел включва:

купа салата от магданоз със зеле, зелена ябълка, орехи и целина, полята с чаена лъжичка зехтин и лимонов сок. Адел често споменава, че любимото ястие на сина й е класическото неделно печено, което тя специално приготвя и семейството й се наслаждава на него всяка неделя. За себе си обаче, тя може да избере по-здравословна алтернатива, като пилешки гърди на скара или печени със зеле. В допълнение, лучена салата с домати, поръсени с лимонов сок и чили салса, е друго ястие, което й помага да остане в превъзходна форма.

infomax-logo-50-15-HW Индиана Джоунс и Харисън Форд ще пристигнат в Кан за световната премиера на новия филм

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе