Таро прогноза за уикенда 27-28 Май
Астрология

Таро прогноза за уикенда 27-28 Май

Таро прогноза за уикенда 27-28 Май.Седмицата е в разгара си и е време да се запитаме как да я завършим успешно. Добър начин е да се консултирате с карти таро, които ще ви дадат кратка препоръка.

Таро прогноза за уикенда 27-28 Май

4 зодии ще се носят на криле от ЩАСТИЕ през м. ЮНИ

Емоционално и щастливо лято 2023: 4 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

 

Таро прогноза за уикенда 27-28 Май

Овен – Луна

Късметче за вашата зодия Овен

Вашата интуиция през уикенда 27-28 май ще разкрие нов аспект на реалността, който наистина е движещата сила за живота ви. Според таро прогноза за уикенда Луната ви отправя покана да разкриете мистерията, да разбeрете посланието и да стигнете до дъното на нещата. Проявете любопитство и постоянство, анализирайте. Задавайте много въпроси, изучавайте отговорите и надхвърляйте очевидното. Заслужаваш да знаеш от какво имаш нужда.

Телец – Присъда

Късметче за вашата зодия Телец

Работите върху нова версия на себе си от дълго време, време е да се впуснете в новото си аз с обновени възгледи, мироглед, отношение и поведение. Според Таро прогноза станахте по-близки до истинския, уникален човек, който ви е предопределен да бъдете. Без повече компромиси. Ти си си ти. Отворете се напълно.

Близнаци – Шест пентакли

Късметче за вашата зодия Близнаци

Винаги трябва да помните поговорката „каквото посееш, това ще пожънеш“. Таро прогноза за уикенда ви съветва, че точно сега е моментът да се погрижите за кармата си. Забравете за лъжите и лицемерието в живота, особено към хора, които са ви подали ръка в определен етап.

Давайте, подкрепяйте, помагайте, проявявайте доброта – всичко това подхожда много повече на вашия характер. Имате голямо сърце и сте достатъчно умни, за да видите от какво имат нужда другите. Дайте на хората светлина.

Рак – пет чаши

Късметче за вашата зодия Рак

Понякога, когато сте на прага на нещо ново, сте склонни да се чувствате тъжни. За стари времена, за хора, които вече ги няма, за познати ситуации, които не могат да бъдат върнати. Дайте си време да почувствате тази тъга. И тогава се заемете с работа. Бъдещето чака. И според таро прогноза ще имате добро бъдеще. Гледайте напред, а не назад.

Лъв – Крал на жезлите

Късметче за вашата зодия Лъв

Таро прогноза ви казва сега е моментът да бъдеш Лъв. Ревете и ръмжете, търсете плячка и се втурвайте към нея. Бъдете амбициозни, зарежете скромността, борете се за това, което трябва да бъде ваше. Вашата горда природа трябва да бъде видима. Да поведе. Но не забравяйте да приоритизирате нуждите си и да уважавате границите си.

Дева – Три жезли

Късметче за вашата зодия Дева

Не позволявайте на никого да ви оказва допълнителен натиск и не претоварвайте графика си. Нова възможност е на път да почука на вратата – трябва да сте достатъчно свободни, за да я допуснете. Според Таро прогнозата ще бъде нещо решаващо и ключово. Така че забравете за проблемите на другите хора, заемете се с живота си и бъдете нащрек.

Везни – Шестица мечове

Късметче за вашата зодия Везни

Усещате прилив на увереност и любов към себе си. Използвайте ги, за да кажете твърдо „не“, на нещата, които не са за вас, защото вече не ги усещате, като ваши. Според Таро прогноза сте готови да обърнете страницата и да продължите напред в живота. Всичко, което вече не ви носи полза или положително, оставете зад гърба си. Дойде време да изживяваш мечтите си, но не забравяйте и хората с които се придвижва по пътя към тях!

Скорпион – Цар на чашите

Късметче за вашата зодия Скорпион

Таро прогноза за уикенда ви съветва да си позволете си да покажете своята уязвимост. Това ще ви помогне да изградите една наистина дълбока и здрава връзка. Не можете да ръководите и контролирате през цялото време. Дайте инициативата на любим човек, доверете му се. Това ще ви помогне да израснете емоционално.

Стрелец – осмица жезли

Късметче за вашата зодия Стрелец

Тези дни са идеална възможност за общуване с близките. Свържете се и с други хора, задайте въпроси, потърсете помощ или съвет. Ще получите отговори. И ще се изненадате колко много хора ще се радват да ви помогнат. Според Таро прогнозата трябва да използвате своята харизма и топлота, за да изградите мостове и да развиете връзки.

Козирог – Купа

Късметче за вашата зодия Козирог

Ако нещо пада от ръцете ви, нека падне – пуснете го. Всичко, което вече не е твое, вече е извън живота ти и не трябва да се отлага. Вселената ви прави услуга чрез прочистване, въпреки че може да изглежда малко шокиращо. Съдбата е на твоя страна. Просто повярвай и й се довери.

Водолей – Две жезли

Късметче за вашата зодия Водолей

Ако нямате ясен план, вие сте склонни да мислите прекалено много и да оставите нещата да се развият, чакайки деня, в който сте 100% готови. Но сега това не е опция. Според таро прогноза трябва да дадете приоритет и да премахнете бъркотията в живота си. Определете кое е важно и се придвижете към него. Дори и да не се получи от първия път.

Риби – Йерофантът

Късметче за вашата зодия Риби

Искате да сте част от група съмишленици, които си помагат и работят заедно за нещо голямо. И така, какво чакате? Таро прогноза ви съветва да отидете и да потърсете тези хора. По интересни клубове, онлайн платформи, различни тематични събития – тук ще намерите „своето стадо.“ Бъдете част от нещо невероятно.

infomax-logo-50-15-HW Ергенът към победителката: Валерия, стани моя жена…. Малко се страхувам от кучета

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе