4 признака, че съпругът ви може да харесва мъже
Любов и партньорство

4 признака, че съпругът ви може да харесва мъже

Нека да сме честни – самата мисъл, че съпругът ви може да харесва мъже вероятно ви се струва плашеща. В съвременното общество обаче този тип отношения стават все по-често срещани и затова е важно навреме да разпознаете признаците на нещо подобно.

4 признака, че съпругът ви може да харесва мъже

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Ето и някои индикации, че човекът до вас може би харесва мъже:

Незаинтересованост от физическа интимност

Незаинтересоваността на съпруга ви от физическа близост вероятно е първата мисъл или подсказващ знак, че мъжът ви не се интересува от вас физически и може да харесва мъже. И макар че причините за това могат да бъдат много, може да се запитате дали това е свързано с интимните му предпочитания.

Възможно е да установите, че той не желае да инициира любовни моменти или да поеме инициативата по време на интимния акт. При такъв сценарий той може да не е в състояние да се справи с включената прелюдия, а също така да не ви накара да се чувствате обичани и уважавани по време на целия процес. Ако съпругът ви харесва мъже, може да ви се стори, че той е мил, нежен и романтичен, но лишен от страст, когато става въпрос за физическа близост.

харесва мъже
4 признака, че съпругът ви може да харесва мъже

Прекомерно изразяване на гняв към двойки от един пол

Колкото и противоположно да звучи, мъжете, които прикриват, че също харесват мъже, са склонни да се разочароват от присъствието на гей двойки в тяхното обкръжение. Точно както хората, които са наясно с начина си на хранене, са склонни да се разочароват от приятели, които са много придирчиви и взискателни по отношение на хранителните си предпочитания.

Ето защо, когато забележите, че партньорът ви прави прекалено хапливи шеги за тези двойки и тази култура, това е нещо, за което трябва да внимавате. Възможно е партньорът ви да се опитва да потисне чувствата си и да се бори с вътрешния конфликт в себе си, че харесва мъже. Следователно прекомерната фрустрация и избягването на тези двойки е един от най-очевидните признаци, на които трябва да обърнете внимание.

Преминаване отвъд брачната връзка и насочване към романтиката

Всъщност мъжете се стараят да спечелят надпреварата сред съмишленици и да се утвърдят като майстори на много професии. Но когато действията им излязат извън рамките на позволеното, това може да означава отклоняващи се интимни предпочитания. Например, ако един мъж готви за колегите си мъже, когато ги е поканил при себе си, може да е просто от акт на учтивост. Но ако им сервира храна, предлага помощ, без хората да я искат, проявява активност около други мъже и прави неща като приготвяне на любимата им напитка и прави постоянни опити да спечели вниманието на мъжете около себе си, това може да е тревожен знак, че харесва мъже.

Освен това той може най-малко да се притеснява да потупа мъж по рамото или постоянно да продължава да търси причини и начини да докосне физически мъж чрез обикновено ръкостискане или задържане на приятелска прегръдка за повече от няколко секунди.

харесва мъже
4 признака, че съпругът ви може да харесва мъже

Доказателства в интернет, че харесва мъже

Колкото и разбираемо да изглежда, един от най-предупредителните признаци, че съпругът ви може да харесва мъже, могат да бъдат намерени в интернет. Например това е посещения на определени сайтове, подозрителни чатове и т.н. Друго доказателство, че мъжът ви крие нещо от вас, е отсъствието на история на търсенията му в интернет. Вероятно той го прави, защото не иска да сте наясно с нещо и иска да продължи напред, без да се налага да разкрива твърде много за вътрешния си свят.

Разбира се, нито един от тези признаци сам по себе си не означава, че съпругът ви харесва мъже. Дори и цялата съвкупност от тях също не е гаранция. Затова си отваряйте очите, но не бързайте и да си правите прибързани изводи, за да не навредите на връзката си. Ситуацията е деликатна, но ако подозренията ви се задълбочават с времето, най-добре е да поговорите открито с човека до вас.

Вижте още:

Методът 3-2-8 ни помага да отслабнем бързо и да оформим „горещо“ тяло

Тайна техника за изпълнение на желания

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Tagged ,
на горе