5 причини да си направите съвпадащи татуировки с любимия точно сега!

5 причини да си направите съвпадащи татуировки с любимия точно сега!
Любов и партньорство

5 причини да си направите съвпадащи татуировки с любимия точно сега!

 

 

Нищо не крещи „безсмъртна, истинска любов“ така, както съвпадащите постоянни татуировки на двойка. Това е почти толкова важен ход, колкото да решите да заживеете заедно, да се срещнете с родителите си или дори да се ожените. Като любовници, ние сме обсебени от това да предадем трайността на нашата привързаност по какъвто и да е начин. Някои правят това, като подаряват гривните на майка си на половинката си или предлагат огромен диамантен пръстен, докато други прибягват до подаряване на фотоалбуми и специални картички. Оценяваме както малките, така и значимите жестове, които получаваме от нашите партньори, които изразяват техните чувства и любов. И така, очевидно е защо мисълта за постоянно гравиране на телата си със съвпадащи символи на дълбоката любов, която споделяте, е едновременно вълнуващо и романтично.

 

Ето 5 причини, поради които влюбените двойки трябва да обмислят дали да си направят смислени съответстващи татуировки.

 

Спомен за специални моменти

Докато запечатването върху снимка или записването на видео на специален момент във вашата връзка е прекрасно, някои случаи изискват определено нещо повече. Важните моменти във вашата връзка, като първата ви целувка или сватбеният ви ден, могат да бъдат отбелязани чрез мастило. Страхотен начин да отбележите деня, в който животът ви се промени завинаги, а също и полезно напомняне защо сте заедно, когато преминавате през трудни времена!

 

По време на битки човек забравя всички хубави моменти и само лошите спомени претрупват пространството на ума. Понякога едно напомняне за щастливите времена може да означава разликата между отказването и борбата за него. В критични моменти, в мигове, когато сте обзети от гняв или разочарование, ще има нещо, което да ви припомня защо обикнахте този човек и защо той е специален за вас.

Татуирането на рождения ден на любимия човек може да бъде страхотна идея.

 

Демонстрация на ангажираност

Когато мислим, че сме намерили човека, искаме да го изкрещим от покрива и целият свят да го разбере. Какъв по-добър начин да покажете  любовта си на всички от това да я носите върху кожата си? Татуировките могат да бъдат чудесен начин да покажете отдаденост към любимия човек. Тъй като за разлика от кучетата, ние не пикаем върху нещата, за да ги твърдим като свои, получаването на съвпадащи двойки татуировки също може да ви помогне да отбележите вашата територия един над друг.

 

Повече болка, повече стойност

 

Това е проста логика – един от основните ни мотивиращи стимули като хора е да избягваме болката. За нас да я търсим активно, както се прави, когато си правим татуировка, означава, че каквото и да правим, има голяма стойност за нас. Знаейки, че дори малко сърце, изписано отстрани на китката ви, причинява болка, ще ви накара да искате да го цените повече.

Освен това фактът, че любовта на живота ви е претърпяла подобна болка, за да получи същата татуировка като вас, ще ви накара да оцените не само татуировката, но и ценния човек, който се е появил в живота ви. Това не е ли вълшебно?

 

 Двойните татуировки означават създаване на любов

Споделянето на опит с партньора ви може да ви помогне да растете заедно по начини, които не бихте си представили или очаквали. Подобно на приключенските спортове заедно или дори да се срещнете с родители, татуирането е занимание, придружено от прилив на адреналин и с кой друг е по-добре да го изживеете, ако не именно с партньора си? Избирането и направата на подходяща татуировка ще ви помогне да се свържете и също така да развиете ниво на интимност, което може би не е било там по-рано.

 

Форма на себеизразяване

 

Направата на татуировка е много лично преживяване за всеки. Не просто се събуждате един ден, отивате в салона за татуировки и не молите художника да ви изрисува с каквото сметне за най-добро, нали? Размишлявате над това седмици и месеци, понякога дори години! Татуировката трябва да бъде представяне на вас. Много от това кой сте в този момент от живота си е повлияно от вашия партньор. Нашите половинки ни помагат да станем човекът, който искаме да бъдем. Те стоят до нас, докато растем и помагат да не се заблудим или да загубим надежда. И така, какво може да бъде по-добро от това да посветите татуировката си на някой, който е застанал до вас като скала и е помогнал да оформите това, което сте?

 

Разкажете ни някои забавни истории за това, когато вие и вашият партньор сте направили татуировка заедно! Освен това кои дизайни на двойка татуировки смятате, че са най-добри?

Вижте още ⤵️

5 признака на ценната жена 

Тест. Цветът на очите издава характера

Защо се влюбваме? 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
на горе