Трите двойки с най-експлозивната химия в зодиака!
Астрология Любов и партньорство

Трите двойки с най-експлозивната химия в зодиака!

 

 

Замисляли ли сте се каква химия ще имате в леглото с човек зависи от сексуалната ви съвместимост според зодиакалните знаци.

Какво се случва, когато най-горещите зодии срещнат най-съблазнителните зодии? Има необуздана страст, разбира се. Но дали сте предопределени от звездите да изпитате това?

Вашата зодиакална сексуална съвместимост може да доведе до подпалване на чаршафите всеки път, когато сте в спалнята, или стаята може дори да се превърне във фризер, ако изобщо нямате химия.

Но как да разберем кои са най-страстните зодии и кои имат най-експлозивната химия? ние ще ви кажем.

Когато срещнете вашия човек, може да почувствате, че историята ви е написана сред звездите. Е, може и да е вярно. Но нека не се лъжем – не може да се отрече фактът, че при някои зодиакални комбинации нещата се случват по-добре заедно, когато са в леглото.

Ето как да разберете дали вие и вашият партньор попадате в нашия списък със зодии с най-експлозивната химия.

 

Козирог и Дева – диви и горещи

Зодиакални сексуални черти на Козирог: Родените през декември-януари хора са земни и държат краката си здраво стъпили на земята си през по-голямата част от живота си. Въпреки това, от друга страна, те обичат да се забавляват. Което означава, че внасят много енергия в леглото, като разкриват горещата си и страстна природа.

Да, Козирозите имат страна, която ще покажат само на достоен партньор в леглото. Те имат невероятна издръжливост, биха се погрижили да направят партньора си щастлив и могат да бъдат абсолютно диви в леглото. Те всъщност могат да бъдат най-съблазнителните зодии.

Зодиакални сексуални черти на Дева: Девите са много подобни на Козирозите в смисъл, че разгръщат дивата си страна само с достойни партньори. Те са предпазливи като Козирозите и биха показали истинската си страна само когато са установени във връзка.

Твърди се, че Девите харесват планирания секс, но това не винаги е вярно. Но не може да се отрече фактът, че са много респектиращи в леглото. Те знаят точните неща, които могат да ви възбудят.

Сексуална съвместимост на зодиакалната двойка Козирог и Дева: С двама авантюристични партньори в леглото, сексуалното изживяване не само ще бъде засилено, но те също могат да очакват да имат и една наистина силна, вълнуваща и пълноценна връзка, преодоляваща всички препятствия. Между тях просто има много силна химия.

 

  1. Везни и Овен – Страстни и странни

Зодиакални сексуални черти на Везните: Везните са страстни, даряват и обичат странни еротични преживявания. Агресивни и защитаващи, можете да очаквате партньорите да направят повече, за да запазят своята друга половинка щастлива. Но Везните обичат да печелят сексуалния си партньор и колкото повече усилия полагат в това, толкова по-сексуално заредени стават. Те се наслаждават на преследването и завладяването – от началото до края му.

Зодиакални сексуални черти на Овен: Те са спонтанни и обичат действието – това може да бъде между чаршафите, на кухненската маса или под душа.Те обичат да изненадват партньора си и да се радват, ако някой ги преследва. Така че, когато Овен най-накрая се поддаде на Везни, можете да си представите фойерверките.

 

Сексуална съвместимост на зодиака Везни и Овен: Страстта е осезаема в тази връзка. Везните и Овните са яростни в получаването на това, което искат. Това се изразява в някакъв невероятен секс в леглото. Сексуалната химия на Везни-Овен е невероятна

 

  1. Телец и Дева – Мръсни приказки и любовна игра

Зодиакални сексуални черти на Телец: Телецът може да е малко бавен, но ако реши да ви ухажва, няма да се откаже, докато не най-накрая не се предадете. Те може да изглеждат като нежни и мили, но като са като бика – ако се насочат към нещо, ще го постигнат. Така че, когато са настроени за сексуално преживяване, те го правят само защото го искат лудо. И тогава е излишно да казваме, че е опияняващо преживяване да бъдете заключени в прегръдката им.

Зодиакални сексуални черти на Дева: Представителите на зодия Дева биха извървели тази „допълнителна крачка“, за да бъдат с вас и да се окажат в центъра на нещо грандиозно. Те биха поставили комфорта на най-горния рафт на връзката си, независимо какво идва. Така че можете да си представите, когато тези двамата започнат да се занимават с любов – това ще бъде експлозивно преживяване.

Сексуална съвместимост на зодиакалната двойка Телец и Дева: Те не са от типа двойки, които биха скочили на секундата в леглото. Те имат нужда от техните разговори и любовна игра. Когато говорят, сякаш създават свой собствен любовен роман. Те въплъщават героите красиво и носят цялата тази страст със себе си в леглото.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе