Тест. Цветът на очите издава характера

Тест. Цветът на очите издава характера
Психология

Тест. Цветът на очите издава характера

Гримът и дамската чанта, червилото и бижутата могат да разкажат много за жената. Но все пак, за да стане информацията по-пълна, си струва да я погледнем в очите.

Зелени очи

Сред собствениците на зелени очи има много целенасочени, напористи жени. Вярно е, че понякога тази решителност „мутира“ в обикновен инат. Много е трудно да се предскаже как мистериозната зеленоока дама ще се държи в дадена ситуация, тя може да пробва нови роли почти всеки ден. Тези жени имат добре развита интуиция. Тяхната собствена – вътрешна увереност в коректността на действията е много важна, мнението на скъпите за тях хора заема почетното второ място, гледната точка на останалите – съседи, колеги от работата или просто познати е абсолютно ненужна. В същото време зеленооките хора не обичат откритите конфронтации и предпочитат да се измъкнат елекантно.

Всяка зеленоока жена мечтае да се омъжи за принц. Тя има редица изисквания към евентуалния кандидат за сърцето им. Зеленооките хора често се наричат ​​авантюристи – и напразно. Те обикновено изчисляват последствията от своите действия предварително.

Тъмнокафяви (черни) очи

Жените с този цвят на очите са изключително енергични и темпераментни. Флиртът е толкова естествен за тях, колкото и дишането. Те обичат да се наслаждават на вниманието на другите, целият им живот е главната роля в пиесата, която ще бъде поставена само веднъж.

Те трябва постоянно да получават потвърждение, че са най-красивите, интелигентни, добри и т.н. Без този допинг се чувстват изключително неудобно. Тези жени се стремят към власт, те са агресивни, авантюристични и безразсъдни. Лесно се обиждат и също толкова лесно забравят тези обиди. Околните понякога се чувстват сякаш живеят на буре с барут.

Светлокафяви (лешникови) очи

Жените с този цвят са срамежливи, отдръпнати и уязвими. Типичното им състояние да мислят какво би могло или не да се случи. Харесва им самия процес на мечтаене – като може да не предприемат никакви действия. Такива черти на характера като земност, „повишена икономичност“ или прагматизъм са доста редки при този тип „кафяви очи“. Тяхната склонност към мързел е истинският двигател на прогреса. Именно на тези жени може да се поверят най-трудните задачи – те със сигурност ще намерят най-ефективния начин да се отърват от тях възможно най-скоро, за да продължат да мързелуват.

Сини очи

Жените със сини очи са толкова мечтателни и романтични, че ако в живота им липсват истински чувства и емоции, те са напълно способни да си ги измислят. Изразената сантименталност обаче не е пречка за многобройни романи и несериозни връзки. Често се лутат, докато срещнат любовта на живота си.

Те са много уязвими, лесно е да ги нараните или разгневите, много по-трудно е да ви простят. „Синеоките“ са способни дори след няколко години да възпроизвеждат дословно вашите обидни думи и интонацията, с която са били казани. Настроението на тези индивиди се променя доста често, те са склонни към силни чувства и понякога изпадат в депресия, без да имат и най-малка причина. Често блестят с най-различни, понякога неочаквани таланти.

Сиви очи

Замислен, любознателен, съвестен и вменяем – „сивооките“ оценяват практичността и стоят здраво на земята с двата крака. Като правило не бързат, но в същото време имат време за всичко. Те са упорити и предпочитат да показват мръсното си бельо публично, както и чувствата си.

„Сивите очи“ разчитат на точни изчисленя, а не на собствената си интуиция. Що се отнася до проблем, който изисква използването на интелигентност, те нямат равни на себе си. Всичко свързано с емоционалната сфера им причинява много повече трудности, тъй като по природа те са донякъде „сухи“ и сдържани.

Tagged , , ,
на горе